Livepainter Blob
Image
3 manieren waarop een Live Paint bijdraagt aan jouw event

3 manieren waarop een Live Paint bijdraagt aan jouw event

3 manieren waarop een Live Paint bijdraagt aan jouw event

Bedrijfsfeesten, jubilea, beurzen, verjaardagen en (huwelijks)feesten. Allemaal bijzondere momenten die bijzondere aandacht verdienen. Onze live painters maken ter plekke prachtige sfeerimpressies van de bijzondere dag. Hoe draagt een Live Paint precies bij aan jouw event?

Weg met die clichés

Ben je op zoek naar iets vernieuwends op jouw event? Iets origineels met impact? Dan is een Live Paint iets voor jou. Hoe een schilderij gemaakt wordt, live voor je neus, zie je niet vaak. Met een live painter op jouw evenement kun je het hele proces volgen. Van eerste schetsen tot de finishing touch.

Een XL painting op een doek van 4x2 meter, objecten zoals tafels, stoelen of lampenkappen, een wandbeschildering of unieke portretjes: met ons team van creatieve eventprofessionals bedenken we een passende vorm voor jouw event.

Meesterwerk

Onze live painters zijn met zorg geselecteerd en verrijken de uitstraling van jouw event. We noemen ze niet voor niets onze “Dutch Masters”. Ze weten precies wat er nodig is om een mooie, bijzondere en succesvolle Live Paint neer te zetten op locatie. Kennis, kunde en ervaring zijn voor ons heel belangrijk. Daarom kunnen wij kwaliteit garanderen. Na afloop van jouw evenement heb jij je eigen meesterwerk van een echte ‘Dutch Master’.

We bieden 13 verschillende live painters met ieder een unieke stijl. Neem eens een kijkje op de overzichtspagina en vind de stijl die past bij jouw event. We geven je graag persoonlijk advies en denken met je mee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De essentie in beeld

Een Live Paint gaat over jouw verhaal. Kunst brengt de essentie in beeld. Dit kan een gevoel zijn, een sfeer of een situatie. Maar ook een boodschap, een missie of een visie. Bij Live Paint zijn we thuis op jouw event. Of dat nu een beurs, bruiloft, productpresentatie of bedrijfsfeest is; wij zorgen voor een live beleving en een blijvende herinnering voor later.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact