+31 737820314 info@livepaint.nl

Veelgestelde vragen

We merken dat veel bezoekers van onze website tegen dezelfde of soortgelijke vragen aanlopen. Daarom hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen en onze antwoorden. Uiteraard kun je contact met ons opnemen als jouw vraag er niet bij staat!

Hoe werkt het precies op locatie, waar moet je rekening mee houden?

We spreken in overleg een tijdstip af waarop de live painter begint met schilderen. Een half uur voor aanvang is de live painter aanwezig op locatie om alle spullen klaar te zetten. We vragen de klant of de locatie om voor een kleine tafel te zorgen, alle andere benodigdheden worden door de live painter zelf meegenomen. Het is belangrijk dat de locatie op de hoogte is van de komst van de live painter, dan kan er een geschikt plaatsje worden gereserveerd, waar hij/zij niemand in de weg staat en goed zicht heeft op het tafereel dat geschilderd gaat worden. De live painter arriveert met doek, een ezel, verf, en schildermaterialen. Eenmaal geïnstalleerd begint de live painter met schetsen en enkele uren later is de sfeerimpressie klaar! Het doek wordt door de live painter achtergelaten op locatie zodat de klant deze direct mee kan nemen.

Hoe lang is de live painter aanwezig?

Het varieert per live painter, maar je kunt uitgaan van minimaal 3 uur, maximaal 4 uur.

In hoeverre kan de live painter rekening houden met mijn wensen?

In eerste instantie kies je een stijl waarvan jij het gevoel hebt dat het je aanspreekt en goed bij je past. De voorbeelden op de website geven je een idee van wat je ongeveer van de betreffende live painter kunt verwachten. Daarnaast kun je uiteraard enkele wensen aangeven, waar de live painter binnen zijn/haar stijl, rekening mee kan houden. Je moet dan voornamelijk denken aan kleurgebruik en welke elementen van het feest je graag terug zou willen zien op het doek.

Aan welke kosten moet ik denken?

De kosten variëren van €600,- tot €950,- inclusief reiskosten en BTW. Het bedrag is afhankelijk van gekozen live painter en reiskosten.

Hoe groot zijn de doeken?

Dat varieert per live painter. De meeste live painters werken op doeken van 80x100, 100x100 of 70x100 cm.
Marieke werkt op een afwijkend formaat: 80x140 cm.