+31 737820314 info@livepaint.nl

Stel, jullie bruiloft is al achter de rug. Een paar maanden of misschien zelfs al een paar jaar. Jullie wisten destijds niet van het bestaan van Live Paint, dus helaas was er geen live painter aanwezig op jullie huwelijksdag. Hoe leuk is het dan om alsnog een schilderij te laten maken van jullie trouwdag? Zodat jullie een blijvende herinnering aan de muur kunnen hangen en op die manier dagelijks worden herinnerd aan die fantastische dag? Steeds meer bruidsparen laten hun trouwdag achteraf vast leggen op doek. Zo ook Hadewig en Fernand. Zij trouwden in 2015. Wat wilde dit bruidspaar graag terug zien in het schilderij?

 

Sfeer van de bruiloft:

De bruiloft had een gemoedelijk sfeertje, niet chique en vond plaats bij Stayokay Gorssel. Het weer was fantastisch, iedereen was de hele dag buiten op een groot terrein rondom de locatie. De bruiloft duurde 2 dagen, gasten arriveerden, gooiden hun rugtasje op hun bed, trokken hun slippers aan en de jasjes uit. De meeste mensen bleven slapen, de volgende dag was er nog een gezamenlijk ontbijt.
 

Elementen voor op het schilderij: 

– Aan de speech door hun beste vrienden hadden zij warme herinneringen.
– Noors jachthuis (Stayokay Gorssel)
– De tekst/het bord ‘Greater things are yet to come’
– Andere eventuele elementen: de taart. versieringen, lampionnen, parasols, borrelende mensen, het bruidspaar.
 

Stijl

– Actief/levendig/dynamisch
– Kleurrijk en vrolijk.
– Niet te vaag, mag wat detail in zitten met afgebakende zwarte omlijningen.
– Mag ook best structuur in schilderij zitten/grofgeschilderd

Het resultaat

De voorkeur van het bruidspaar ging uit naar een schilderij van Marieke. Marieke ging er enthousiast mee aan de slag: wat een fijne opdracht! Op basis van de wensen en enkele sfeerfoto’s van de trouwdag schilderde Marieke onderstaand schilderij op een linnen doek van 160x80 cm. De reactie van het bruidspaar zei genoeg: 
 
“WAUW hij is VETgaaf!! We zijn er enorm blij mee! Je blijft ernaar kijken, omdat alles herkenbaar is. Zo grappig, we herkennen echt personen, zowel aan kleding als aan bijv. manier van staan/zitten. Knap gedaan! :-)”