+31 737820314 info@livepaint.nl

Misschien heb je het al eens vaker gezien op bruiloften en bedrijfsfeesten, misschien kom je nu pas voor het eerst in aanraking met Live Paint. We leggen je graag uit wat je precies kunt verwachten en hoe het allemaal in zijn werk gaat.

 

Een LIVE PAINT boeking:

  1. Op de pagina Live Painters vind je per live painter meerdere voorbeelden, zodat je een idee hebt van de stijl. Dat is natuurlijk heel persoonlijk en vraagt soms om wat overleg met de andere cadeaugevers, je aanstaande of je collega’s.
  2. Ben je geïnteresseerd in een live paint en wil je vrijblijvend een aanvraag doen? Via ons formulier kun je aangeven om welke datum het gaat, welke live painter je voorkeur heeft en eventueel aanvullende informatie m.b.t. het schilderij of bijzonderheden rondom het feest.
  3. Als we je aanvraag binnen hebben, nemen we z.s.m. contact met je op (binnen 1 werkdag). We bekijken de beschikbaarheid van de live painter en komen bij je terug met een prijs.
  4. Komen we tot een opdracht, dan ontvang je van ons per mail een link: daar kun je heel gemakkelijk alle gegevens invullen die we nodig hebben om de opdracht te bevestigen, zoals tijdstip, contactpersoon op locatie, wensen voor het schilderij waar de live painter rekening mee kan houden, etc.
 • Zodra wij alle gegevens hebben ontvangen, maken wij de opdrachtbevestiging en factuur voor je in orde, deze kun je per mail van ons verwachten. In de opdrachtbevestiging staat het telefoonnummer van de live painter, mocht je in de week voor de live paint nog contact willen opnemen, dan is dat uiteraard mogelijk!

 

live painter Susan aan het werk

 

LIVE PAINT op locatie:

 1. De live painter arriveert op het afgesproken tijdstip (half uur voor aanvang schilderen). Samen met de contactpersoon van het feest (iemand van de familie/vrienden, de boeker, de locatiemanager) kiezen zij een geschikt plekje uit waar de live painter voldoende zicht heeft en niemand in de weg staat.
 2. De live painter arriveert met een leeg doek, een ezel, kwasten, verf en afdekmateriaal, zodat de locatie niet vies wordt. Graag de vraag aan de locatie om voor een tafeltje te zorgen, waarop de verf en het water kan worden uitgestald.
 3. In ongeveer 3-4 uur tijd maakt de live painter een sfeerimpressie van het uitgekozen moment (ceremonie, receptie, borrel, diner, feest).
 4. Na die tijd is het doek af en is er een contactmoment tussen de live painter en de contactpersoon. Het doek blijft achter en de live painter vertrekt weer met al zijn spullen.

Heb je nog vragen? Grote kans dat hij hier tussen staat. Zo niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

live schilderen huwelijksborrel