+31 737820314 info@livepaint.nl

Live Painting

Live Painting: je evenement of bruiloft geschilderd op doek. Ter plekke schildert onze live painter een sfeerimpressie van je feest, borrel, diner of ceremonie. In ongeveer 4 uur tijd ontstaat ter plekke een schilderij. Een unieke manier om een bijzonder moment, een speciale dag, te vereeuwigen op doek.

Live Painters

Onze ervaren live painters maken ter plekke, geheel naar jullie wensen, een prachtig kunstwerk. Bij ons kun je kiezen uit wel 16 verschillende stijlen. Zie je graag jullie huwelijksceremonie op romantische en klassieke wijze terug op doek? Of vinden jullie het leuker om een modern en cartoonesk schilderij te zien van jullie knallende huwelijksfeest? We bespreken graag jullie wensen en wij bekijken welke live painter daarbij het beste past. Bekijk hier een overzichtspagina van alle verschillende stijlen. Klik op het plaatje van de live painter en je kunt per live painter meerdere voorbeelden zien van live painting.

Unieke beleving

Met Live Painting creëer je een unieke beleving op locatie. Gasten van het feest vinden het vaak erg leuk om het schilderij te zien ontstaan. Wat start met een leeg doek wordt steeds meer gevuld. Wat zal het worden? Ik kan er nu nog niets van maken…Hee, volgens mij ben ik dat! Wauw, wat knap! Jullie feestje kan lekker doorgaan, je hoeft ook zeker niet te poseren. De live painter vangt echt de sfeer op doek, in zijn of haar stijl, afgestemd op jullie wensen. Na ongeveer 4 uur tijd is het doek klaar en kan iedereen het eindresultaat ter plekke bekijken.

Welke momenten?

Wij zeggen altijd: alle momenten die de moeite waard zijn om vast te leggen. En dat zijn er nogal wat! Denk aan een bruiloft, een verjaardag, een 21diner, een afscheidsreceptie op je werk, een bedrijfsjubileum, een bedrijfsopening, een 40jarig huwelijk, een 50jarig huwelijk, een 60ste verjaardag, een promotiefeest, een oratie, een familiefeest, een reünie, een pensionering.

Vier het leven en laat jullie bijzondere dag vereeuwigen door een van onze live painters!