Livepainter Blob
Image
De 5 mooiste kastelen voor jullie bruiloft

De 5 mooiste kastelen voor jullie bruiloft

De 5 mooiste kastelen voor jullie bruiloft

De perfecte bruiloftslocatie is voor iedereen anders. Modern, industrieel, romantisch, klassiek: welke sfeer kiezen jullie voor jullie mooiste dag? Houd je van een unieke historische locatie, dan is trouwen in een kasteel misschien wel de perfecte match! In deze blog laten we je kennismaken met de 5 mooiste kastelen waar Live Paint geschilderd heeft.

Kasteel Maurick

We beginnen bij Kasteel Maurick in Vught. De sfeer van het kasteel is romantisch en klassiek, maar tegelijkertijd ook stijlvol en eigentijds. Liever trouwen onder de romantische ‘witte regen’ of aan het water? Bij mooi weer heb je ook de mogelijkheid om buiten te trouwen in de speciaal daarvoor bestemde ceremonietuin met een schommel aan de slotgracht, zoals op onderstaande paint van Dorien!

Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche is De plek voor een spetterende bruiloft. Het kasteel is eigentijds ingericht en heeft verschillende stijlvolle ruimtes voor de huwelijksceremonie, borrel, diner en feest. Trouwen kan ook buiten met uitzicht op de fontein. Het feest is helemaal compleet met een overnachting in één van de 19 hotelkamers. De medewerkers hebben echt passie voor hun vak zodat jullie voor meer dan 100% kunnen genieten! In de paint van Marcelle kun je zien dat hier zeker goed gefeest kan worden!

Kasteel Heeswijk

Zowel binnen als in de buitenlucht zijn er op Kasteel Heeswijk mooie plekken om elkaar het jawoord te geven. De historische Wapenzaal is erg populair. Deze intieme en stijlvolle ruimte biedt plaats aan 60 huwelijksgasten. Andere zalen, en bij mooi weer de kasteeltuin, behoren ook tot de mogelijkheden. Voor ieder wat wils! Bruidsparen vanuit heel Nederland kunnen bij dit romantische kasteel terecht. Het kasteel oogt indrukwekkend, zowel op foto’s als op doek!

Kasteel Wijenburg

Een prachtig en intiem kasteel in het mooie Echteld waar je kunt feesten zoals jij dat graag wil. Alles wordt door jullie bepaald, omdat jullie de enige gasten in het kasteel zijn op je grote dag. Kasteel Wijenburg ligt erg centraal in Nederland en is daarom goed bereikbaar. Er bevindt zich ook een hotel en een oud kerkje aan de overkant van de slotgracht. Een sprookjesachtig decor voor de mooiste dag van je leven!

Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof in Lisse was oorspronkelijk een landhuis, maar is door de eeuwen heen getransformeerd tot een prachtig kasteel. Het interieur laat zien hoe mooi de familie er vroeger leefde. Alle kamers beschikken nog over hun oorspronkelijke interieur en meubels, waardoor het oogt als een bewoond kasteel. Er is ook een kinderboerderij, voor de jonge gasten in het gezelschap!

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact