Image
Live Paint: hét bijzondere 25 jaar in dienst cadeau!


Live Paint: hét bijzondere 25 jaar in dienst cadeau!

25 jaar in dienst: een prestatie van formaat. Dat mag gevierd worden! Een gezellig feest? Check. De gastenlijst? Check. Nu nog een bijzonder cadeau. Bij Live Paint zorgen we ervoor dat dit onvergetelijke moment wordt vastgelegd in een mooie herinnering op doek. Onze “Dutch Masters” zijn maar al te graag aanwezig tijdens de borrel of feestavond en schilderen in vier uur tijd een prachtige sfeerimpressie. Met recht een uniek en waardig cadeau voor de jubilaris!

Life is live

En dat gaan we vieren! Onze Dutch Masters staan voor je klaar om ter ere van het 25 jaar in dienst zijn een prachtig cadeau te creëren. Wordt het een impressie van een diner? Of toch liever de borrel? De keuze is aan jou! Ook wanneer er speciale wensen op het gebied van materiaal, formaat of locatie zijn, kun je bij ons terecht. Bij Live Paint maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Laat de praktische zaken maar aan ons over! Door onze uitgebreide ervaring in de eventbranche kunnen we snel schakelen en communiceren we gemakkelijk met verschillende partijen en organisatietakken. We weten wat er nodig is om een event écht onvergetelijk te maken en kennen onze plek in het draaiboek.

25 jaar in dienst, een cadeau met aandacht

Bij Live Paint staat aandacht centraal. Aandacht voor jouw evenement en jouw verhaal. Voor je wensen, doelen en die speciale collega die een prachtig cadeau verdient. Ieder event krijgt bij ons volop de aandacht. Met een Live Paint creëer je unieke ervaring en tegelijk een blijvende herinnering voor later.

Twijfel je over de juiste keuzes voor jouw evenement? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! We denken graag met je mee.