Livepainter Blob
Image
Live paint: hoe werkt dat eigenlijk, zo’n live paint op locatie?

Live paint: hoe werkt dat eigenlijk, zo’n live paint op locatie?

Live paint: hoe werkt dat eigenlijk, zo’n live paint op locatie?

Een live paint van jouw bruiloft of feestje?

Een live paint is superleuk om te geven én om te krijgen. Een bijzondere gelegenheid als een bruiloft, verjaardag, bedrijfsopening, 25jarig huwelijk of bedrijfsfeest verdient het toch om vastgelegd te worden? De sfeer van de dag is terug te lezen in de verf op het doek. Gasten vinden het erg leuk om het schilderij op locatie te zien ontstaan. Het draagt bij aan de beleving en de sfeer van het feest en na afloop hou je er een uniek en persoonlijk schilderij aan over.

Een live paint: hoe gaat dat in zijn werk?

Onze live painters zijn ongeveer 5 uur op locatie. Ze hebben doorgaans 4 uur nodig voor het maken van het schilderij. Een half uur van tevoren zijn ze aanwezig om op te bouwen en eventueel foto’s te maken. Als het schilderij klaar is, pakken ze hun spullen in en is het schilderij voor jullie.

Voorafgaand bespreek je met ons de wensen, het tijdstip, het kleurgebruik en de adresgegevens. Dat gaat allemaal per mail of telefonisch. We adviseren je graag als je bijvoorbeeld niet kunt kiezen uit alle verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een romantische klassieke stijl of mag het juist wel wat moderner en gekker? Hier vind je alle verschillende stijlen en kun je alvast een kijkje nemen.

De communicatie en organisatie vooraf loopt via ons. Hierdoor kunnen de live painters doen waar zij het beste in zijn: schilderen op locatie! Wanneer alle afspraken voor de live paint op jouw feestje gemaakt zijn kun je altijd even telefonisch kennis maken met de live painter die bij jou komt schilderen.

Live paint huwelijksceremonie

Wil je een schilderij van de huwelijksceremonie? Dat kan! Ook al duurt dit meestal niet langer dan twee uur. We spreken dan vaak af dat de live painter wat eerder begint. Ook kan de live painter het schilderij afmaken met behulp van foto’s als de gasten bijvoorbeeld al aan de borrel zijn Een schilderij van je huwelijksreceptie, huwelijksceremonie, huwelijksdiner, huwelijksfeest of juist een schilderij van het bedrijfsfeest of de bedrijfsopening: het kan allemaal bij Live Paint.

Live paint doeken

Onze live painters werken op verschillende formaten. Het formaat 100×100 of 80×100 cm is heel gebruikelijk. De stijl van Hans komt heel goed uit op een iets groter doek, 100×120 cm. Marieke werkt over het algemeen op een doek van 80×140 cm. Heb je zelf een speciale voorkeur? Geen probleem, je kunt dat altijd met ons bespreken.

De kosten voor een persoonlijk schilderij

De kosten voor een live paint variëren van €550-€800, inclusief reiskosten en btw, exclusief eventuele parkeerkosten. Dit is afhankelijk van de gekozen live painter en de reiskosten. Wil je graag wat meer informatie en een vrijblijvende aanvraag doen? Vul dan je gegevens in via dit formulier en wij komen binnen 24 uur bij je terug met een prijsopgave.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact