Image
Feestschilderij


Feestschilderij

Stel: je organiseert een feest. Hoe zorg je er dan voor dat jouw feest écht indruk maakt en blijft hangen? Dat je gasten er na een paar weken nog steeds over napraten? Dat doe je door ter plekke een feestschilderij te laten maken. Een Live Painter schildert live een sfeerimpressie op doek. In de stijl die bij jou past, afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Verjaardag, bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest: wat er ook te vieren valt, met een feestschilderij creëer je een te gekke beleving en een unieke herinnering.

Lees hier: wat is een Live Paint?

Verschillende stijlen

Je hebt de keuze uit in totaal 16 Live Painters voor jouw feestschilderij. Iedere kunstenaar heeft een eigen stijl. Ontdek welke stijl het beste bij jou past en check ons Live Painter overzicht. Persoonlijk advies nodig bij je keuze? Neem gerust contact met ons op.

Welke maat heeft het doek?

Iedere Live Painter heeft zijn/haar eigen voorkeur en maten waarmee hij/zij graag werkt. Op locatie werken onze Live Painters in ongeveer 4 uur tijd op doeken van 80x100, 70x100, 100x100, 120x100 of 140x80. Grotere formaten zijn altijd mogelijk in overleg. Zelfs 2x4 meter is mogelijk, voor een extra bijzonder feestschilderij!

Wat kost een feestschilderij?

De kosten variëren van €600 tot €950, inclusief reiskosten en btw, exclusief eventuele parkeerkosten. De exacte kosten zijn afhankelijk van de Live Painter die je kiest en van de reiskosten. Laat ons weten welke Live Painter je favoriet is en waar het feestje plaats vindt, dan komen wij bij je terug met een exacte prijs. Wil je meer informatie of heb je advies nodig? Dan kun je contact met ons opnemen via 073-7820314 of info@livepaint.nl. Direct weten of een Live Painter beschikbaar is? Vul dan hier een offerte aanvraag in. Wij komen dan binnen een dag bij je terug met meer informatie.

Live Paint Plus, Live Paint XL en After Paint

Wil je jouw feestschilderij nóg specialer maken? Bij een Live Paint Plus neemt de kunstenaar het feestschilderij na afloop van het event mee naar het atelier. Er worden dan extra uren aan besteed om het schilderij tot in detail uit te werken. Wil je echt impact maken en kan het voor jou niet groot genoeg? Vraag ons naar de mogelijkheden voor een Live Paint XL. Denk bijvoorbeeld aan een enorm canvas doek waar meerdere kunstenaars aan kunnen werken op locatie.

Is het feest al achter de rug? Niet getreurd, onze Live Painters kunnen ook dan een feestschilderij maken, een zogenaamde After Paint. Aan de hand van foto’s van het feest en jullie wensen kun je dan alsnog in het bezit komen van een feestschilderij van jullie bijzondere dag! Prijzen op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.