Livepainter Blob
Image
Live Paint FloraHolland Trade Fair

Live Paint FloraHolland Trade Fair

Live Paint FloraHolland Trade Fair

Afgelopen woensdag en donderdag werd tijdens FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer, de Potanthurium Livium gelanceerd met de introductiecampagne Anthurium Art. De veredelaar, Anthura, spreekt van een spectaculaire anthurium, omdat de prachtige bloemen eruit zien alsof er met witte verf krijtstrepen zijn aangebracht.

Een prachtige setting en een geweldig onderwerp om te schilderen natuurlijk! Wij werden gevraagd om tijdens de twee beursdagen met een live painter aanwezig te zijn om rondom deze prachtige plant ter plekke een schilderij te maken. Eva Maria ging deze leuke opdracht aan en zette de Potanthurium Livium extra in het zonnetje. (Vakblad HortiPoint schreef er ook een leuk artikeltje over)

Op dag 1 schilderde Eva Maria een ode aan de Potanthurium Livium, waarin de plant in zijn geheel alle aandacht kreeg. Een realistische weergave van de plant en haar bloemen, waarbij de prachtige rood met witte bloemen sterk naar voren komen. Op dag 2 koos zij voor een wat meer moderne benadering. De bloem werd in dit schilderij als een soort patronenspel weergegeven.

Eva Maria was echt onderdeel van de beursstand en werkte als een soort trekpleister voor bezoekers. Standhouder: “Mensen kwamen regelmatig terug naar onze stand, omdat ze zo benieuwd waren hoe het schilderij zich ontwikkelde. Het voegt een heel leuke beleving toe, geeft je stand wat extra impact en voor ons een heel mooie manier om ons verhaal te kunnen vertellen”.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact