Livepainter Blob
Image
Live Paint bij de Regio Business borrel in Oisterwijk

Live Paint bij de Regio Business borrel in Oisterwijk

Live Paint bij de Regio Business borrel in Oisterwijk

Een warm ontvangst bij het spiksplinternieuwe NEO KVL Hotel in Oisterwijk! Als onderdeel van de voormalige Koninklijke Verenigde Lederfabrieken vulde ze op 12 oktober een atrium vol met verschillende Brabantse ondernemers. Regio Business heeft op deze historische plek een Business Ontmoet Business-borrel georganiseerd en daar werd goed op gereageerd. Zo'n 250 mensen met een drijfveer om hun bedrijf te laten groeien kwamen samen en lieten zich van hun beste kant zien. Zo ook Live Paint! 

Samen met kunstenaar Hans hebben we de vloer onveilig gemaakt. Gewapend met een doek van 100x120cm, een ezel, kwasten, verf en stiften nam hij plaats in een fijne overzichtelijke hoek van het atrium. Op voorhand hebben we overleg gehad over wat er op het schilderij mag komen te staan. Hans is namelijk een kei in het samenvoegen van allerlei elementen tot één stoer, modern en urban beeld. Denk hierbij aan leuke anekdotes, hobby's en je favoriete vakantieland, maar ook aan logo's, iconen en creatieve portretten. 

Wat symboliseert het NEO KVL Hotel nou precies? Wij dachten aan de Brabantse gezelligheid, samen eten en proosten, ontmoeten en recreëren. Het hotel is uitgerust met luxe kamers, een moderne spa, een fitnessruimte en er is een mogelijkheid om elektrische fietsen te huren om de groene omgeving te verkennen. Ook het gebouw zelf is een opvallende verschijning en mocht niet ontbreken op het schilderij. Want het doel was dat het kunstwerk - na 4 uur schilderen op locatie - een plekje zou krijgen aan een van de hotelmuren.

Aan het eind van de inspirerende avond overhandigde Hans, samen met het Live Paint team, trots het unieke schilderij aan de hotelmanager en ons contactpersoon van Regio Business.
Heb jij ook interesse in een Live Paint op jouw business event? Neem contact met ons op via info@livepaint.nl!

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact