Image
Wie is Live Painter Johannie?


Wie is Live Painter Johannie?

Van 1981 tot en met 1986 studeerde Johannie aan de Pedagogische Academie in Roermond. Daarna volgde zij de opleiding Beeldende Kunsten in Maastricht voor 1e graads docente tekenen en schilderen waar zij afstudeerde in de richtingen schilderen en grafiek. Sindsdien is Johannie werkzaam als docente tekenen en schilderen en portret en figuurschilderen. Kleine groepjes geeft zij les in haar eigen atelier. In 2009 studeerde Johannie aan de Fontys/hogeschool Zuyd voor een master Kunst en Educatie waarna zij als cultuurcoach aan de slag ging. Sinds 2014 is Johannie werkzaam als live painter bij Live Paint. 

Over de schildersstijl van Johannie

In haar autonome werk schildert live painter Johannie vooral de mens, met name portretten. Dit zie je heel erg terug in haar werk als live painter. Johannie is een van de weinige live painters die het aandurft om echt de gezichten van bruidsparen en andere feestvierders in beeld te brengen. In korte tijd weet zij de gelijkenis treffend weer te geven. Haar stijl valt te omschrijven als klassiek realistisch, met oog voor omgeving en aandacht voor de hoofdpersonen. Het begint allemaal met kijken, zegt zij zelf. Met vegen verf en veel gevoel legt zij waardevolle momenten vast op doek. 

Voor welke gelegenheden kun je live painter Johannie boeken? 

Live Painting is geschikt voor uiteenlopende momenten en gelegenheden. Johannie schildert zowel op bedrijfsfeesten als bruiloften en andere speciale gelegenheden. Haar stijl leent zich goed voor de openingsdans van een huwelijksfeest, maar ook voor de huwelijksborrel of de ceremonie is haar manier van schilderen heel geschikt. Schilderen op grote doeken is voor haar ook geen enkel probleem. Zo schilderde zij eens een groot doek van 4 meter x 2 meter, waarop zij een sfeerimpressie schilderde van een groot bedrijfsfeest met als thema de middeleeuwen. Ook de opening van een nieuwe autogarage mocht zij op doek leggen. Door haar realistische manier van schilderen spreekt zij een groot publiek aan en kan zij uit de voeten met allerlei thema’s en gelegenheden. Is je feestje al voorbij dan is het ook mogelijk om een afterpaint te laten maken door Johannie. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat. 

Live Painter Johannie boeken voor jouw feestje? 

Opent jullie nieuwe zaak, ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de bruiloft van je beste vrienden of wil je indruk maken op je collega die afscheid neemt van de zaak? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en misschien komt Live Painter Johannie binnenkort live schilderen op jullie feest! Bekijk deze link om meer voorbeelden te bekijken van live painter Johannie. Heb je al een specifieke datum in gedachten en wil je graag weten of Johannie beschikbaar is en wat de kosten zijn? Vul dan ons prijsopgave formulier in. Liever direct even bellen of mailen? Dat kan via 073-7820314 of info@livepaint.nl