Livepainter Blob
Origineel huwelijkscadeau? Geef een live paint!

Origineel huwelijkscadeau? Geef een live paint!

Origineel huwelijkscadeau? Geef een live paint!

Binnenkort een bruiloft op de agenda staan en wil je nu eens met een uniek en origineel huwelijkscadeau aankomen voor het bruidspaar? Wat dacht je van Live Paint? Onze live painter is aanwezig tijdens de huwelijksdag en schildert ter plekke het huwelijkscadeau.

Uniek huwelijkscadeau

Een uniek huwelijkscadeau speciaal gemaakt voor het bruidspaar. Geïnspireerd op de omgeving én de wensen van de klant maakt onze live painter een uniek kunstwerk dat eeuwig zal blijven herinneren aan de huwelijksdag. Check ook eens onze Pinterest pagina voor inspiratie op het gebied van trouwen.

Onze live painter maakt ter plekke, op de huwelijkslocatie, een schilderij tijdens het huwelijksfeest, de ceremonie of het huwelijksdiner. Een origineel huwelijkscadeau dat zorgt voor sfeer tijdens het huwelijksfeest en op een unieke wijze een blijvende herinnering oplevert in de vorm van een uniek kunstwerk.
Dan heb je zo’n origineel huwelijkscadeau, maar het moet natuurlijk wel passen bij het bruidspaar. Smaken verschillen, vandaar dat we ook zeer uiteenlopende stijlen aanbieden, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Kijk gerust eens op www.livepaint.nl/kunstenaars welke kunstenaars jou aanspreken!

Verschillende stijlen

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact