Image
Wie is Live Painter Rob?


Wie is Live Painter Rob?

Live Painter Rob Jacobs studeerde aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving in Den Bosch. In 1990 ontving hij een beurs om nog een jaar in Griekenland te studeren, aan de Universitée des Polytechnique & des Arts, Athene. Het was daar waar Rob Jacobs bevangen werd door het licht. Hij schilderde enkel buiten. Zijn passie voor plein-air schilderen was geboren en hij liet het nooit meer los.

Over de stijl

Live Painter Rob schildert altijd vanuit en met licht en liefde. Met een gedegen opleiding en veel ervaring op zak maakt hij in slechts 4 uur tijd prachtige sfeerimpressies op locatie. Wat Rob in de buitenlucht inspireert is het bespeeld worden door licht en lucht, door kleur en geur, door weer en wind. Meegaan met het moment, erin duiken en de kwast zijn werk laten doen. Een sferische, levendige en dynamische stijl, wanneer je zijn schilderijen bekijkt krijg je het gevoel dat je er bij was.

Op welke gelegenheden schildert Rob?

Live Painting is geschikt voor allerlei feestelijke momenten. Live Painter Rob is expert als het gaat om plein-air schilderen, maar door zijn ruime ervaring weet hij ook als geen ander de feestelijke sfeer vast te leggen op de meest uiteenlopende binnenlocaties. Momenten die zoal geschikt zijn voor een Live Paint van Live Painter Rob: huwelijksceremonies, huwelijksdiner, trouwfeesten, huwelijksborrels, afscheidsrecepties, oraties, verjaardagen, 21diners, bedrijfsjubilea, afstudeerrecepties. Alle momenten die de moeite waard zijn om vereeuwigd te worden op doek.

Live Painter Rob op jouw feestje?

Heb je binnenkort wat te vieren of wil je indruk maken op de bruiloft van je vrienden, het bedrijfsjubileum of de receptie van je collega? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en misschien komt Live Painter Rob binnenkort een live painting maken op jullie feestje! Via deze link kun je meerdere live paintings van Live Painter Rob bekijken. Wil je graag een vrijblijvende offerte opvragen? Vul dan ons prijsopgave formulier in. Liever even bellen of mailen? Wij staan voor u klaar en zijn bereikbaar op 073-7820314 of info@livepaint.nl