Image
Wie is live schilder Dorien?


Wie is live schilder Dorien?

In 1998 startte live schilder Dorien met de lerarenopleiding Tekenen aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, die zij in 2002 afrondde. De Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen, de academie voor beeldende kunsten Hoogstraten, de Wackers Academie in Amsterdam en de Academie Minerva Groningen volgde. Met deze ervaring ging zij aan de slag als autonoom kunstenaar. Inmiddels geeft Dorien schilderlessen aan volwassenen en kinderen en organiseert zij workshops voor basisscholen. In oktober 2014 nam Dorien contact met ons op, omdat zij belangstelling had om als live schilder aan de slag te gaan. Inmiddels heeft Dorien 100 live paints geschilderd op tallozen bruiloften en bedrijfsfeesten.

Over de stijl van Dorien

Live schilder Dorien stelt de mens centraal in haar feestschilderijen. Haar werk kenmerkt zich door een gevoelige gelaagdheid van verf, kleur en onderwerpen. Ze schildert figuratieve sfeerimpressies van bruiloften, verjaardagen, oraties en bedrijfsfeesten. Haar werken zijn met sfeervolle, royale verftoetsen opgezet en in stemmige kleuren geschilderd. De feestschilderijen van Dorien zijn daardoor heel levendig, sferisch en romantisch. Geen geposeerde settings, maar een spontane weergave van bijzondere momenten.

Voor welke gelegenheden kun je live schilder Dorien boeken?

Dorien wordt zowel geboekt voor huwelijksfeesten, huwelijksceremonies, huwelijksborrels als voor verjaardagen, oraties, bedrijfsfeesten en bedrijfsopeningen. Zij weet als geen ander bijzondere momenten op een spontane en romantische manier vast te leggen op doek. Inmiddels heeft zij ook meerdere oraties op haar naam staan. Dat wil zeggen dat zij een live schilderij maakt tijdens een openbare redevoering waarmee een nieuw benoemde hoogleraar zijn of haar ambt officieel aanvaardt.

Live schilder Dorien boeken voor jouw feest?

Ben je onder de indruk van de schilderijen van Dorien en wil je er binnenkort zelf een aan de muur zien hangen? Of heb je een leuk feestje op de agenda en zoek je een origineel cadeau voor je lieve vriendin of collega? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en misschien komt Dorien binnenkort een live painting maken op jullie feestje! Via deze link kun je meerdere schilderijen van Dorien bekijken. Ben je benieuwd naar de kosten voor een feestschilderij van Dorien? Vul dan ons prijsopgave formulier in. Liever meteen even bellen of mailen? Wij zijn bereikbaar op 073-7820314 of info@livepaint.nl