Livepainter Blob
Image
Met Live Paint naar EventSummit 2024!

Met Live Paint naar EventSummit 2024!

Met Live Paint naar EventSummit 2024!

We zijn er als organisatie al verschillende keren geweest en ook dit jaar wilden we het voor geen goud missen: EventSummit 2024! Dé vakbeurs voor, hoe kan het ook anders, iedereen in de evenementenindustrie. Twee hallen vol event-freaks… dat moest toch onvergetelijk worden. Samen met Hans reisde ik af naar de Jaarbeurs in Utrecht voor een gezonde dosis inspiratie, netwerken én natuurlijk om een fantastisch kunstwerk te realiseren. Let’s go!

Interactief schilderij op maat

Toen we bij de Jaarbeurs arriveerden, leken we in de sport-sectie niet helemaal op onze plek te zitten, maar dat mocht de pret niet drukken. Met toffe buren als de KNVB Campus en evenementenlocatie De Kaap, sfeervolle livemuziek van The Pianobar én uitzicht op het cateringplein, moest het wel goed komen. Tijd om ons even lekker te installeren en langzaam op te starten. Naast dat we natuurlijk een hoop inspiratie konden opdoen, waren we er ook om Live Paint weer eens goed ‘in the picture’ te zetten. Hans had eerder voorbereidingen getroffen voor een fantastisch tweeluik, wat hij live op het event af zou maken. Zo konden mede-exposanten en bezoekers zelf ervaren waar het bij Live Paint helemaal om draait: live een uniek kunstwerk van jouw feest of event zien ontstaan.

Met een kunstwerk van ruim 2 meter breed, trek je nogal de aandacht, haha. Er kwamen veel enthousiaste mensen bij ons langs die zich lieten verwonderen door het schilderproces. Omdat ze zelf ook nog een bijdrage konden leveren aan het schilderij door eigen input bij Hans achter te laten, werden ze nog eens extra bij het schilderproces betrokken. Het was supertof om te zien hoe dat vrolijke verhalen en bijzondere gesprekken op gang bracht. Daar word je toch blij van?!

Inspiratie door én voor de organisatie

Na heel wat uren intensief schilderen, was er een superstoer schilderij ontstaan, met focus op de toekomst, elkaar ontmoeten, inspireren én innoveren in de kleurrijke en iconische stijl van Hans. Aan het einde van de dag mochten we het schilderij trots overhandigen aan de organisatie van EventSummit. Met recht een unieke herinnering aan een bijzondere dag! Veel plezier met het kunstwerk, Joris!

Geschreven door: Suzie, commercieel medewerker Live Paint, 08-02-2024

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact