Image
Wat is een Live Paint?


Wat is een Live Paint?

Je maakt regelmatig bijzondere momenten mee waar je nog lang van wilt nagenieten: een verjaardag, bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest bijvoorbeeld. Met Live Paint vereeuwig je deze momenten live op een persoonlijk schilderij. Een ‘Live Painter’ legt de gebeurtenis ter plekke vast op doek. Een blikvanger tijdens het feest en een tastbare herinnering voor later!

Gelegenheden als bruiloften, verjaardagen, jubilea en bedrijfsfeesten lenen zich uitstekend voor een Live Paint. We zien dat daar steeds meer momenten bijkomen. Denk daarbij aan; oraties, kerstdiners, kerkdiensten, gala’s of andere feestjes om het leven te vieren. Heel leuk dat we bij zoveel bijzondere momenten aanwezig mogen zijn.

Een Live Paint is niet alleen bijzonder vanwege de herinnering aan een speciale dag. Het is zeker ook entertainment gedurende het feest! Live Paint is een echte belevenis op je feest en brengt een diner, borrel of feest tot leven. Dat maakt het ook een uitstekend cadeau om te geven; aan jezelf of aan mensen die je dierbaar zijn. Een Live Paint is een origineel cadeau voor het bruidspaar, de jarige of de jubilaris!

Overzicht van stijlen

Het voordeel van Live Paint is dat er een groot scala aan Live Painters, en dus stijlen, beschikbaar is om uit te kiezen. Welke stijl past het beste bij jou of bij het feest? We hebben alle stijlen overzichtelijk gebundeld in een Live Painter overzicht. Wil je meer voorbeelden zien? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina.

Hoe gaat het in zijn werk?

De live painter heeft doorgaans 4 uur nodig voor het maken van het schilderij. Als het schilderij klaar is, pakken ze hun spullen in en wordt het schilderij bij jullie achter gelaten. Het schilderij moet een aantal uur drogen, dus wees voorzichtig als je het direct wil vervoeren. De kosten van een Live Paint varieren van €600 tot €950, inclusief reiskosten en btw, exclusief eventuele parkeerkosten. De exacte kosten zijn afhankelijk van de live painter die je kiest en van de reiskosten. Wanneer je ons aangeeft welke live painter je favoriet is en waar het feestje plaats vindt, komen wij bij je terug met een exacte prijs. Wil je meer informatie of heb je advies nodig? Dan kun je contact opnemen met Ellen of Rianne van Live Paint via +31 737820314 of via info@livepaint.nl. Wil je direct weten of een Live Painter beschikbaar is, dan kun je hier een offerte aanvraag doen. Wij komen dan binnen een dag bij je terug met meer informatie.

Afmetingen en vormen

De meeste schilderij-afmetingen zijn standaard. Op locatie werken onze live painters in ongeveer 4 uur tijd op doeken van 80x100, 70x100, 100x100, 120x100 of 140x80. Grotere formaten zijn altijd mogelijk in overleg. Zo hebben de live painters ook ervaring met gigantische formaten, zoals 2x4 meter, voor een geweldige impact tijdens het feest. Daarnaast zijn er ook andere variaties mogelijk. De live painter kan het schilderij bijvoorbeeld mee naar huis nemen om er extra tijd aan te besteden. Ook is een After Paint mogelijk; de live painter schildert achteraf een sfeerimpressie, gebaseerd op enkele foto’s van het feest.

De organisatie achter Live Paint

Kunst- en communicatiebureau GEK uit Den Bosch is de grondlegger van het Live Paint concept, dat is ontstaan in 2009 als springplank voor kunstenaars. Het idee is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol platform livepaint.nl dat 350+ momenten per jaar vastlegt en is beoordeeld met een 9,7!