Livepainter Blob
Image
Een cadeau met betekenis: zo fiksen we dat bij Live Paint

Een cadeau met betekenis: zo fiksen we dat bij Live Paint

Een cadeau met betekenis: zo fiksen we dat bij Live Paint

Een tof cadeau voor je favoriete collega die afscheid neemt, je baas die zijn 10-jarig jubileum viert of een kerstcadeau aan het hele team: voor bijzondere gelegenheden zoals deze, geef je het liefst een cadeau met betekenis. Een cadeau waar nog lang over wordt nagepraat. Hoe we dat doen bij Live Paint? We vertellen je graag meer! 

Bijzondere aandacht

Bij Live Paint hebben we de eer om deel uit te mogen maken van de meest uiteenlopende gelegenheden. Hoe mooi is het om bijvoorbeeld iemands loopbaan in kaart te kunnen brengen en ervaringen om te kunnen zetten in een blijvende herinnering? Van een feestelijke verjaardag tot een emotioneel afscheid: ieder moment is bijzonder op zijn eigen manier. Zulke bijzondere momenten verdienen dan ook bijzondere aandacht. 

Elk schilderij dat door onze schilders wordt gemaakt is anders. De combinatie van locatie, gezelschap, sfeer en schilderstijl van iedere live painter maakt dat er een unieke mix van elementen ontstaat. De reis naar zo'n persoonlijk doek begint voor ons al ruim vóór de dag van de Live Paint. Al vanaf het allereerste contact werken we toe naar een schilderij waar je ontzettend trots op kunt zijn! 

We zijn er voor je

Het begint allemaal met luisteren. Wie ben jij? Is de Live Paint voor jezelf of geef je het als cadeau? Voor welke gelegenheid is het? En misschien nog wel de belangrijkste vraag: hoe zie jij het schildermoment en de Live Paint voor je? Dat is een lastige vraag, dus het is heel begrijpelijk dat je daar misschien niet meteen antwoord op weet te geven. Laat dat nu precies zijn waar onze kracht ligt. We bekijken samen de voorbeelden die je aanspreken, inventariseren de elementen die je belangrijk vindt en pakken het draaiboek van de dag erbij om het juiste schildermoment te bepalen. Samen zoeken we naar de juiste match tussen gelegenheid, persoon en schilder.   

De juiste ‘Dutch Master’ voor jou

We noemen onze dertien Live Painters niet voor niets ‘onze Dutch Masters’. Stuk voor stuk weten ze precies wat er nodig is om een geweldige impressie te schilderen van de gelegenheid. Ze draaien inmiddels ook al aardig wat jaartjes mee! We vinden het heel belangrijk om de juiste match te vinden. Iedere kunstenaar heeft namelijk zijn of haar eigen talenten. Zo is Marcelle bijvoorbeeld dol op het schilderen van dynamische (dans)feestjes, schildert Diederik het liefst prachtige buitenlocaties en maak je Hans helemaal blij wanneer hij een levensverhaal mag vertalen naar diverse iconen, teksten en afbeeldingen.  

Door de gesprekken die we met je voeren, wordt vaak al snel duidelijk welke schilderstijl het beste aansluit op je wensen. Vind je het toch nog lastig om een keuze te maken? Geen zorgen: leg je twijfels en gedachten gewoon bij ons neer, we denken graag met je mee. We zijn maar één telefoontje of mailtje van je verwijderd!  

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact