Livepainter Blob

Veelgestelde vragen

blob
blob
blob

Zijn jullie kunstenaars nog beschikbaar in juli, augustus, september 2023?


We kijken graag voor je of er nog mogelijkheden zijn, maar houd er aub rekening mee dat onze agenda voor het huidige trouwseizoen van 2023 behoorlijk vol zit. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor juli, augustus en september 2023. Wil je weten wat we nog kunnen betekenen voor je, dan raden we je aan je aanvraag of mailtje zo compleet mogelijk te maken met:

  • datum
  • plaats
  • gelegenheid
  • tijdstip
  • voorkeur kunstenaar (het liefst 2 of 3 namen, zodat we snel kunnen schakelen)

Hoe kan ik Live Paint het beste bereiken?


In verband met het hoogseizoen en personeelskrapte zijn we op dit moment wat minder goed telefonisch bereikbaar dan je van ons gewend bent. Je kunt daarom het beste een mailtje sturen naar info@livepaint.nl of een aanvraagformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Vermeld daarbij altijd even de datum, plaats, tijd, gelegenheid en eventueel voorkeur kunstenaar. Hiermee kunnen we je aanvraag sneller verwerken. 

Hoeveel kunstenaars werken er bij Live Paint?


We werken met 13 kunstenaars. Eva Maria en Johannie schilderen enkel van foto's. Zij maken dus na een event een schilderij. De overige 11 kunstenaars maken ter plekke een schilderij op locatie. In ons archief vind je van alle kunstenaars heel veel voorbeelden. Bekijk alles eens op je gemak en laat ons weten welke 2 of 3 stijlen aanspreken. Dan kunnen wij snel voor je bekijken wie er beschikbaar is en wat de exacte kosten zijn. 

Hoe werkt het precies op locatie, waar moet je rekening mee houden?


We spreken in overleg een tijdstip af waarop de live painter begint met schilderen. Een half uur voor aanvang is de live painter aanwezig op locatie om alle spullen klaar te zetten. We vragen de klant of de locatie om voor een kleine tafel te zorgen, alle andere benodigdheden worden door de live painter zelf meegenomen. Het is belangrijk dat de locatie op de hoogte is van de komst van de live painter, dan kan er een geschikt plaatsje worden gereserveerd, waar hij/zij niemand in de weg staat en goed zicht heeft op het tafereel dat geschilderd gaat worden. De live painter arriveert met doek, een ezel, verf, en schildermaterialen. Eenmaal geïnstalleerd begint de live painter met schetsen en enkele uren later is de sfeerimpressie klaar! Het doek wordt door de live painter achtergelaten op locatie zodat de klant deze direct mee kan nemen.

Hoe lang is de live painter aanwezig?


De live painters zijn ongeveer 4-5 uur bezig met het schilderij. Een half uur voor aanvang arriveren zij, om alles klaar te zetten en even kennis te maken. Daarnaast zijn ze ongeveer een half uur kwijt met het opruimen en inpakken van hun spullen. Je kunt dus het beste rekening houden met een aanwezigheid van ongeveer 5 uur.

In hoeverre kan de live painter rekening houden met mijn wensen?


In eerste instantie kies je een stijl waarvan jij het gevoel hebt dat het je aanspreekt en goed bij je past. De voorbeelden op de website geven je een idee van wat je ongeveer van de betreffende live painter kunt verwachten. Daarnaast kun je uiteraard enkele wensen aangeven, waar de live painter binnen zijn/haar stijl, rekening mee kan houden. Je moet dan voornamelijk denken aan kleurgebruik en welke elementen van het feest je graag terug zou willen zien op het doek.

Aan welke kosten moet ik denken?


De kosten variëren van €750,- tot €1350,- inclusief reiskosten en BTW.
Het exacte bedrag is afhankelijk van gekozen live painter en reiskosten.

Hoe groot zijn de doeken?


In principe zijn alle formaten bespreekbaar.
Standaard formaten zijn 80x100 cm, 100x100 cm, 70x100 cm en 80x120 cm.
Ook grotere formaten zijn mogelijk. Denk aan 80x140 cm, 80x160 cm of zelfs 100x200 cm.
Geef ons je wensen aan en wij denken graag met je mee.

Contact