Livepainter Blob
Image
Andreea

Live Painter
Andreea

Let's color the world!

Drie woorden die Andreea's kunstwerken kunnen beschrijven zijn kleurrijk, levendig en gedurfd. In de afgelopen jaren werkte Andreea met klanten van over de hele wereld en leverde meer dan 500 kunstwerken na foto's, voornamelijk portretten van mensen en stadsgezichten. Aquareltechnieken helpen Andreea om in korte tijd losse en expressieve aquarelillustraties te maken, een essentieel aspect tijdens live schildersessies. In haar atelier neemt ze echter graag de tijd om de kleine details toe te voegen die een groot kunstwerk compleet maken.

Andreea schildert en tekent zowel impressies van huwelijksceremonies, verjaardagsfeestjes en diners als kleine portretjes van gasten tijdens de trouwdag, verjaardag of het bedrijfsfeest. 

Goed om te weten: Andreea spreekt vloeiend Engels, geen Nederlands. 

Ze maakt haar werk op papier, speciaal bestemd voor aquarel/waterverf. Haar werk en de texturen van de techniek die Andreea beheerst, komen hierop het beste tot zijn recht. Ze werkt op een formaat van 60x90 of 70x100 cm en brengt tevens een frame mee op locatie, zodat het helemaal klaar is en direct kan worden opgehangen. 

Als het gaat om meerdere tekeningen van de gasten op een event werkt ze op een kleiner formaat papier, A5. 

Wat een bijzonder en verfijnd werk maakt Andreea, het was een eer haar bij ons feestje te mogen hebben!

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.