Livepainter Blob
Image
In gesprek met… live painter Johannie

In gesprek met… live painter Johannie

In gesprek met… live painter Johannie

Johannie schildert al acht jaar bij Live Paint. In de afgelopen jaren heeft zij talloze prachtige schilderijen gemaakt. Hoe kijkt zij terug op die tijd?

Wat was je meest bijzondere opdracht van 2019?

“Schilderen op een bouwplaats, heel hoog! Het bruidspaar en alle gasten moesten flink wat trappen op, voordat ze op de feestlocatie aankwamen. Mijn chauffeur (ja, chique hè;) heeft foto’s gemaakt daarboven, waar ik vervolgens beneden een schilderij van heb gemaakt. Een opdracht bij kasteel Heeswijk is me ook bijgebleven. Ik heb daar tijdens het schilderen veel persoonlijke en bijzondere gesprekken gevoerd met de gasten die kwamen kijken, echt zo leuk en bijzonder dat contact! Mogen schilderen voor het vliegtuigfabrikant Fokker was ook echt een hoogtepunt. In de Midden-Brabant Hallen vierden zij hun 100jarig bestaan, waar maar liefst 2200 gasten bij aanwezig waren met optredens van meerdere bekende Nederlandstalige zangers en zangeressen. Dat sommigen zichzelf terugzagen op het schilderij zorgde voor de nodige hilariteit!”

Wat is je favoriete locatie om te schilderen?

“Mijn favoriete locaties om te schilderen voor Live Paint zijn toch wel de imposante kastelen zoals Kasteel Meerwijk en Kasteel Echteld. Ik ben hier al vaak geweest om schilderijen te maken voor bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Het zijn prachtige en romantische locaties, met veel verschillende ruimtes die ik ondertussen allemaal al een keer heb mogen bewonderen. Ik kom er heel graag!”

Waar ben je het meest trots op binnen je carrière als live painter?

“Al een tijd terug heb ik eens een erg groot schilderij gemaakt van maar liefst 4x2m voor een personeelsfeest van Independer. Het thema was Robin Hood, dus iedereen was verkleed en de locatie was helemaal in stijl aangekleed. Schilderen op zo’n groot formaat was echt wel een uitdaging, en als het dan lukt, is dat super tof! Maar los van die opdracht en enkele andere bijzondere hoogtepunten ben ik voornamelijk trots op het feit dat ik al zoveel mensen blij heb mogen maken met mijn werk en op zoveel prachtige locaties heb mogen schilderen.

�������� �������� ������ ����������������? Neem een kijkje op haar pagina!

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact