Livepainter Blob
Image
Live Paint en Trouwbeleving

Live Paint en Trouwbeleving

Live Paint en Trouwbeleving

Alweer een trouwbeurs?

Zes jaar geleden kwamen we voor het eerst in contact met Liset Kobus van Trouwbeleving. Zij benaderde ons met de vraag of wij belangstelling hadden om deel te nemen aan een van hun trouwevents, Trouwbeleving. In de afgelopen tien jaar hebben we regelmatig meegedaan met verschillende beurzen en events in de trouwbranche en worden we hiervoor bijna wekelijks benaderd. Er is ontzettend veel aanbod, waardoor het af en toe lastig is te bepalen welke het beste bij ons én onze doelgroep past. Soms was het een schot in de roos, dan weer viel het een beetje tegen, vanwege wat weinig bezoekers óf veel bezoekers waarbij het idee van een live painting toch niet helemaal aansloot…

Trouwbeleving = tof

In 2014 besloten we te gaan voor een samenwerking met Trouwbeleving. Omdat het lekker eigentijds, fris en sprankelend op ons over kwam. Niet te truttig, geen enorme bruidsshows, waardoor we lange tijd zonder bezoekers bij onze stand zouden staan, maar een frisse kijk op het creëren van een echte trouwbeleving. Met een real-life trouwceremonie en toffe leveranciers op het gebied van trouwlocaties, ambtenaren, catering, trouwjurken etc. De meiden van deze organisatie hebben ook echt aandacht voor styling, waardoor het een mooi geheel wordt en geen allegaartje van aanbieders.

De Koekbouw in Veghel

Het eerste event waaraan we deelnamen vond plaats in de Koekbouw in Veghel, in 2014. Een toffe industriële locatie, met ook hier aandacht voor het inrichten van een dergelijke ruimte en het zoeken naar geschikte en passende leveranciers. Veel toffe gesprekken en leuke, enthousiaste bezoekers die enorm te spreken waren over het idee van live painting voor hun eigen bruiloft.

Inmiddels hebben de meiden van Trouwbeleving talloze succesvolle events neergezet, waar wij als Live Paint graag onderdeel van zijn. Liset Kobus heeft het afgelopen jaar het stokje overgedragen aan Nikki de Lang, die het met heel veel passie en enthousiasme van haar heeft overgenomen. De komende maanden staan er weer flink wat events bij hen op het programma. Via deze link vind je een overzicht van de komende edities.

Tramkade en Kasteel Erensteijn

Wij zijn er komend weekend voor de derde keer bij in Den Bosch. Een te gekke locatie voor een Trouwbeleving XL: de Kaaijhallen op de Tramkade. Industrieel, een tikkie rauw en een toffe plek om inspiratie op te doen voor jullie mooiste dag. De week erop zijn we er ook bij in Limburg, om ook in die omgeving onze kunsten te laten zien aan de bezoekers van Trouwbeleving @Kasteel Erensteijn in Kerkrade. In Limburg nemen we uiteraard onze Limburgse painter Johannie mee.

Zien we je op zondag 1 maart bij de Tramkade in Den Bosch of op zondag 8 maart bij Kasteel Erensteijn in Kerkrade? Wij kijken er naar uit!

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact