+31 737820314 info@livepaint.nl

Reacties

62 Reacties

 1. Frank en Lisette de Wild

  Eva-Marie heeft een geweldig schilderij gemaakt van onze ceremonie op 13 september. Dank je wel Eva Maria voor deze prachtige herinnering!

  Antwoord
 2. Yves

  Elma heeft zich de hele avond ingespannen na prettig contact op voorhand om een mooi schilderij van het bruidspaar (mijn schoonzus en zwager) te maken. Bijzonder hoe iets uit het niets ontstaat, en het zo gemakkelijk lijkt…
  Na de vorige keer (bij mijn broer) is het ook deze keer wederom erg goed bevallen en in de smaak gevallen bij het bruidspaar.
  Een unieke ervaring en resultaat gegarandeerd!

  Antwoord
 3. Josien

  Aflopen vrijdag heeft Johannie een super schilderij gemaakt van de bruiloft van onze dochter en schoonzoon in Winterswijk.
  Heel veel positieven reacties ontvangen, echt geweldig.
  Dank je wel!

  Antwoord
 4. Margot Thoene

  Rob heeft een prachtig beeld achtergelaten van een heerlijk feest. Het feestvarken is bijzonder blij met dit mooie doek, een geweldige impressie, een waardevol aandenken. Rob was op een prettige manier aanwezig, had contact met de gasten en was enorm verdiept in zijn werk. Mooi om te zien, fantastisch om erbij te hebben! Wij zijn blij en zeer tevreden.

  Antwoord
 5. Brenda van der Zwan

  Als iemand die dicht bij je staat gaat trouwen, ga je op zoek naar een mooi persoonlijk cadeau waar je iemand echt mee kan raken en liever ook iets wat blijvend is. Zo kwamen bij terecht bij Live Paint. Na rondkijken op de site, hebben we mailcontact gezocht over de schilder. Wij hadden Suzan uitgekozen.
  Op de dag zelf was zij perfect op tijd, stond open voor onze ideeen en zocht een rustig plekje om aan de slag te gaan. Het bruidspaar wist van niks en hadden ook geen idee of dit voor hun was. (omdat er op het kasteel ook veel composities gehouden worden dachten hun in eerste instantie dat dit vanuit het kasteel was en niet voor hun bruiloft)
  Het was ontzettend leuk om haar aan het werk te zien en dit vonden ook alle daggasten en receptiegasten. Stukje bij beetje zag je het schilderij compleet worden. Het eindresultaat vonden wij verbluffend. Wat een prestatie in 4 uur tijd! Zo’n mooie gelijkenis, de gezichten leken er precies op!! Toen het schilderij klaar was, in het bij zijn van Suzan, aangeboden aan het bruidspaar. Zij waren compleet verrast en zeer blij met het prachtige persoonlijke cadeau. Ze hebben ons dan hiervoor ook wel 1000 x bedankt.
  Kortom de ervaring met Live paint is voor ons alleen maar positief. Zowel de communicatie vooraf als met Suzan op locatie verliep erg prettig.
  Ik zou iedereen een live paint aanraden als je op zoek bent naar een origineel persoonlijke cadeau voor het leven.

  Antwoord
 6. Anoniem

  Inmiddels hebben we het achtste huwelijk binnen onze vriendengroep achter de rug en zijn er al 8 schilderijen door schilders van livepaint gemaakt. De laatste door Rob; deze is erg mooi geworden. Het bruidspaar was erg blij met dit mooie cadeau!!

  Antwoord
 7. E.Coomber

  Eva-Marie heeft een geweldig schilderij gemaakt van een moment tijdens de bruiloft van onze zoon en schoondochter. Iedereen dol enthousiast.Dank je wel voor deze mooie herinnering. De communicatie vooraf was prettig en duidelijk.

  Antwoord
 8. Maartje

  Eva Maria is komen schilderen op een bruiloft bij ons in Brugge. Het bruidspaar was razend enthousiast, Eva Maria is een zeer sympathieke en getalenteerde dame, en het resultaat was werkelijk prachtig! Zeker aan te raden om de sfeer van een speciale gelegenheid vast te leggen!

  Antwoord
 9. Anoniem

  Mooi schilderij gemaakt door Eva Maria , vrolijk en kleurrijk echt een super bijdrage aan een prachtige bruiloft

  Antwoord
 10. Noortje de Kroon

  Was super mooie herinnering aan de bruiloft!

  Antwoord
 11. Mathilde

  Op 4 augustus heeft Susan een prachtige live paint gemaakt van de bruiloft van mijn broer en schoonzus. Susan is een echte vakvrouw, ze gaat rustig haar gang, laat zich niet afleiden, al staan er 20 mensen mee te kijken.
  Ze heeft een mooie, sprekende weergave gemaakt van het bruidspaar, de locatie, de bruidstaart en onze familie van wie het bruidspaar deze live paint heeft gekregen.
  Het was gezellig om Susan er bij te hebben en het prachtige eindresultaat krijgt een ereplekje in het huis van het bruidspaar.

  Antwoord
 12. Liza

  Bruidspaar was erg blij met het schilderij van Rob! Het hangt nu prachtig in hun woonkamer.

  Antwoord
 13. Martine

  Een collega ging met pensioen, Dorien heeft een schitterend schilderij gemaakt van het feest, een mooi persoonlijk afscheidscadeau.
  Een echte aanrader

  Antwoord
 14. Freya

  Live paint van Rob als verrassing aan vrienden die gingen trouwen gegeven.
  Communicatie verliep soepel en alles verliep volgens afspraak met een prachtig eind resultaat!
  Rob was onzichtbaar tussen de gasten maar als je even wilde kijken of een foto maken was dat geen probleem.
  Na een paar dagen moet je het schilderij nog wel met vernis spray behandelen.

  Antwoord
 15. Mireille

  Eva Maria heft een prachtig schilderij gemaakt voor de bruiloft van mijn zus. Als familie hebben we dit schilderij als verrassing cadeau gedaan en het bruidspaar is er erg blij mee. De communicatie met Eva Maria verliep super en ze heeft onze verzoekjes op fantastische wijze verwerkt. Super!

  Antwoord
 16. Vanessa Rodijk

  Op onze bruiloft 30 juni heeft Hans Meertens bij ons een Live Painting gemaakt. In 1 woord Fantastisch. Hans heeft een enorm mooi kunstwerk gemaakt. Mooie kleuren en hele leuke details. Wij zijn er beide enorm blij mee. Het is zoiets persoonlijks. Ik kan Live Paint echt aanraden. Het heeft echt meerwaarde op de mooiste dag van je leven. En wat is nou mooier als deze mooiste dag ook aan je muur hangt!!

  Antwoord
 17. Judith Zenann

  Johannie heeft een prachtige herrinnering gemaakt van de bruiloft van mijn broertje en zijn vrouw. Het bruidspaar was blij verrast en wij als familie ook, zo ontzettend mooi gedaan! Echt een topcadeau om te geven en te krijgen!

  Johannie enorm bedankt voor deze mooie herrinnering!

  Antwoord
 18. Fox

  Diederik heeft van onze avond een onuitwisbare sfeerimpressie gemaakt, waardoor we deze bijzondere herinnering voor altijd dichtbij ons dragen. Het is een niet te missen aanrader, doe het!!

  Antwoord
 19. Jenny

  Op een beurs kwamen we live paint tegen. Onze dochter en ik vonden het meteen geweldig.
  Wij als ouders, zus en broers waren opzoek naar een persoonlijk kado. Want is het niet gaaf om op je huwelijksdag een schilderij te krijgen van je huwelijk.
  We hadden Susan uitgekozen omdat zij zo duidelijk de personen op het doek schildert.
  Zij maakten onze verwachtingen meer dan waar.
  Op de bruiloft hebben we het als gezin aangeboden zodat de gasten het ook konden bewonderen. Wat een complimenten voor Susan hebben we gekregen. En helemaal terecht het is geweldig mooi geworden zoals wij het in gedachten hadden.
  Susan nogmaals bedankt dat je het zo goed heeft weergegeven je bent een Topper
  Familie Smolders

  Antwoord
 20. Hans en Lieselotte

  Op 17 juni heeft Rob een prachtig schilderij gemaakt van de bruiloft van mijn zoon en schoondochter. Hij heeft een mooie impressie weten te maken van het bruidspaar op buitenlocatie De Boomgaard in Bunnik. Het bruidspaar was blij verrast. Ook de gasten vonden het geweldig om het schilderij in een paar uur tijd te zien ontstaan. Een prachtig cadeau als herinnering, dat inmiddels een mooie plek in de woonkamer heeft gekregen.

  Antwoord
 21. Conny van den Reijen

  Zaterdagavond heeft Rob geschilderd op het trouwfeest van onze zoon en nu dus schoondochter. Wij waren vooraf al blij dat Rob bereid was om, aansluitend op een andere opdracht, op het feest te komen schilderen maar nu helemaal. Rob heeft het feest en de sfeer vast weten te leggen en een schilderij gemaakt waar het bruidspaar en wij heel blij mee zijn. Van de gasten hebben wij alleen maar positieve reacties gekregen.
  Het concept, en zeker Rob kunnen wij bij iedereen aanraden.
  Bedankt !

  Antwoord
 22. cristel

  Leon heeft op de bruiloft van mijn zus en schoonbroer als verrassing een live paint gemaakt. Geweldig! Hij heeft echt een hele mooie impressie gegeven van het schilderij. Leuk dat hij er veel persoonlijke dingen in heeft weten te brengen! Heel erg bedankt!

  Antwoord
 23. Alice

  Johannie heeft een schitterend schilderij gemaakt van het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. De sfeer is goed vast gelegd en m’n ouders staan er erg mooi op!

  Antwoord
 24. Tessie en Tom

  Dorien heeft een fantastisch schilderij gemaakt van de laatste avond dat onze ouders in hun restaurant aan het werk waren, voordat het verkocht werd.

  We waren vooraf erg gecharmeerd van haar stijl en ze heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Dorien heeft de sfeer van het restaurant, de karakteristieke eigenschappen van de personen en de charme van de avond perfect weten te vatten in haar werk.

  We hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen en hadden onze ouders geen beter cadeau kunnen geven.

  Dank!

  Antwoord
 25. Leen en Corrie

  Vorige week na het etentje tijdens het huwelijksfeest van onze dochter Maria Schipper en Rick Jansen een prachtig Live paint schilderij aan kunnen bieden. Gemaakt door Dorien. De “hoofdrolspelers” zijn mooi en goed herkenbaar op de voorgrond in beeld gebracht. Dit cadeau viel dan ook geweldig in de smaak en is een heel mooi aandenken van deze geslaagde dag. Dorien bedankt voor je inzet en je mooie creativiteit.

  Antwoord
 26. Tico Hartman

  Alleen maar positieve reacties op het live painten door Leon! Het bruidspaar heeft een prachtig en origineel aandenken van hun festivalbruiloft. Het was een schot in de roos om dit als kado aan te bieden. Nogmaals erg bedankt Ellen en uiteraard Leon!

  Mvg Tico en Marloes

  Antwoord
 27. Paul Smeulders

  Hoi Susan,

  Afgelopen zaterdag een fantastisch feest gehad in Rockanje met een spetterend optreden van Romy Monteiro waarvan jij een zeer geweldig schilderij hebt gemaakt. Deze hangt nu bij ons thuis achter de eettafel waar wij elke dag naar kunnen kijken en van kunnen genieten. Top Susan en geweldig gedaan voor ons! Een aanrader die Susan!!

  Paul

  Antwoord
 28. Guus

  op maandagavond 22 mei heeft Eddy hetafscheidsetentje van onze directeur vastgelegd op een werkelijk fantastisch doek. Zij kon dit dezelfde avond meenemen!
  Eddy heeft een kleurrijk doek gemaakt in de tinten van het bedrijf. Alle gasten hebben een mooi plaatsje op het doek gekregen. D
  ankjewel Eddy!

  Antwoord
 29. Marlène

  Diederik heeft een sfeervolle,herkenbare en kleurrijke weergave geschilderd van ons 40 jarig huwelijksfeest. Een prachtig kado van onze kinderen. Het schilderij is schitterend geworden,een blijvende en ontroerende herinnering. Ook de schilderende Diederik zelf was een foto waard en kreeg veel complimenten!!!

  Antwoord
 30. Armelle

  Dorien heeft afgelopen vrijdag een prachtig schilderij geschilderd voor een oratie. Zeer veel positieve reacties.
  Ik zou Dorien daarom ook zeker aanbevelen!

  Antwoord
 31. Nienke

  Op 20 mei heeft Eva-Maria een prachtig schilderij gemaakt op de bruiloft. Van de voorbeelden op de site hebben we onze wens goed kunnen doorgeven.
  Het bruidspaar vond het fantastisch en de sfeer van de avond is heel goed weergegeven.

  Antwoord
 32. Melissa & Colin

  Voor onze bruiloft hebben wij Susan ingehuurd om een live- schilderij te maken van onze openingsdans. Tijdens de avond zorgde het live-schilderen voor goed vermaak voor de gasten. Ook was het erg leuk om de voortgang van het schilderij te zien tijdens de avond. Susan was super vriendelijk. We zijn erg blij met onze keuze en het eindresultaat.

  Antwoord
 33. Dennis van Nunen

  Wij wilde een origineel cadeau geven en kwamen al redelijk snel bij live-paint uit. Ik moet zeggen dat het contact vooraf al lekker vlot verliep en de kennismaking met Eva-Maria erg prettig voelde. Ze ging direct van start en had binnen no-time het bruidspaar op het doek staan. Tussen de borreltjes door ben ik vaak gaan kijken en ik werd steeds enthousiaster over het schilderij (en dat lag niet aan de borreltjes) en het eindresultaat was uiteindelijk boven verwachting. Een prachtig shot van een supermooie dag en blij dat ik dit als broer/zwager cadeau heb kunnen geven aan het bruidspaar, waar hij nu mooi midden in de woonkamer hangt te pronken. Voor iedereen een aanrader. Kan niet over de andere schilders oordelen, maar Eva Maria heeft een super resultaat geleverd en het concept dat er iemand tijdens de (buids)borrel aan het schilderen is, geeft een extra leuke tint aan het cadeau.

  Antwoord
 34. Ricardo Lubbes

  Op zaterdag 6 mei heeft Dorien een prachtig schilderij gemaakt op ons jubileumfeest.

  Wij hebben heel veel leuke reacties gehad op het schilderij.

  Het schilderij is voor ons een prachtige herinnering.

  Dorien bedankt????????

  Antwoord
 35. Ingrid

  Op 20 april heeft Rob een prachtig schilderij gemaakt van het afscheid van onze directeur huisartsenpost in Doetinchem.
  Het is een mooie herinnering om als kado te geven.

  Antwoord
 36. Karin

  Rob heeft de openingsdans op het huwelijk van mijn vriendin vastgelegd. Dit was de wens van de ceremoniemeesters en omdat de dans voor iedereen een verrassing was, was het extra spannend. Met behulp van een foto heeft hij ter plaatse een fantastische pose van het bruidspaar op het doek weergegeven. Het is een vrolijk schilderij geworden die de sfeer heel goed weergeeft.

  Antwoord
 37. Sjoerd en Gijsella

  Wo, wat heeft Diederik knap werk afgeleverd. We zijn helemaal weg van het schilderij. Het is zo’n fantastische sfeerinpressie van de bruiloft tijdens de ceremonie.
  De reacties van onze familie en vrienden waren ook mega enthousiast over Diederik en het schilderij.

  Diederik, bedankt voor je top werk! Je hebt onze dag op een hele speciale manier voor ons vastgelegd. Hier zijn we je erg dankbaar voor.

  Antwoord
 38. Lisanne Postma-Zanting

  Wauw, wat hebben wij genoten van Leon gister! Wát een supermooi schilderij heeft hij gemaakt over en voor ons! Erg leuk om vanalles en iedereen te ontdekken op het schilderij. Nóg mooier dan we hadden kunnen bedenken. Zo leuk om zo’n persoonlijk aandenken te hebben over deze fantastische trouwdag! Willen jullie onze grote complimenten en bedankt overbrengen aan hem? En jullie complimenten voor de organisatie, heel fijn!

  Antwoord
 39. Antoinette van Nieuwenhuijzen

  Steven heeft echt fantastisch werk geleverd bij het schilderen van ons bruiloftsfeest! We zijn er super blij mee en het werk gaat een mooi plaatsje krijgen in ons huis. De mensen op de voorgrond zijn door ons direct herkend ondanks de abstracte stijl. Het geeft het een zeer persoonlijke touch. Heel erg bedankt!

  Antwoord
 40. Pieke Wagemakers

  Omdat de tandartsenpraktijk waar ik werk 30 jaar bestaat hebben we namens het personeel de maatschapsleden een schilderij cadeau gedaan van Marieke. Het resultaat is erg mooi geworden! De maatschapsleden waren heel erg blij met het cadeau, omdat het een blijvende, dierbare herinnering is aan het lustrumfeest. Daarbij gaf haar aanwezigheid ook een extra dimensie aan de avond, zo leuk hoe ze tijdens het diner en feest heeft staan schilderen. Marieke is een leuk mens, heel enthousiast en heel getalenteerd!!! Ook de organisatie en het contact met Live Paint zelf liep erg soepel! Echt een aanrader!

  Antwoord
 41. Arling Events & Communicatie

  Afgelopen zaterdag hebben wij LivePaint last-minute ingeschakeld voor een event dat wij organiseerden voor een klant van ons. Wat fijn dat Marieke kon! Een heel leuke eyecatcher tijdens het event en een prachtig eindresultaat! Een uniek cadeau om aan onze klant te mogen overhandigen, een blijvende herinnering aan de mooie avond. Bedankt Marieke!

  Antwoord
 42. Josje

  Wij hebben geen live paint, maar een after live paint van onze bruiloft. Eva Maria heeft van de foto’s een prachtig schilderij gemaakt dat precies de sfeer van de dag weer geeft met allemaal herkenbare elementen. Het is voor ons een prachtige herinnering aan onze bruiloft. Wij zijn er ontzettend blij mee.

  Antwoord
 43. Simone

  Hans maakte een prachtig schilderij tijdens de bruiloft van mijn broer. Hij heeft zowel hem als de bruid zeer goed weten te treffen en hun beider levensverhaal schitterend naar het doek vertaald. Het kleurgebruik, de humor en bijzondere details maken het kunstwerk helemaal compleet.
  Het bruidspaar is er ontzettend blij mee!

  Antwoord
 44. Myrthe

  Dag Marcelle,

  Dank voor het prachtige doek dat je afgelopen vrijdag voor het afscheidsetentje hebt gemaakt! Je aanwezigheid was precies zoals het plezierig is; bescheiden en toegankelijk.

  Antwoord
 45. Moniek en Marijn

  Dit is echt een aanrader!
  Voor onze twee gepensioneerde collega’s kregen we het idee om ze een aandenken te geven in de vorm van een schilderij. Vooraf hadden we een heel prettig contact (niet met de schilder zelf en dat was ook helemaal niet nodig) om alles tot in de puntjes door te spreken. Perfect gewoon! We hadden een foto gemaakt (met een smoes welliswaar voor de gepensioneerde omdat het schilderij uiteraard een verrassing moest blijven) en opgestuurd om te controleren of de schilder deze goed genoeg vond. We wilden namelijk graag een schilderij van een buitenlocatie maar welke tijdens de receptie s’ avonds geschilderd zou worden. Diederik heeft dus het schilderij geschilderd vanaf een foto, en met wat voor resultaat! Het was erg prettig om Diederik die avond in ons midden te hebben, wij hebben genoten van z’n schilderskunsten, en hij heeft genoten van het feest. Nogmaals bedankt Diederik! Groetjes, Moniek en Marijn

  Antwoord
 46. Margy

  Ik vond het best wel spannend, omdat we tot onze bruiloft geen contact gehad hadden met de schilder zelf, maar gelukkig heeft dat helemaal niks uitgemaakt. Johannie heeft een prachtig schilderij gemaakt, die dezelfde avond mee naar huis kon. Ze heeft precies het moment geschilderd wat wij graag wilden, en ondanks dat het wat lastig was qua lichtval is het resultaat geweldig. We hangen het schilderij morgen meteen op (en de bruiloft was gister!).

  Antwoord
 47. Marcia

  Wij hebben een schilderij van 140×80 aan een collega cadeau gegeven. Hij ging met pensioen. Marieke heft zijn receptie èn een aantal persoonelijke dingen verwerkt in een adembenemend schilderij. Echt…prachtig… Ik kan LivePaint echt iedereen aanraden, je krijgt een waanzinnig mooi doek na het evenement (in ons geval een receptie) en een herinnering voor het leven. De pensionarig was er ontzettend blij mee. Marieke: Heel erg bedankt…nogmaals…

  Antwoord
 48. Richard van Strien - Mous

  Ons huwelijk, onze dag, het Kasteel voor altijd vastgelegd op doek… De sfeer, onze gasten de prachtige omgeving,
  Johannie heeft werkelijk een fantastisch cadeau voor ons geschilderd! Hulde

  Antwoord
 49. Isabella & Marco Douwma

  Wij hebben voor ons huwelijk een prachtige ‘live-paint’ cadeau gahad van onze familie. Marcelle heeft ons overvallen met een geweldig resultaat.
  Het is zo’n persoonlijk cadeau, dat we ons hele leven kunnen bewonderen.
  Mocht iemand twijfelen of dit een leuk geschenk is, dan kunnen wij dit met veel enthousiasme aanbevelen.

  Antwoord
 50. Meike

  Hans heeft een geweldig schilderij voor ons gemaakt, ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe restaurant.
  Hans is een leuke “verschijning”, een prettige artistieke subtiele eyecatcher voor ieder evenement.

  Hans heeft ontzettend goed rekening gehouden met onze vooraf doorgegeven wensen en heeft daarmee echt een pracht(pronk)stuk gemaakt!

  Antwoord
 51. Erika Dechamps

  Wauw… is eigenlijk het enige dat ik kan zeggen. Johannie heeft een werkelijk prachtig schilderij gemaakt van onze trouwdag. De gelijkenissen zijn treffend, de sfeer herkenbaar en voelbaar. Hier gaan wij nog jaren met plezier naar kijken en dit zal nog lang een lach op ons gezicht brengen. Johannie, bedankt!!

  Antwoord
 52. Martine en Bart

  Wat heb je waanzinnig geschilderd! En wat ben je een leuk mens! Onze gasten waren weg van je. Wij waren werkelijk sprakeloos toen wij het eindresultaat zagen. Wat een prachtig en tijdloos schilderij. Al onze verwachtingen zijn overtroffen. Dankzij jouw advies vonden we een betere invalshoek en mede daardoor is het resultaat verbluffend. We zijn trots op ons schilderij! Hartelijk dank Susan!

  Antwoord
 53. Christine

  Eva Maria heeft een schilderij gemaakt op de familiedag ivm de 70ste verjaardag van mijn moeder! Het is precies geworden zoals wij dachten! Oma is er erg blij mee! Dank je wel! Dit is een aanrader!

  Antwoord
 54. Henk en Corrie

  Lieve Marcelle, mede door jouw komst is de trouwdag van onze dochter en schoonzoon een onvergetelijke dag geworden en wat een prachtig eindresultaat heeft het schilderij opgeleverd. Een mooiere en blijvender herinnering kun je je kinderen als ouders zijnde niet geven op de mooiste dag van hun leven.
  Ook de gasten waren allemaal super enthousiast en vonden het een ontzettend mooi en origineel huwelijkscadeau.En Marcelle is een hele leuke dame die precies paste in ons gezelschap, gewoon gezellig en ongedwongen thuis op de boerderij.
  Dankjewel lieve Marcelle voor je prachtige schilderij en we hebben jou al bij vele mensen aanbevolen. Het heeft een mooi plekje in hun huiskamer gekregen! Groetjes van Henk en Corrie

  Antwoord
 55. Marlies Schram.

  Dorien van den Tol schilderde een sfeerimpressie tijdens het feest ter gelegenheid van de pensionering van mijn echtgenoot. Dorien, wat heb je ons en onze zonen goed “getroffen”. Verder heb je alle elementen van het feest in je schilderij verwerkt. Het was een topavond en jouw kunstwerk is daar een schitterende,kleurige herinnering aan. Heel waardevol!

  Antwoord
 56. Nicky

  De bruiloft was echt geweldig, de reacties op de live paint door Hans waren ook te gek, het bruidspaar vond het zo’n mooi cadeau. Bedankt!!

  Groetjes nicky

  Antwoord
 57. Willem

  Het resultaat was werkelijk fantastisch. Dorien heeft een stuk neer gezet dat door iedereen ontzettend mooi wordt gevonden.

  Vriendelijke groet,
  Willem

  Antwoord
 58. Sacha

  Het was fantastisch! Wat is Peggy een mooi mens en zij heeft een prachtig schilderij en daarmee blijvende herinnering gemaakt van deze zeer speciale dag.

  Alle gasten waren onder de indruk en vonden dit ook een prachtig cadeau idee. Onze grote complimenten aan Peggy, zij is ook heel aangenaam om mee te werken.

  Antwoord
 59. Lotte

  Het was heel erg leuk en de jarige was erg verrast. Het is een heel leuk schilderij geworden en Diederik is een leuke man die goed paste binnen het gezelschap. Kortom voor herhaling vatbaar en ik denk ook aardig wat mensen op een idee gebracht!

  groetjes!
  Lotte

  Antwoord
 60. Francisca

  Bij ons hangt in de serre een fantastische herinnering aan onze huwelijksdag in onze eigen tuin. Susan heeft zeer knap de details weten vast te leggen die de dag zo mooi maakten. Het is buitengewoon bijzonder te zien dat iemand die je niet kent in een paar uur tijd de sfeer zo weet vast te leggen die voor ons van onuitwisbare waarde is.
  Kortom, een enorm succes!

  Antwoord
 61. Bart

  Steven heeft een fantastisch schilderij gemaakt van onze bruiloft.
  Iedereen die een speciaal evenement heeft wil ik van harte aanbevelen een live paint erbij te doen!

  Antwoord
 62. Paulien

  Hoi Marcelle!
  Je hebt onze trouwdag perfect weergegeven op ons feest in Den Haag! We hebben zoveel positieve reacties gekregen op jouw aanwezigheid en hoe je de hele avond met je penselen hebt kunnen vangen!! Dit is voor ons de levende herinnering van de mooiste dag in ons leven. Dank je wel!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LIVE PAINT
5.0
powered by Facebook
Lisette Basten
Lisette Basten
2017-09-19T12:19:51+0000
Eva-Marie heeft een geweldig schilderij gemaakt van onze ceremonie op 13 september. Iedereen was dol enthousiast. Dank je wel Eva Maria voor deze prachtige herinnering!
Kirsten Pijls
Kirsten Pijls
2017-09-09T17:09:05+0000
We zijn super blij met onze live painting gemaakt door Eva Maria, dankjewel! Het is een geweldig schilderij geworden welke de sfeer en ambiance op onze dag mooi weergeeft. Prachtig aandenken!
Manon Roescher - Oldeboer
Manon Roescher - Oldeboer
2017-09-04T10:19:50+0000
SUPER goed! heel mooi, enorm blij mee! Bedankt Johannie!! Echt een geweldig schilderij geworden!
Maria Kemps
Maria Kemps
2016-12-02T10:23:04+0000
Gertjan van Rozendaal
Gertjan van Rozendaal
2016-12-02T09:14:19+0000
Jeroen Heessels
Jeroen Heessels
10:55 28 Oct 16
Top ervaring en resultaat; hij hangt bij ons in de woonkamer!
Lieneke van Grinsven
Lieneke van Grinsven
21:23 15 Jan 17
Bekijk alle beoordelingen

Live Paint 9.6 uit 32 ervaringen