Image
Live paint op jouw bruiloft!


Live paint op jouw bruiloft!

Tijdens jullie bruiloft maakt de live painter een sfeerimpressie op doek. Een te gekke beleving op locatie en een unieke herinnering voor later!

Waarom een schilderij van je bruiloft?

Een live painter uitnodigen maakt je bruiloft écht onvergetelijk. De sfeer wordt ter plekke vastgelegd op doek, gasten vinden het erg leuk om het schilderij in enkele uren te zien ontstaan. Na afloop hou je er een persoonlijk kunstwerk aan over, een eyecatcher voor in huis, die je altijd zal blijven herinneren aan jullie mooiste dag.

Van welke momenten kan je allemaal een schilderij laten maken?

Ceremonie, receptie, borrel, diner, feest: het kan allemaal! Je kunt zelf kiezen wat je het liefste terug wil zien op doek.

Hoe werkt het precies op locatie, waar moet je rekening mee houden?

We spreken in overleg een tijdstip af waarop de live painter begint met schilderen. Een half uur voor aanvang is de live painter aanwezig op locatie om alle spullen klaar te zetten. Vooraf wordt besproken wie de contactpersoon is op locatie, zodat de live painter een aanspreekpunt heeft. De live painter arriveert met doek, ezel, verf, en overige schildermaterialen. Eenmaal geïnstalleerd begint de live painter met schetsen en ongeveer 4 uur later is de sfeerimpressie klaar! Het doek wordt door de live painter achtergelaten op locatie, enkele uren laten drogen en het kan mee naar huis.

Mag je zelf voorkeuren of wensen doorgeven?

Jazeker! Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor jouw favoriete live painter weet je wat je ongeveer kunt verwachten. Uiteraard is het dan nog steeds een grote verrassing wat het gaat worden, omdat het echt een sfeerimpressie is van het moment.

Aan welke kosten moet je denken?

De kosten variëren van €650-€995, dit is de prijs inclusief reiskosten en btw! De exacte kosten zijn afhankelijk van de gekozen live painter én van de reiskosten. Wil je meer weten over de exacte kosten? Vul dan een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 werkdag heb je van ons dan een offerte ontvangen. 

Wil je op je gemak alle verschillende stijlen bekijken? Op de pagina Live Painters vind je alle voorbeelden.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via 073-7820314 of 06 57882889. Mailen kan natuurlijk ook via info@livepaint.nl.