Livepainter Blob
Image
Persoonlijk en uniek, voor de momenten waar je nog lang van wil nagenieten.

Persoonlijk en uniek, voor de momenten waar je nog lang van wil nagenieten.

Persoonlijk en uniek, voor de momenten waar je nog lang van wil nagenieten.

Je bruiloft ter plekke vastgelegd op doek: bij ons ben je dan aan het juiste adres.

We werken met 16 verschillende live painters. Met elk een eigen schilderstijl en -techniek maken ze stuk voor stuk de meest prachtige werken. Bij een live paint komt de live painter met een leeg doek naar de locatie. Ter plekke schildert de live painter in ongeveer 4 uur tijd een sfeerimpressie van jullie mooiste dag. Een blikvanger tijdens het feest en een tastbare herinnering voor later.

Wil je meer halen uit je Live Paint? Dat kan! Een aantal live painters hebben namelijk ook ervaring met het maken van kaarten, bijvoorbeeld bedank- of trouwkaarten. Je kunt er voor kiezen om de live paint van de dag achteraf te verwerken in jullie bedank-kaarten. Hiervoor heb je alleen een kwalitatieve foto van het schilderij nodig. Je kunt natuurlijk ook jullie trouwkaarten laten maken door een van onze live painters! Een originele manier om jullie live painter aan te kondigen aan alle gasten en de live painter te betrekken bij jullie voorbereidingen en voorpret, zodat hij of zij nog meer input heeft om op de grote dag een persoonlijke sfeerimpressie te kunnen schilderen. Verras alle gasten vanaf het eerste moment en laat ze uitkijken naar deze speciale dag!

Op Jullie Feestje kwamen wij het leuke bedrijf LocoMix tegen. Het trouwkaarten assortiment van LocoMix barst van de kaarten die net even anders zijn dan anders. Niet alleen creatief maar ook interactief. Denk bijvoorbeeld aan de Out of the Box Card, die bij het openen als kubus uit de envelop springt! Of een oneindige doordraaikaart, de Turning Card, die door de bladzijdes door te vouwen steeds wat meer informatie vrij geeft. De mogelijkheden zijn eindeloos. Want ieder bruidspaar verdient een unieke trouwkaart: zelf ontworpen of door een van onze live painters.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact