Image
winterbruiloft


winterbruiloft

Sfeervolle kaarsen, warme kleedjes, een open haard en het allerliefst een flinke laag sneeuw: niets is mooier dan een echte winterbruiloft! Onze live painters leggen deze bijzondere dag ter plekke vast op doek. Een blikvanger tijdens jullie dag en een tastbare herinnering voor later.

Huwelijksceremonie, huwelijksreceptie, huwelijksdiner of huwelijksfeest: welk moment zien jullie het liefst terug op doek? Het is allemaal mogelijk! Onze live painters zijn ongeveer 4 uur bezig met het schilderij, het is belangrijk dat ze gedurende deze 4 uur op een en dezelfde plek kunnen blijven staan. De live painter arriveert met een leeg doek, na 4 uur is het schilderij klaar en wordt het bij jullie achter gelaten.

De kosten voor een live paint variëren van €600-€950, inclusief reiskosten en btw, exclusief eventuele parkeerkosten. De exacte kosten zijn afhankelijk van de gekozen live painter en locatie. Op deze pagina vind je alle verschillende stijlen. Laat ons weten wie jouw favoriete live painter is en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie over de beschikbaarheid en exacte kosten.