Image
Een bijzonder cadeau voor het afscheid van een collega


Een bijzonder cadeau voor het afscheid van een collega

Met welk cadeau maak je het afscheid van een dierbare collega écht bijzonder? Ondanks dat afscheid nemen natuurlijk nooit leuk is, helpt Live Paint je graag om van dit bijzondere moment een fijne herinnering te maken. Bij een afscheidsfeest, -diner of -receptie zijn onze “Dutch Masters” maar al te graag aanwezig om dit speciale moment op doek vast te leggen. Zo geven we jouw collega een onvergetelijk afscheid én een herinnering voor later cadeau.

Life is live

En dat mag gevierd worden! Live Paint is de grondlegger van het live schilderen op feesten en events. Daarnaast zijn we al meer dan 10 jaar marktleider in deze branche. Tijdens jouw bijzondere moment schilderen onze kunstenaars een impressie van een diner, borrel of feest. Zijn er speciale wensen op het gebied van formaat, materiaal of locatie? Wij draaien er onze hand niet voor om. Bij Live Paint maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk. Het regelen van de praktische zaken rondom de Live Paint: laat dat maar aan ons over! We communiceren eenvoudig met verschillende partijen en organisatielagen. We kunnen snel schakelen, weten wat er nodig is om een event onvergetelijk te maken en kennen onze plek in het draaiboek.

Een cadeau met aandacht voor het afscheid van jouw collega

Aandacht. Daarmee maken we bij Live Paint het verschil. Aandacht voor je event, je verhaal, je wensen én doelen. Maar ook aandacht voor jou en je gasten, zodat we perfect aansluiten op het plaatje dat jij voor ogen hebt. In onze visie verdient ieder event volop aandacht. Met een Live Paint op jouw event geef je net even meer aandacht aan het nu, terwijl je tegelijkertijd een blijvende herinnering creëert voor later.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Of wil je weten welke schilder goed aansluit op jouw wensen? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op!