Livepainter Blob
Image
Wie heb ik aan de lijn?

Wie heb ik aan de lijn?

Wie heb ik aan de lijn?

Live Paint bestaat dit jaar maar liefst 11 jaar. Waar we zijn begonnen met één live painter, telt onze club van Dutch Masters er inmiddels 13. Elk van onze kunstenaars heeft een eigen, unieke stijl. Aan het vereeuwigen van jouw speciale moment gaat veel vooraf. Wie dat voor jou regelen en hoe, lees je in deze blog!

Een live painter boeken… hoe gaat dat?

Een aanvraag doen voor een live painter is heel eenvoudig. Nadat je contact met ons hebt opgenomen via het formulier op onze website, de telefoon of via mail, gaat ons team op kantoor direct voor je aan de slag. “Een van de belangrijkste dingen is dat degene die een aanvraag doet optimaal kan genieten van zijn of haar dag”, zegt Ellen. “Of je nou de eventplanner, bruid, bruidegom of cadeaugever bent, dat maakt geen verschil. Niemand moet zich zorgen hoeven maken over afspraken of wensen. Wij nemen je graag zo veel mogelijk uit handen, zodat jij kan genieten.”

Aandacht = Key

Nadat de belangrijkste informatie (zoals de datum, de contactgegevens, de locatie etc.) zijn verzameld, denkt het team samen met jou na over je wensen en de live painter die daar het beste bij past. “Snelle en heldere communicatie vind ik echt key”, zegt Rianne. “Na een aanvraag probeer ik altijd zo snel mogelijk te reageren met een duidelijk verhaal. Iedereen heeft zijn persoonlijke wensen. Misschien kan iemand niet aanwezig zijn op het evenement, maar willen ze die persoon tóch graag op het doek terug zien. Of er zijn bepaalde kleuren die een belangrijke betekenis hebben voor het bruidspaar of bedrijf … Vertel ons hoe jij het voor je ziet, dan denken we heel graag met je mee en zoeken we samen naar de juiste match met een van onze live painters. Er kan echt heel veel. Maar als iets écht niet mogelijk is, dan zeggen we dat ook. Eerlijk en gedegen advies.”

Blijven communiceren

En als die match dan uiteindelijk gevonden is? Ook dan zorgt het team ervoor dat iedereen op de hoogte is van de gemaakte afspraken en nieuwste updates. “Liever een mailtje of belletje te veel dan te weinig”, zegt Rianne. “We blijven altijd communiceren. Ik stuur ook altijd even een mailtje achteraf om te horen hoe het geweest is. Daar komen de leukste en mooiste verhalen uit voort!”

Ben jij benieuwd naar wat Live Paint voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via 073 7820314 of stuur een mailtje naar info@livepaint.nl

Hulp nodig of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

Contact