Livepainter Blob
Image
Details onder de loep: Live Painter Johannie

Details onder de loep: Live Painter Johannie

Details onder de loep: Live Painter Johannie

Een Live Paint is natuurlijk prachtig, het wordt ter plekke gemaakt en volledig gepersonaliseerd. Het schilderij is 100% uniek. Het totaalbeeld is vaak zo indrukwekkend dat kleine details pas veel later worden ontdekt. Dit is super gaaf, omdat je dingen blijft ontdekken in het schilderij dat aan je muur hangt. Voor je gasten is het echter anders.. Die mogen het schilderij maar even bewonderen. Hierdoor blijven veel van die details verborgen. Daarom nemen wij de komende tijd enkele schilderijen onder de loep. Zo krijgen ook de subtiele verwijzingen en kleine details de aandacht die ze verdienen!

Deze keer in onder de loep: Live Painter Johannie.

De details van de gezichten van het bruidspaar zijn werkelijk verbluffend. Door verschillende tinten toe te passen weet live painter Johannie de diepte van het gezicht vast te leggen. Ook de gezichtsuitdrukking weet Johannie te vangen door gebruik van subtiele schaduw en diepte. De fijne details van de make-up en sieraden van de bruid zijn prachtig weergegeven. Daarnaast geeft ze veel aandacht aan de haardracht van zowel de bruid als de bruidegom. Ook het fijne kant op de schouders van de bruid speelt een subtiele, maar belangrijke rol. Deze details dragen bij aan de herkenbaarheid en de realistische uitstraling van het schilderij. Ze zijn zo zorgvuldig vastgelegd, waardoor ze nooit vergeten zullen worden.

Hoewel het bruidspaar duidelijk in de spotlight staat in dit schilderij geeft Johannie ook aandacht aan de gasten. Deze zijn zeer herkenbaar in beeld gebracht. Gezichten zijn voorzien van kenmerkende details. Zo heeft deze gast een duidelijk weergegeven bril op. Ook de andere gasten zijn herkenbaar vastgelegd door middel van realistische weergave van hun kleding, haarkleur en houding. Johannie’s oog voor detail zie je ook terug in het tafelkleed en het servies. Er is duidelijk te zien dat er verschillende borden, bestek en servetten op tafel liggen. De door Johannie aangebrachte schaduwen en vouwen in het tafelkleed geven het tafereel extra diepgang.

Live painter Johannie brengt ook in de achtergrond extreem veel detail aan. Zo geeft ze veel aandacht aan de kunstwerken in deze trouwzaal. De schilderijen worden sferisch weergegeven en zijn erg herkenbaar in beeld gebracht. Zelfs de lijstdecoratie van de schilderijen zie je erin terug. Zowel het koeien schilderij als het schilderij van het liggende figuur zijn voorzien van lijstdecoratie. Johannie heeft ook zorg gedragen voor de verhoudingen van de kunst op het schilderij. Dat zie je duidelijk terug in de schilderijen, het beeld van Cupido en ook in de kroonluchter, waarvan de sierlijke details met zorg zijn geschilderd.

Door al deze details en aandacht krijgt het schilderij net dat beetje extra waardoor het nooit zal vervelen om naar te kijken. Je blijft steeds nieuwe dingen ontdekken en je blijft je verwonderen over het vakmanschap en de ambacht. Geniet hieronder nog even met ons mee van het totaalbeeld!

Binnenkort ook een feestje te vieren? Laat deze dan vastleggen op doek door een van onze live painters! Bekijk welke live painter bij jullie past of vul een vrijblijvende prijsopgave in.

Meer werk zien van Johannie? Klik dan hier.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact