Livepainter Blob
Image
Live Painting SGA Vakdagen in Gorinchem

Live Painting SGA Vakdagen in Gorinchem

Live Painting SGA Vakdagen in Gorinchem

Vorige week was onze Dutch Master Hans drie dagen de artist in residence bij de beursstand van PPG Coatings. Het bedrijf presenteerde tijdens de SGA Vakdagen, een driedaagse beurs voor professionals uit de schilder-, glas- en afbouw wereld, hun nieuwe kleursysteem en Voice of Colour kleuren aan de markt. PPG Coatings vroeg ons een Live Paint concept te bedenken waarbij hun kleursystemen en nieuwe kleuren de aandacht zouden krijgen.

Met onze Dutch Master Hans bedachten we een concept waarbij we gebruik maakten van het materiaal van PPG Coatings. In drie dagen maakte Hans drie grote kleurrijke portretten van Van Gogh, Dali en Picasso. Hij gebruikte de verfstalen als medium voor het ontstaan van zijn schilderij. Ieder portret kreeg een eigen kleurkarakter, in overeenstemming met de verschillende tonen binnen het kleurenpalet van de meest kenmerkende danwel nieuwste collecties stalen.

De stalen werden als collage ter plekke aangebracht. Om de mixed media werken van extra dynamiek en zeggingskracht te voorzien, werd er ook verf toegevoegd, waarbij gecontroleerde stukken werden afgewisseld met gedeeltes waarin action painting werd toegepast.

Resultaat: drie knallende, moderne, dynamische portretten van herkenbare figuren; kleurrijk en gelaagd, die veel bekijks trokken tijdens de SGA Vakdagen en nu een mooie plaats in een van de vele vestigingen van dit bedrijf krijgen.

Meer lezen en zien van onze Dutch Master Hans? Zie https://www.livepaint.nl/artist/livepainter/hans/

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact