Livepainter Blob
Image
De 5 meest bijzondere trouwlocaties in Amsterdam

De 5 meest bijzondere trouwlocaties in Amsterdam

De 5 meest bijzondere trouwlocaties in Amsterdam

Je grote dag komt eraan: je gaat trouwen! Daar moet veel voor gepland worden. De jurk, het eten, de gastenlijst en heel belangrijk: de locatie. Er is zo veel keus dat het lastig is om de juiste te vinden. Daarom delen wij speciaal voor jou onze 5 meest bijzondere locaties in Amsterdam waar onze Live Painters vaak komen.

Pont 13

Pont 13 was voorheen een veerpont die tot 1995 heen en weer voer over het Amsterdamse IJ. Sinds 2005 ligt Pont 13 in het romantische gebied van de Westelijke Houthavens, waar de havenindustrie steeds meer mee gaat met de groeiende creatieve industrie.

Voor elke tijd van het jaar een prachtige plek om te zijn, waarbij de skyline gevuld is met een uitzicht op de havenindustrie, bijzondere architectuur, boten, maar vooral veel licht, water en de lucht. Pont 13 heeft een robuuste en ontspannen uitstraling met een huiselijke en gezellige sfeer. Ze hebben ook heerlijke dagvers eten wat klaargemaakt wordt op de houtskoolgrill. Zowel binnen als op een groot terras buiten op de boot.

Leuk om te weten: Je trouwfeest met diner kan gerealiseerd worden tot 150 gasten!

Rijk van de Keizer

Het Rijk van de Keizer is een historische bruisende en creatieve trouwlocatie tussen de Amsterdamse weilanden in de Tuinen van West. Een bijzondere locatie om de liefde te bezegelen, zowel binnen als buiten in het groen kunnen jullie hier je ja-woord geven.

De twee historische gebouwen op het terrein zijn naar elk gewenste sfeer en setting in te richten. Met een uitgebreid assortiment aan aankleding en styling hoef je zelf niets meer te regelen. Er is een bloeiende moestuin en een ‘overdekte’ binnentuin die talloze mogelijkheden bieden voor jullie perfecte dag. We hebben al heel wat bijzondere bruiloften hier gezien, met blote voeten dineren in de binnentuin, dansen rond het open vuur, lunchen aan lange tafels of een ingetogen concert in de weilanden.

A’dam Toren, De Loft

Op grote hoogte de liefde bezegelen? Dat kan! The Loft in de A’DAM toren in Amsterdam-Noord is de grootste eventruimte in het gebouw en bevindt zich op de 16e en 17e etage. De ruimte is huiselijk en warm, met een uniek uitzicht op de skyline van Amsterdam met ramen van bijna 7 meter hoog. Sfeervol ingericht met warme natuurlijke materialen. Je hebt verschillende mogelijkheden voor jullie feest met meer dan 600 vierkante meter aan totale binnenruimte en maximaal 225 gasten.

Ook is het mogelijk om jullie huwelijksnacht in de Loft door te brengen, je hebt dan de hele Loft voor jullie tweetjes. Het leuke is dat in de A’DAM toren al jullie gasten ook kunnen verblijven, want op de eerste 7 etages bevindt zich het hotel ‘Sir Adam’ met 108 kamers. Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees!

WesterLiefde

De WesterLiefde is een prachtige plek op het groene terrein van Westergas in Amsterdam. Vroeger werd vanuit hier de stad voorzien van energie. Nu is het een bijzonder gewilde locatie voor bruiloften. Een stuk historie dat is veranderd in een plek van gezelligheid en romantiek. De plek maakt deel uit van een verzameling industriële en monumentale gebouwen op het terrein. De intieme WesterLiefde is stijlvol gerenoveerd waarbij het unieke karakter bewaard is gebleven. De hoge ruimte met kapelachtige ramen, houten vloer en opvallende bar, maakt van elke gelegenheid iets bijzonders. Bovendien wordt de WesterLiefde ook verhuurd in combinatie met omliggende gebouwen.

Het is dus mogelijk om jullie volledige bruiloft te plannen op dit historisch stukje Amsterdam. Van ceremonie tot receptie, van diner tot feest.

Hotel Arena

Het is een monumentaal pand met vernieuwd interieur design, wat jullie bijzondere dag een speciaal tintje geeft. De Kapel is geschikt voor een intiem diner, maar ook voor een gezellige receptie of een groot feest met romantische details. Vroeger werd de Kapel gebruikt voor missen, maar tegenwoordig is het omgetoverd tot verbluffende feestlocatie.

Het is absoluut een van de meest unieke locaties in Amsterdam en daarnaast ook nog eens gemakkelijk om te zetten naar diverse set ups. Er is een chef die de catering kan verzorgen en de gasten kunnen overnachten in het hotel. Voor de huwelijksnacht voor jullie hebben ze uiteraard een prachtige suite.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact