Image
Live Paint Zakelijk: voor elke gelegenheid


Live Paint Zakelijk: voor elke gelegenheid

Ook zakelijke gelegenheden lenen zich uitstekend voor een Live Paint! Een live painter op bijvoorbeeld een jubileum of bedrijfsfeest is een echte eye-catcher waar nog lang over wordt nagepraat. En na afloop een blijvende herinnering als wanddecoratie op kantoor. Hieronder vind je meer informatie over Live Paint Zakelijk.

Voor welke gelegenheden is een Live Paint geschikt?

Een live paint is geschikt voor diverse gelegenheden. We zien de volgende vaak terugkomen, maar in principe is elk bedrijfsfeest een geschikt moment voor onze live painters.

 • Jaarafsluiting

  Een mooie kans om de gehele organisatie op feestelijke wijze vast te leggen tijdens de afsluiting van een succesvol jaar.

 • Bedrijfsopening

  Een live painter uitnodigen tijdens de opening van jouw bedrijf zorgt voor een blijvende herinnering aan de muur.

 • Bedrijfsjubileum

  Ook een 25-jarig bedrijfsjubileum leent zich uitstekend voor een bezoek van een van onze kunstenaars! Een bijzonder cadeau voor extra sfeer en beleving tijdens het feest, welke ook nog eens door de jubilaris in kwestie mee naar huis kan worden genomen.

 • Verhuizing

  Is jouw organisatie toe aan een volgende stap en wil je deze mijlpaal professioneel vast laten leggen? Daar kan een live painter bij helpen: een feestelijke toevoeging aan de bedrijfsopening en direct opvulling voor die lege muur op de nieuwe locatie.

  Een Live Paint boeken: hoe werkt dat?

  Het boeken van een Live Paint gaat in vijf simpele stappen: Kies een stijl die bij jouw organisatie past (1), doe een aanvraag (2), wij checken of de live painter nog beschikbaar is (3), vervolgens komt onze live painter langs op het event (4) en ontvang je een factuur (5).

  Op onze website vind je een overzicht van verschillende live painters, met ieder hun eigen stijl. Welke stijl past het beste bij jouw organisatie? We helpen je graag met kiezen. Neem gerust (telefonisch) contact op! Heb je al een favoriete live painter gevonden? Doe dan een aanvraag via dit formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om de boeking rond te maken.

  Praktische informatie

  Tot slot hieronder nog wat handige informatie. Goed om te weten voordat je boekt!
  • Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op een aanvraag.
  • Onze live painters zijn ongeveer 5 uur op locatie. Ze hebben doorgaans 4 uur nodig voor het maken van het schilderij. Een half uur van tevoren zijn ze aanwezig om op te bouwen en eventueel foto’s te maken.
  • Voorafgaand bespreek je met ons de wensen, het tijdstip, het kleurgebruik en de adresgegevens. Dat gaat allemaal per mail of telefonisch.
  • We adviseren je graag als je bijvoorbeeld niet kunt kiezen uit alle verschillende stijlen.
  • Onze live painters werken op verschillende formaten. Echter het formaat 100×100 of 80×100 cm is gebruikelijk.
  • De kosten voor een live paint variëren van €550-€850, inclusief reiskosten en btw, exclusief eventuele parkeerkosten. Dit is afhankelijk van de gekozen live painter en de reiskosten.
  • Benodigdheden op locatie: tafel van minimaal 80×80 cm, vrije ruimte van minimaal 2m2, hoogte van minimaal 2 meter, toegang tot waterkraan en elektriciteit.