Image
Wie is Live Painter Marcelle?


Wie is Live Painter Marcelle?

Marcelle volgde haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. In 1997 studeerde zij daar af als eerstegraads docent beeldende vorming in de richting tekenen en schilderen. Sindsdien werkt en woont Marcelle in Blaricum waar zij in haar atelier aan huis teken- en schilderlessen geeft aan volwassenen en kinderen. Via deze link vind je meer informatie over haar schilderslessen. Sinds 2012 is zij ook werkzaam als live painter bij Live Paint. Direct vanaf de start ging het als een speer, velen weten haar dynamische schilderijen te waarderen. Inmiddels heeft zij al meer dan 200 live paintings gemaakt tijdens bruiloften en bedrijfsfeesten.

Live Painting Marcelle

Rode draad in het werk van live painter Marcelle zijn haar modeltekeningen. Zowel in haar autonome werk als in live painting. Ze gaat altijd op zoek naar die treffende lijn die de houding en het karakter van iemand typeert. In haar werk als live painter kan zijn daarom haar hart ophalen. Net als de impressionisten vroeger deden, haalt zij haar inspiratie uit wat er zich op dat moment om haar afspeelt. De mensfiguren in haar live painting schilderijen komen echt tot leven. Het liefst schildert zij tijdens gezellige feestavonden, waar iedereen los gaat op de dansvloer. Voor haar de ultieme uitdaging om dansende mensen op een dynamische wijze vast te leggen op doek. 

Op welke gelegenheden schildert Marcelle? 

Zoals hierboven al omschreven: live painter Marcelle is dol op avondfeestjes. Het liefst schildert zij tijdens gezellige dansfeesten. Tijdens bruiloften is de openingsdans een heel geschikt moment. Zij weet als geen ander de beweging van het bruidspaar vast te leggen op doek. De jurk lijkt dan vaak echt te bewegen. Muziek op de achtergrond en een lekker ongedwongen sfeer halen de inspiratie als vanzelf bij Marcelle naar boven. Ook bedrijfsfeesten op toffe locaties heeft zij al vaak mogen vastleggen. In de foto hiernaast zie je bijvoorbeeld een live painting van een gemaskerd bal van een advocatenkantoor. 

Live Painter Marcelle op jouw feestje? 

Wil jij ook zo’n dansend schilderij van onze live painter Marcelle? Misschien ga je zelf binnenkort wel trouwen of wil je je vrienden of familie een live painting cadeau doen? Of heeft jullie bedrijf binnenkort een gezellig feest op de planning staan? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en misschien komt Live Painter Marcelle binnenkort een live painting maken op jullie feestje! Via deze link kun je meerdere live paintings van Live Painter Marcelle bekijken. Wil je graag een vrijblijvende offerte opvragen? Vul dan ons prijsopgave formulier in, dan hoor je binnen 24 uur een reactie van ons. Liever even bellen of mailen? Wij staan voor u klaar en zijn bereikbaar op 073-7820314 of info@livepaint.nl