Livepainter Blob
Image
Life is Live. Celebrate it!

Life is Live. Celebrate it!

Life is Live. Celebrate it!

Zou het wat zijn om ter plekke een schilderij te maken, tijdens het feest? Als unieke beleving op locatie en blijvende herinnering aan een speciale dag? Deze vraag stelden we een bevriend kunstenares in 2010.

Nu, tien jaar later, is live painten een begrip geworden en Live Painter een beroep. Wat begon met 1 kunstenaar op 1 feestje is uitgegroeid naar een team van 15 professionele live painters en inmiddels meer dan 2500 gelukkige klanten. Daar zijn we ongelooflijk trots op!

Van bruiloft tot congres: de afgelopen jaren zijn we op talloze events geweest, op de meest prachtige locaties. Met al deze ervaring op zak vonden wij het tijd voor een nieuwe uitstraling, die past bij wie we zijn.

We kennen onze weg in de evenementenwereld, staan voor persoonlijk contact, geven eerlijk advies en gaan áltijd voor de beste service. Onze live painters noemen we met recht onze “Dutch Masters”, omdat zij precies weten wat er nodig is om een mooie en bijzondere live paint neer te zetten.

Wij zijn super trots op onze nieuwe uitstraling en zijn helemaal klaar voor de toekomst. Eindelijk is het zover en presenteren we onze nieuwe look and feel ook aan jullie!

Ontzettend spannend. We zijn heel benieuwd naar jullie reacties.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact