Livepainter Blob
Image
Details onder de loep: Live Painter Hans!

Details onder de loep: Live Painter Hans!

Details onder de loep: Live Painter Hans!

Een Live Paint is natuurlijk prachtig, het wordt ter plekke gemaakt en volledig gepersonaliseerd. Het schilderij is 100% uniek en dus erg bijzonder. Maar soms is het totaal beeld zo indrukwekkend dat kleine details pas veel later worden ontdekt. Dit is super gaaf omdat je dingen blijft ontdekken in het schilderij dat aan je muur hangt. Voor je gasten is het echter anders… Die mogen het schilderij maar even bewonderen. Hierdoor blijven veel van die details verborgen. Daarom nemen wij enkele schilderijen onder de loep. Zo krijgen ook de subtiele verwijzingen en kleine details de aandacht die ze verdienen!

Deze keer in onder de loep: Live Painter Hans

Live Painter Hans was te gast bij het 25-jarige bedrijfsjubileum van WKK GmbH. Het schilderij staat bomvol verwijzingen en subtiele hints naar de historie en het karakter van het bedrijf. Een aantal hiervan nemen we vandaag onder de loep.

“Ganz ehrlich!”

Hans heeft een korte en krachtige samenvatting van de werkzaamheden van het bedrijf toegevoegd in het doek. Hierdoor is in één oogopslag te zien wat WWK GmbH nu eigenlijk doet.

Ook de directeur Bram heeft een mooi plekje gekregen op het schilderij. Zijn favoriete stopwoord is ook vereeuwigd:

“Ganz ehrlich!”

Logo

Het bedrijfslogo en -kleur zijn natuurlijk ook te vinden in het schilderij. Daarnaast straalt het schilderij één van de kernwaarden van het bedrijf uit.

WKK GmbH streeft naar innovatie en vernieuwing, dit is weergegeven in hun keus voor live painter. Hans werkt met doodles en tekst waardoor het doek een vlotte en moderne look krijgt.

Geschiedenis

Ook voor de geschiedenis van WKK is er aandacht. Het bedrijf is in 25 jaar een aantal keer gewisseld van huisvesting. Live Painter Hans verwijst hiernaar door de weergave van een verhuisbus met het adres van het tweede bedrijfspand. De grote pijl geeft hierin aan dat ze ook hier alweer vertrokken zijn, het bedrijf is nu namelijk alweer een pand verder!

Moederbedrijf WKK komt ook voorbij in het doek. Zij schonk namelijk een prachtig beeld aan WKK GmbH, ter ere van haar 25-jarig bestaan.

Alles bij elkaar is het schilderij een prachtige verschijning in het kantoor van WKK GmbH. Met de subtiele verwijzingen naar de werkzaamheden van het bedrijf blijf je steeds opnieuw dingen ontdekken. De historie van het bedrijf is mooi gevangen in enkele symbolen en ook het heden heeft een mooi plekje gekregen. Het doek geeft een knipoog naar de toekomst en de dingen die nog komen gaan.

Hans heeft nog veel meer verwijzingen en symbolen verwerkt in het schilderij. Vind jij ze allemaal?

Binnenkort ook een feestje te vieren? Laat deze dan vastleggen op doek door een van onze live painters! Bekijk welke live painter bij jullie past of vul een vrijblijvende prijsopgave in.

Bekijk meer voorbeelden van Hans.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact