Livepainter Blob
Image
Hoe verrijkt een Live Paint jouw event?

Hoe verrijkt een Live Paint jouw event?

Hoe verrijkt een Live Paint jouw event?

Als eventorganisator of eventmanager ben je altijd op zoek naar de juiste invulling voor jouw event. Soms wil je gasten iets heel bijzonders laten beleven, een andere keer wil je een doel behalen of creëer je impact. De optimale invulling van een evenement past binnen het budget, de planning en de bedrijfsdoelen. Dat weten wij als geen ander. Maar hoe verrijkt Live Paint jouw event precies? We vertellen je er graag meer over!

Live Paint kent de eventmarkt

Live Paint bestaat al meer dan 10 jaar. En we hebben al minstens zo lang ervaring op het gebied van event en organisatie. Wij weten wat ervoor nodig is om een evenement succesvol te laten verlopen. Bij Live Paint leveren we niet alleen een product, we vormen ook een gedegen sparringpartner die in alles met je meedenkt. We zoeken naar hét concept dat precies bij jouw evenement past. Zo zorgen we samen voor de ultieme beleving waar men nog lang over napraat.

“Een belletje krijgen van een klant die vraagt of we iets tofs en unieks kunnen bedenken voor een event, dat vind ik echt te gek. Echt in het verhaal van de opdrachtgever duiken, het thema, de doelstelling en daar dan een passend en artistiek concept voor bedenken, samen met onze kunstenaars. Daar word ik blij van!” - Ellen Kooijmans

Aandacht maakt het verschil

Aandacht maakt het verschil. Daar zijn we bij Live Paint helemaal van overtuigd. Aandacht voor jou als persoon, voor je evenement, je verhaal, je wensen én je doelen. We weten dat je bij het organiseren van een evenement soms snel moet schakelen. Daarom krijg je van ons snelle service wanneer dat nodig is. Bovendien staat eerlijkheid en persoonlijkheid bij ons voorop. Weten wij uit ervaring dat een bepaald idee soms niet goed uit de verf komt? Dan zullen wij dat altijd eerlijk zeggen er zorgen we voor een passend advies op maat.

Bij Live Paint zorgen we ervoor dat je zo veel mogelijk werk uit handen wordt genomen. Je hebt het immers al druk genoeg! We communiceren moeiteloos met allerlei verschillende partijen en schakelen eenvoudig met verschillende organisatielagen. Elk soort evenement verdient even veel aandacht. Of het nu een afscheid, een gala of een productlancering is; bijzondere momenten verdienen bijzondere aandacht.

Live Paint levert kwaliteit

Wij leveren kwaliteit. En daar mag je ons ook aan houden. Door onze lange ervaring in de eventbranche, weten wij tijdens elk event iets goeds neer te zetten. Deze kwaliteit begint bij de selectie van onze live painters. We noemen ze namelijk niet voor niets onze ‘Dutch Masters’. Stuk voor stuk schilderen zij sfeerimpressies van hoge kwaliteit in een tijdsbestek van vier tot vijf uur, ieder in hun eigen stijl. Dat is al een kunst op zich! Onze live painters en onze medewerkers op kantoor weten precies wat ervoor nodig is om een live paint succesvol te maken. Binnen jouw planning en met gevoel voor de gelegenheid, de gasten en de locatie. Het eindresultaat is altijd persoonlijk en uniek: van dit schilderij is er maar één.

“Vaak hoor ik van klanten terug dat de Live Paint een waardevolle toevoeging was en dat het echt onderdeel van het event werd. Dat is natuurlijk super fijn om te horen! Persoonlijk vind ik het ook heel bijzonder wanneer gasten zelf nog een bijdrage leveren aan het kunstwerk. Hoe de live painter er dan weer één geheel van weet te maken vind ik zó knap!” - Rianne Goijaerts Königsmann

Hoe mogen we jouw event verrijken?

En nu draait het om jou. Op welke manier wil jij jouw event onvergetelijk maken? Heb je al ideeën of wil je misschien samen sparren over een passend concept? Wij staan altijd voor je klaar. Je kunt hier een offerte aanvragen.

Wil je liever eerst even met ons bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@livepaint.nl of bel ons op 073-7820314. We zien je graag bij Live Paint!

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact