Livepainter Blob
Image
Trouwbranche in zwaar weer door Coronavirus

Trouwbranche in zwaar weer door Coronavirus

Trouwbranche in zwaar weer door Coronavirus

We waren helemaal klaar voor het ‘trouwseizoen’ deze zomer, toen alles in één keer stil kwam te liggen door Corona. Deze situatie is niet alleen voor ons lastig, ook vele andere bureaus en zelfstandigen die in de trouwbranche werken krijgen ineens te maken met nieuwe regels, het verplaatsen van opdrachten en een forse vermindering in het aantal aanvragen.

Uit het onderzoek onder ruim 1000 respondenten (waaronder Live Paint) van ThePerfectWedding, blijkt dat maar liefst een derde van de ondernemers verwacht het einde van het jaar niet te halen met de huidige financiële situatie. Via deze link kun je het volledige onderzoek bekijken. Hou vol lieve collega’s, de trouwbranche is niet hetzelfde zonder jullie!

 

Ondertussen doen we er bij Live Paint alles aan om ervoor te zorgen dat wij tóch deel kunnen blijven uitmaken van jouw bijzondere dag op een manier die bij je past én die verantwoord is. Wil je graag een Live Painter boeken voor jouw aanstaande event? Neem dan vooral contact met ons op via 073-7820314 of info@livepaint.nl om de vele mogelijkheden te bespreken!

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact