Image
Live Painter Johannie in Limburg


Live Painter Johannie in Limburg

Bijzondere momenten verdienen bijzondere aandacht. Dat is waar we ons bij Live Paint voor inzetten. Door een Live Painter uit te nodigen op jouw bruiloft, zakelijke event of andere speciale gelegenheid geef je extra aandacht aan nú en creëer je een blijvende herinnering voor later.

Live Painter Johannie aan het werk.
Live Painter Johannie aan het werk.

 

Johannie van Tuel

 

Eén van onze Live Painters is Johannie van Tuel. Ze is gevestigd in Weert en een Limburger in hart in nieren. Voor Live Paint is ze door heel Nederland te vinden, maar het allerliefst schildert ze toch wel op die talloze prachtige locaties in haar eigen omgeving, zoals bijvoorbeeld het rozendorp Lottum of ‘het witte stadje’ Thorn.

Voor Johannie begint het allemaal met kijken. De gasten en de sfeer; alles neemt zij in zich op. Meerdere herkenbare elementen verwerkt zij samen tot een geheel op het doek. Het bruidspaar, de directie of andere hoofdpersonen naar keuze zijn daarbij vaak het middelpunt in het schilderij. De omgeving en de locatie waar het feest zich afspeelt krijgt daarnaast ook een grote rol op doek, waardoor een sferisch realistische impressie ontstaat van een bijzondere dag.

Meer voorbeelden zien van Johannie? Check haar persoonlijke pagina!

Een schilderij van Johannie na een bruiloft.
Een schilderij van Johannie na een bruiloft.

Algemene info

Wil jij Johannie ook op jouw feest? Dat kan! De standaard formaten voor een Live Paint zijn 80x100 cm, 100x100 cm, 70x100 cm en 80x120 cm, maar ook grotere formaten (denk aan 80x140 cm, 80x160 cm of zelfs 100x200 cm) zijn mogelijk. In principe zijn alle maten bespreekbaar, dus geef vooral je wensen aan ons door en wij denken graag met je mee!

Je kunt bij ons uiteraard ook extra wensen aangeven waar Johannie binnen haar stijl rekening mee kan houden. Denk dan bijvoorbeeld aan kleurgebruik en welke elementen van het feest je graag terug zou willen zien op het doek.

De kosten variëren van €650,- tot €995,- inclusief BTW. Het exacte bedrag is afhankelijk van gekozen live painter en reiskosten. De live painters zijn ongeveer 4 uur bezig met het schilderij. Een half uur voor aanvang arriveren zij om alles klaar te zetten en even kennis te maken. Daarnaast zijn ze ongeveer een half uur kwijt met het opruimen en inpakken van hun spullen. Je kunt dus het beste rekening houden met een aanwezigheid van ongeveer 5 uur.

Contact en offerte

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van Johannie of een van onze andere live painters voor jouw bruiloft, event of feest? Doe gerust een vrijblijvende aanvraag.

Wil je bijzondere wensen bespreken of kom je er niet helemaal uit welke stijl past bij jouw klant, bruiloft of event? Wij zijn er voor je! Met onze achtergrond en ervaring in de eventwereld én onze kennis op het gebied van schilderstijlen adviseren wij je graag.

 

Live Paint is bereikbaar op 073-7820314 of via info@livepaint.nl