Livepainter Blob
Image
Welke live painter past bij mij?

Welke live painter past bij mij?

Welke live painter past bij mij?

Om ervoor te zorgen dat een live paint helemaal bij jou en de gelegenheid past, is het belangrijk om een live painter te kiezen die goed op jouw wensen aansluit. Met 13 verschillende live painters met ieder hun eigen stijl en zó veel mooie voorbeelden, kan het natuurlijk best eens lastig zijn om de juiste te vinden. In dit artikel lees je meer over de live painters en hun kennis en talenten, zodat jij makkelijker de juiste match kunt vinden!

Marcelle

Marcelle is van vele markten thuis, maar feestjes zijn écht haar ding. Evenementen of partijtjes met swingende gasten, leuke muziek en discolampen… daar weet Marcelle wel raad mee! Haar schilderijen laten de dynamische sfeer van de gelegenheid als geen ander zien. Met haar penselen en een flinke dosis gezelligheid in de aanslag, legt Marcelle jouw feest graag vast! Diner of een leuke borrel gepland? Ook intieme, gezellige momenten vertaalt zij graag op doek.

Dorien

Voor Dorien staan mensen centraal. In plaats van een geposeerde setting, geeft zij de voorkeur aan een spontane weergave van het moment. Dorien gebruikt graag veel stemmige kleuren, waardoor haar schilderijen heel levendig en romantisch zijn. Perfect voor een mooie huwelijksceremonie, diner of verjaardagsfeest!

Hans

Een levensverhaal op doek? Hans maakt dat graag voor je mogelijk. Hij vertaalt persoonlijke input zoals quotes, hobby’s of anekdotes naar een modern, artistiek en eigenzinnig schilderij. Hans is vaak te vinden bij zakelijke evenementen zoals bedrijfsopeningen, beurzen of congressen, maar wordt ook vaak ingezet om een schilderij te maken als cadeau voor een bijzonder persoon.

Rob

“Waarnemen, kijken, de essentie pakken en meegaan in het moment”. Zo werkt Rob het liefste. Licht, lucht en kleur inspireert hem elke keer opnieuw. Hij is met recht een echte plein-air schilder, maar weet ook binnen de sfeer goed te pakken. Bij zijn schilderijen lijkt het net alsof je er écht bij was.

Susan

Ook Susan schildert het liefst buiten. Ze maakt graag gebruik van licht en schaduw en frisse kleuren, waardoor haar schilderijen een licht impressionistische uitstraling hebben. Haar werk zal niet snel vervelen: elke keer zie je weer een ander prachtig detail, waardoor je jouw bijzondere moment eindeloos opnieuw kunt beleven.

Thijs

Modern, expressief en vooral heel vrolijk. Zo kun je de schilderstijl van Thijs goed omschrijven. De feestvierders vormen het middelpunt van de weergave met veel kleur en beweging eromheen. Of het gaat om een bruiloft of een bedrijfsopening: Thijs past perfect bij mensen met een beetje lef!

Leon

Met zowel verf als stiften, verwerkt Leon verhalen, karaktereigenschappen, grappige anekdotes en vrienden en familie tot iconische symbolen en cartooneske personages met pit. Vrolijk en kleurrijk, maar ook een perfecte samenvatting van een persoon of gelegenheid. Fantastisch als cadeau voor een jarige job, bruidspaar of jubilaris.

Rein

Een prachtige buitenlocatie, daar maak je Rein echt blij mee! Geïnspireerd door de natuur, de lucht en de kleuren, gaat Rein helemaal op in het moment. Of het nu een bruiloft, een evenement of een verjaardag is, maakt voor hem niet uit. Rein vertaalt jouw bijzondere moment naar een prachtige en impressionistische versie op doek.

Marieke

Life is life, celebrate it! De schilderijen van Marieke stralen een en al levensvreugde uit. In haar frisse en moderne stijl, brengt zij meerdere indrukken van het moment en jouw eigen wensen samen in één schilderij. Daarna werkt ze het geheel af met zwierige zwarte lijntjes en een signatuur.

Jeannette

Een schilderij waarop de feestvierders centraal staan, met daaromheen de locatie en de gasten. En dat alles in een impressionistische stijl. Jeanette schildert graag in natuurtinten en verwerkt verschillende elementen van de dag tot een kunstzinnige en creatieve herinnering van een speciaal moment.

Diederik

Heerlijk buiten schilderen in de lente, dat is ideaal voor Diederik. Voor hem staat het feestende gezelschap niet zozeer op de voorgrond, maar gaat meer op in de omgeving. Diederik is een kei in het direct vastleggen van wat hij om zich heen ervaart en het spelen met daglicht. Kortom, een sfeervolle weergave van een bijzondere dag.

Eva Maria & Johannie

Eva Maria en Johannie schilderen niet live op locatie, maar zijn wel beschikbaar voor een afterpaint! Bij een afterpaint wordt, aan de hand van foto’s die je naar ons opstuurt en je wensen, een sfeerimpressie geschilderd vanuit het atelier van een van onze painters.

Meer weten over afterpaint? Klik hier!

Wij helpen je graag

Kom je er niet helemaal uit? Wij zijn er voor je! Neem gerust contact met ons op via info@livepaint.nl of telefonisch op 073-7820314. We geven je graag persoonlijk advies. Neem ook eens een kijkje in ons online archief Hier vind je vele voorbeelden van eerder gemaakte schilderijen, handig gesorteerd per live painter.

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact