Livepainter Blob
Image
Live Paint; een tweeluik!

Live Paint; een tweeluik!

Live Paint; een tweeluik!

Live Painter Eva Maria heeft een fantastische opdracht achter de rug. Ze mocht namelijk niet één maar twee schilderijen maken voor Hans en Simonet. Samen vormen de schilderijen een super gaaf tweeluik.

Het prachtige tweeluik begon met een live paint opdracht tijdens de high tea op de huwelijksdag van Hans en Simonet. Ze waren zo enthousiast dat ze besloten een toevoeging te laten maken. Het echtpaar wilde graag alle dierbare familie en een paar goede vrienden herkenbaar terug zien op het tweede schilderij.

De focus van de Live Paint van afgelopen zomer lag op de high tea in de middag en die sfeer is doorgetrokken naar het tweede doek.

Eva Maria heeft de zonen en de hondjes van het echtpaar bij-geschilderd op het oorspronkelijke doek.

“Bij hen thuis hebben we eerst samen alle foto’s doorgenomen. Gelukkig waren alle gasten heel duidelijk van top tot teen gefotografeerd. Ik kreeg nog wat extra foto’s mee van de hondjes en een film van de hele dag.”

De andere feestgasten komen allemaal samen op het tweede doek.

“Om diepte te geven heb ik enkele mensen groot, waaronder de moeders, voorin geschilderd en achterin het land en het huis. De kleuren waren die dag echt heel helder, gras helder groen, een mooie buitensfeer.”

Dit kleurgebruik heeft Eva Maria terug laten komen in het tweede doek.

Het tweede doek is gemaakt bij Eva Maria in het atelier. Ze heeft beide doeken, van samen 2 meter lang, persoonlijk afgegeven bij het echtpaar thuis.

“Het was ontroerend om de reactie te zien. Ze waren erg blij en tevreden. Ik kreeg een mooi compliment: Móóier dan een foto!

“Het fijne van schilderen vind ik ‘alles kan en mag, je bent vrij in compositie’. Het perspectief heb ik vrij opgepakt, maar ik vond het heel belangrijk dat de twee doeken één geheel vormen.

De losse schilderstijl van de Live Paint heb ik gehandhaafd in het tweede doek. De doeken sluiten mooi op elkaar aan (ze zijn bedoeld om 5 cm van elkaar af te hangen). De tenten en de bomen lopen door van het ene naar het andere doek.

Ik heb aandacht gegeven aan de vrolijkheid en ontspanning van de mensen en de mooie, feestelijke, zomerse kleding. De verbinding tussen de mensen:
het samenzijn.” – Eva Maria

Wij zijn zeer verguld met het resultaat van beide schilderijen. Eva Maria heeft de vraag echt heel erg goed ingevuld en wij hebben de schilderijen op een heel prominente plek opgehangen in ons huis.

De familieleden zijn ook verguld over hoe ze er op staan.
Dus 100% geslaagd deze missie!

– Hans & Simonet

Binnenkort ook een feestje te vieren? Laat deze dan vastleggen op doek door een van onze live painters! Bekijk hier welke live painter bij jullie past of vul hier een vrijblijvende prijsopgave in.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact