Image
Kosten live painting: lees hier waar je aan moet denken


Kosten live painting: lees hier waar je aan moet denken

Kosten Live Painting

Heb je binnenkort iets bijzonders te vieren en denk je eraan een live painting te boeken voor deze dag? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een bruiloft, verjaardag, of bedrijfsfeest en zie je het wel zitten om een professionele live painter cadeau te geven die ter plekke de sfeer vangt op doek? Dan wil je natuurlijk graag weten aan welke kosten je dan moet denken. Lees hier alles over de kosten van live painting.

Welke live painter heeft je voorkeur?

De kosten voor een live painting variëren van €650-€995, inclusief reiskosten en btw, exclusief parkeerkosten. De exacte kosten zijn afhankelijk van de gekozen live painter en van de reiskosten. Heb je al een idee welke live painter je voorkeur heeft? Via deze link vind je een overzicht van de beste live painters. Je kunt hier wat meer lezen over wie ze zijn, hun werkwijze en uiteraard wat voorbeelden bekijken van hun werk. We raden vaak aan om een top 2 of 3 door te geven van live painters die aanspreken, dan gaan wij direct de beschikbaarheid voor je na én komen uiteraard bij je terug met een exacte prijs.

Waar vindt de bruiloft, de verjaardag, het bedrijfsfeest plaats? Oftewel: waar is dat feestje?

Onze live painters komen door heel Nederland, van Zuid-Limburg tot de waddeneilanden, ze touren het hele land door. De laatste tijd worden we zelfs ook gevonden in Duitsland en België en zo nu en dan vliegen we zelfs naar Italië of Spanje voor een bruiloft of bedrijfsfeest. Op het moment dat de locatie van het feestje bekend is én je hebt een favoriete live painter gekozen, kunnen wij de exacte prijs voor je berekenen.

Live Paint XL

Onze live painters werken over het algemeen op 80x100 cm, 70x100 cm, 100x120 cm, 100x100 cm of 80x120 cm. Iedere live painter heeft zijn/haar eigen standaard formaten. Uiteraard zijn grote formaten, in overleg, ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden, dan bekijken we graag wat passend is voor jouw evenement.

Doe een vrijblijvende aanvraag

Belangstelling in een live painting voor een bijzondere gelegenheid? Vul dan hier een vrijblijvende aanvraag in en wij komen binnen 1 werkdag bij je terug met de beschikbaarheid en kosten.