Livepainter Blob
originele huwelijkscadeaus

originele huwelijkscadeaus

originele huwelijkscadeaus

Originele huwelijkscadeaus gezocht? Misschien is Live Paint dan iets voor jou! Wij zorgen ervoor dat de bruiloft op onvergetelijke en originele wijze wordt vastgelegd. Eén van onze live painters naar keuze komt persoonlijk op bezoek om de ceremonie, receptie of het feest vast te leggen op doek.

Originele huwelijkscadeaus

Met Live Paint geniet je nóg langer na van de bruiloft. Op onze website kies je een live painter die bij jou past. Tijdens jullie mooiste dag maakt de live painter ter plekke een schilderij van jullie bijzondere moment. Een bruiloft is het vastleggen waard, maar zo zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere momenten. Denk aan een bedrijfsopening of bedrijfsfeest, een verjaardag, jubileum of afscheidsreceptie.

Je hebt keuze uit 18 verschillende stijlen, zodat het schilderij altijd aansluit bij wat jij mooi vindt. Een bezoek van een live painter duurt ongeveer 4 uur. Daarna mag je het doek direct mee naar huis nemen en op een mooi plekje ophangen.

Benieuwd naar hoe andere mensen Live Paint hebben ervaren? Lees hier reacties en ervaringen van mensen die je voor gingen. De teller staat nu op ongeveer 500 Live Paints op vele mooie bruiloften en bedrijfsfeesten. Is jouw feestje de volgende? Check hier hoe een bezoek precies in zijn werk gaat.

Doe een aanvraag

Ook een live painter op jouw bruiloft? Vul dan op dit formulier jouw gegevens en favoriete live painter in. We bellen je dan zo snel mogelijk terug. Is er iets niet duidelijk? Hier vind je veelgestelde vragen, daar is het antwoord vast te vinden. Ontbreekt jouw vraag? Laat het ons weten! Bel ons via 06-57882889 of mail naar info@livepaint.nl. We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00u tot 21.00u.

Benieuwd naar Live Paint?

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over Live Paint? Volg ons op Facebook!

Live Paint is een concept van GEK. GEK maakt werk van kunst. Enerzijds door concepten te vermarkten voor professionele kunstenaars, anderzijds door coaching en training te geven op het gebied van ondernemerschap, marketing en communicatie. Met als doel kunstenaars ondernemender te maken en kunst dichterbij de mensen te brengen.

Benieuwd naar Live Paint?

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws over Live Paint? Volg ons op Facebook! Live Paint is een concept van wijzijnGEK. WijzijnGEK is een communicatiebureau, gespecialiseerd in kunst. Ons doel is kunstenaars helpen om ondernemender te worden.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact