Image
Wie is Live Painter Eva Maria?


Wie is Live Painter Eva Maria?

Achter Live Painter Eva Maria schuilt de Bredase kunstenares Eva van den Hamsvoort. Na haar studie aan de St. Joost Academie in Breda heeft zij met haar schilderijen deelgenomen aan diverse exposities in binnen- en buitenland. Ze schildert naast haar werk voor Live Paint ook portretten en landschappen in opdracht. Eva Maria is tevens werkzaam als grafisch ontwerper en heeft een bureau voor fotografie en vormgeving, Studio EVS, samen met Edwin van Schravendijk, fotograaf. Sinds 2015 is zij werkzaam als bij Live Paint en sindsdien heeft zij al meer dan 125 live paints geschilderd op talloze feestelijke gelegenheden.

Over de stijl van Eva Maria

Live Painter Eva Maria laat graag haar manier van kijken zien. Het is niet haar doel de werkelijkheid op een realistische wijze weer te geven. Ze schildert met focus én spontaniteit. Ze schildert intuïtief, haar hand beweegt als vanzelf over het doek. De emoties die zij opvangt vertaalt zij in kleurrijke penseelstreken op het doek. Kleurrijke, expressieve mensen in verschillende houdingen en perspectieven in een levendige en dynamische omgeving.

Op welke gelegenheden schildert Eva Maria?

Je kunt Eva Maria boeken voor diverse gelegenheden. Zij schildert met regelmaat op bedrijfsgelegenheden, zoals bedrijfsopeningen, afscheidsrecepties, personeelsfeesten. Daarnaast wordt ze ook vaak ingezet op beurzen. Hiernaast zie je een detail van een schilderij dat zij maakte tijdens een grote bloemenbeurs in Aalsmeer. Bruiloften zijn ook een zeer bekend terrein voor haar. Denk aan huwelijksfeesten, huwelijksceremonies, huwelijksborrels, huwelijksdiners. Ook speciale gelegenheden zoals verjaardagen, oraties en 21diners vallen onder de mogelijkheden. Kortom: alle feestelijke momenten die de moeite waard zijn om vastgelegd te worden. Bekijk hier meer voorbeelden van live painter Eva Maria.

Live Painter Eva Maria op jouw feestje?

Ben jij op zoek naar een live painter voor je beursstand of bedrijfsopening?Of wil je graag indruk maken op de bruiloft van je vrienden, de receptie van je collega of het 40jarig huwelijk van je familie? Wellicht is een live painting dan iets voor jou! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en misschien komt Live Painter Eva Maria binnenkort live een schilderij maken op jullie feestje! Vrijblijvende offerte opvragen? Vul dan ons prijsopgave formulier in. Liever even bellen of mailen? We zijn bereikbaar op 073-7820314 of info@livepaint.nl