Livepainter Blob
Image
Live Paint in tijden van Corona

Live Paint in tijden van Corona

Live Paint in tijden van Corona

We leven op dit moment in onzekere tijden. Onze gezondheid wordt bedreigd en onze samenleving wordt zwaar op de proef gesteld. Meer dan ooit zijn we ons bewust van wat er écht toe doet: gezondheid, liefde, familie en vrienden. En hoewel we afstand moeten houden, komen we nu ook dichterbij onszelf én bij elkaar.

Wat was het stil….

Ook voor onze organisatie is dit een heel bijzondere tijd. We stonden in de startblokken, waren klaar voor een nieuw seizoen en toen….ging alles op slot. Dat betekende geen bruiloften, events, festivals, bedrijfsfeesten, verjaardagen of recepties. Een tijd van accepteren én aanpassen aan een nieuwe realiteit. Waar onze Live Painters normaal gesproken van feest naar feest reizen om de meest bijzondere momenten te vereeuwigen op doek, vinden hun werkzaamheden zich nu voornamelijk in het atelier plaats. Afterpaints op basis van foto’s van het al gevierde feestje, portretten in opdracht, online schilderlessen, schilderijen van gezinnen en ga zo nog maar even door: aan creativiteit geen gebrek.

En wat hebben we jullie gemist….

Maar dat wat onze Live Painters het állerliefste doen, live schilderen tijdens feestelijke momenten, dát missen ze echt behoorlijk allemaal. Gelukkig begint alles weer langzaamaan op gang te komen. Bruiloften worden kleinschalig gevierd, families komen weer samen voor een gezellige bbq in de tuin, verjaardagsfeestjes met een klein groepje vrienden vinden weer plaats. Uiteraard alleen als we met z’n allen 1.5 meter afstand houden van elkaar. Horecazaken mogen hun deuren weer openen. Tot 1 juli tot maximaal 30 personen, vanaf 1 juli tot maximaal 100 personen. Het mag weer.

Wat betekent dat voor ons?

We zijn heel blij dat we weer op locatie mogen schilderen. Uiteraard houden ook wij rekening met de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Voor ons staat de gezondheid van onze live painters voorop. Kun je op dit moment een Live Painter boeken voor jouw event? Jazeker! Hou daarbij rekening met het volgende:

  • De Live Painter heeft voldoende ruimte nodig op locatie, zodat hij of zij genoeg afstand kan nemen van het gezelschap. Denk aan een geschikte werkplek van ongeveer 3 vierkante meter.
  • Gasten van het feest vinden het leuk om de ontwikkelingen van het schilderij op de voet te volgen. Dat snappen we. Waar mensen normaal gesproken soms bijna het schilderij induiken (ben ik dat? 😊 ) is het van belang dat ook dit nu op gepaste afstand gebeurt.
  • Hoe onnatuurlijk het ook voelt, we schudden geen handen en geven geen knuffels, hoe blij je ook bent met het schilderij 😉
  • Het is van belang dat de locatie waar het event plaats vindt, zich ook houdt aan de opgestelde regels. We gaan daar natuurlijk vanuit, maar zorg ervoor dat je daarvan op de hoogte bent.
  • Het kan zijn dat de Live Painter uit veiligheidsoverwegingen een mondkapje gebruikt. Dat is per persoon verschillend. We zullen dit voorafgaand uiteraard vermelden.

Live Painter boeken

Binnenkort een feestje op de planning en wil je graag een Live Painter uitnodigen? Vul hier een vrijblijvende aanvraag in of neem contact met ons op via 073-7820314
of info@livepaint.nl voor de mogelijkheden.

Even op je gemakje door het archief bladeren met veel voorbeelden van alle onze stijlen? Dat kan via deze link.

Afterpaint

Wist je dat we ook Afterpaints maken? Op basis van foto’s schildert de Live Painter naar keuze een prachtige sfeerimpressie van jouw bijzondere moment. Lees er meer over op deze pagina.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact