Image
Afterpaint


Afterpaint

Is jullie bruiloft of feest al achter de rug? En zou je graag deze mooie dag alsnog vereeuwigd zien op doek?
Dat kan met een Afterpaint!

Verschillende stijlen

Alle live painters maken schilderijen achteraf, behalve Marcelle. Johannie, Susan en Rein schilderen uitsluitend Afterpaints en werken niet meer live op locatie. Aan de hand van enkele foto’s en een omschrijving van de wensen gaan zij aan de slag in hun eigen atelier. Via deze pagina kun je meerdere voorbeelden per live painter bekijken, zodat je een idee hebt wat je ongeveer van het schilderij kunt verwachten. 

Wat heeft de live painter nodig voor een Afterpaint?

Graag ontvangt de live painter enkele foto’s van het feest of de dag. Over het algemeen vinden onze live painters het fijn als er één hoofdfoto wordt uitgekozen en als er enkele sfeerfoto’s worden toegestuurd, zodat de live painter een goed beeld heeft van de sfeer van de dag. Daarnaast is het heel fijn als jullie aangeven wat je graag terug zou willen zien op het doek, zoals bepaalde kleuren, belangrijke personen of een persoonlijk detail.

Tot slot hebben we een aantal gegevens van je nodig. Voor een schilderij van bijvoorbeeld Johannie, Dorien of Jeannette is het voldoende om foto’s te ontvangen en jullie wensen te overleggen. Wil je een schilderij van Leon of Hans, dan hebben we wat meer persoonlijke informatie en anekdotes nodig, omdat zij werken in een collage stijl en zowel tekst als symbolen verwerken in hun Afterpaint.

Wanneer is het schilderij klaar?

Je kunt er vanuit gaan dat de live painter ongeveer twee tot drie weken nodig heeft voordat het schilderij af is. Een en ander is afhankelijk van de agenda van de betreffende live painter. Dat kunnen we altijd even voor jullie nagaan, zodat je weet waar je aan toe bent.

Aan welke kosten moet je ongeveer denken?

De kosten variëren van €850-€1515, inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Exacte kosten zijn afhankelijk van de gekozen live painter. Je kunt hier een vrijblijvende prijsaanvraag doen, dan komen wij binnen een werkdag bij je terug met de prijsindicatie van een Afterpaint van jullie feest.

Liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook! We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 073-7820314.