Livepainter Blob
Image
Live painters gezocht!

Live painters gezocht!

Live painters gezocht!

Over Live Paint
Live Paint is een concept van GEK, een bureau in Kunst en Communicatie uit ‘s-Hertogenbosch. GEK ondersteunt professionele kunstenaars bij de ontwikkeling van hun kunstcarrière en verzorgt de marketing, sales en communicatie. GEK ontwikkelt creatieve concepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een van die concepten is Live Paint: voor de momenten waar je nog lang van wil nagenieten.

Live Paint legt bijzondere momenten vast op doek, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere speciale gelegenheden. De organisatie, communicatie, marketing en sales is in handen van Ellen en Rianne. De live paints worden verzorgd door een team van momenteel 16 fantastische live painters. In ongeveer 4 uur tijd schilderen zij ter plekke een sfeerimpressie op doek.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar versterking van ons team van live painters. We krijgen opdrachten uit het hele land en in België en Duitsland weet men ons ook steeds vaker te vinden. We zoeken enthousiaste, professionele kunstenaars die het te gek vinden om met hun vak bezig te zijn. Je bent communicatief vaardig en flexibel. Je kunt onder tijdsdruk werken, je hebt perspectivisch inzicht en professionele vakkennis op het gebied van techniek, kleurgebruik, compositie en balans.

Praktisch

  • Je bent vaak beschikbaar in het hoogseizoen (mei t/m oktober).
  • Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs.
  • Je bent vaak in het weekend beschikbaar
  • Je bent goed bereikbaar per mail en telefoon.
  • Je reageert snel op aanvragen.

Wat bieden we:
Wij nemen de organisatie, communicatie, sales, het klantcontact én de marketing voor je uit handen, zodat jij kan doen wat je het liefste doet: schilderen! Voor al je vragen heb je één contactpersoon die zorgt voor een duidelijke communicatie.

  • Veel opdrachten door heel Nederland
  • Professionele ondersteuning
  • Heldere communicatie

Word jij hier enthousiast van, herken je jezelf in bovenstaand profiel en werk je graag op de mooiste feestlocaties? Wij komen heel graag met je in contact!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Kooijmans. Wil je eerst eens op je gemak de verschillende stijlen bekijken van onze live painters? Dat kan hier.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact