Livepainter Blob
Image
De 5 mooiste trouwlocaties rondom Den Bosch

De 5 mooiste trouwlocaties rondom Den Bosch

De 5 mooiste trouwlocaties rondom Den Bosch

Het pittoreske Den Bosch…ons kantoor bevindt zich er niet voor niets: wij zijn er stiekem wel een beetje verliefd op! Met zijn gezellige straatjes boordevol cafés, het lekkere eten en vooral die unieke Brabantse gezelligheid, is deze stad bij vele mensen een geliefd. Zo ook om te trouwen! In deze blog hebben wij voor jou de 5 mooiste trouwlocaties in en om Den Bosch verzameld:

De Bossche kelders

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Neem eens een kijkje bij de Bossche Kelders! Deze uiterst sfeervolle locatie beschikt over meerdere zalen met elk een eigen karakter en verschillende mogelijkheden voor diners of feestavonden. Daarnaast zijn zij ook een officiële trouwlocatie voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. Dit betekent dat je elkaar op deze plek ook het ja-woord kunt geven!

Bezoek de website van De Bossche Kelders hier.

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch

Het 1931 Congrescentrum in Den Bosch beschikt over vele zalen, waardoor je zeker genoeg mogelijkheden hebt om een spetterend trouwfeest te organiseren! De industriële uitstraling maakt de zalen ideaal voor een stoere en toch romantische bruiloft. Deze locatie kan je het hele pakket in één aanbieden: van de ceremonie tot een schitterend feest in de avonduurtjes.

Bekijk hier het zalenaanbod van het 1931 Congrescentrum

Kasteel Maurick

Alsof je zó een Disney-film bent ingelopen. Deze locatie is perfect voor de bruiloften waar je als meisje altijd van droomde. Dit kasteel, compleet met grote tuin en slotgracht, biedt veel verschillende opties. Zo kun je trouwen in de prachtige witte Orangerie, of buiten in de speciaal daarvoor bestemde ceremonietuin. Kasteel Maurick beschikt zélfs over een eigen sneeuwkanon, waardoor de bruiloften in de winter gegarandeerd een witte bruiloft zullen hebben!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Kasteel Maurick? Neem een kijkje op de website.

Het Noordbrabants Museum

Trouwen in een museum? Het Noordbrabants Museum is een officiële trouwlocatie, waardoor je elkaar ook hier het ja-woord kunt geven. Een ceremonie in de Statenzaal of de Salons, een receptie in een van de mooie tuinen of misschien zelfs dineren tussen kunstwerken en een feest in de MuseumBrasserie. Er wordt graag met je meegedacht over een zo mooi mogelijke invulling van jouw speciale dag.

Kijk hier voor meer informatie en neem vrijblijvend contact op.

IJzeren Man Strandpaviljoen

Het Ibiza van Brabant! Op deze toplocatie trouw je lekker met je voeten in het zand, of natuurlijk in een van de aangelegen zaaltjes. De nieuw aangelegde stijger maakt het nu niet alleen mogelijk om op het strand te trouwen, maar zelfs op het water! Voor een mooie bruidsreportage in tropische sferen zit je hier ook helemaal op de juiste plek.
Het team van het Strandpaviljoen nodigt je graag uit voor een kennismakingsgesprek op locatie, zodat er een perfecte afstemming voor jouw speciale dag kan worden gemaakt!

Neem contact op met het team van het Strandpaviljoen via de website.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact