Livepainter Blob
Image
Live paint in de top 20 best beoordeelde trouwleveranciers

Live paint in de top 20 best beoordeelde trouwleveranciers

Live paint in de top 20 best beoordeelde trouwleveranciers

We horen er al geruime tijd bij, maar tóch blijft het elke keer weer een enorm compliment. Live Paint staat opnieuw in de top 20 best beoordeelde trouwleveranciers van Nederland! Een prestatie van formaat waar we erg trots op zijn.

Al meer dan 12 jaar ervaring

We kunnen het zelf bijna niet geloven, maar inmiddels zijn we al meer dan 12 jaar actief in de trouwbranche. Waar Live Paint in 2010 begon met een klein team van schilders, zijn we inmiddels uitgegroeid naar dé marktleider op het gebied van live painting met een team van maar liefst 13 uiterst professionele kunstenaars. 

“Ik kan me de ‘early days’ nog goed herinneren”, aldus Ellen Kooijmans, oprichter van Live Paint. “Het hele land door crossen voor opdrachten. Vaak bracht ik de live painters zelf met de auto naar de locatie toe. Als je daar nu op terug kijkt, lijkt het gekkenwerk. Maar aan de andere kant heb ik op deze manier veel toffe locaties mogen bezoeken en een hele hoop ervaring opgedaan over de trouwbranche. Een waardevolle tijd dus!” 

Alle tijd en aandacht

Wat al die tijd onveranderd is gebleven, is de tijd en aandacht die we aan onze aanstaande bruiden, ooms, tantes of andere cadeaugevers spenderen. “Je bruiloft is een van de meest bijzondere momenten in je leven”, zegt Marieke Kenchadze, medewerker op het kantoor van Live Paint. “Je voelt een soort speciale energie, een knetterend enthousiasme wanneer je met bruiden, familieleden of vrienden mailt of belt. Ik vind dat echt geweldig. Je gaat mee in die energie, waardoor je vol enthousiasme aan de slag gaat om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop kijken. Dat snappen we bij Live Paint als geen ander. Dat dit soms voor wat stress en een hoop vragen zorgt, kan Marieke wel begrijpen. “Wanneer iemand een live paint wil boeken, voor hun eigen bruiloft of als cadeau voor een ander, komen er vaak veel vragen naar boven. Welke schilder past bij mij? Hoe zit dat met de planning? Wat moet ik allemaal regelen? Het is dan aan ons om deze stress weg te nemen. No worries, het komt helemaal goed. Omdat we onze kunstenaars door en door kennen, kunnen we je uitgebreid adviseren over de juiste keuze. Dat geldt ook voor het kiezen voor het juiste schilder-moment. Deel gerust je draaiboek met ons, wij denken graag met je mee. Even grenzeloos als altijd.” 

Op naar de volgende 10!

We zijn super trots op onze plek in de top 20 best beoordeelde trouwleveranciers van ThePerfectWedding, een partner waar we al geruime tijd mee samenwerken. Als het aan ons ligt, gaan we nog 10 jaar zo door. En nog veel langer natuurlijk! We laten ons iedere dag opnieuw inspireren. Door toffe nieuwe events waar we bij aanwezig mogen zijn, door bijzondere verhalen en unieke verzoeken. We krijgen er maar geen genoeg van. Bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk tot snel bij Live Paint! 

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact