Image
Origineel kado voor het jubileum van je bedrijf


Origineel kado voor het jubileum van je bedrijf

Een waar spektakel maken van jouw bedrijfsjubileum? Bij Live Paint helpen we je daar graag bij! Met een live paint, een uniek kunstwerk dat op locatie gemaakt wordt, geef je extra aandacht aan het nu én creëer je tegelijk een herinnering voor later. Is het een kado voor je eigen bedrijf? Of voor het jubileum van een ander? Onze “Dutch Masters” staan maar al te graag voor je klaar om dit bijzondere event op doek vast te leggen.

Life is live!

Live Paint is de grondlegger én marktleider van live painting. Met al meer dan 10 jaar ervaring op zak, adviseren we je graag over het juiste concept voor jouw jubileum. Onze “Dutch Masters” vangen de kernwaarden van jouw bedrijf of schilderen een impressie van het event. Ook wanneer er speciale wensen zijn qua formaat, materiaal of de locatie staan we voor je klaar. We zorgen ervoor dat de live paint perfect op je wensen aansluit. We weten wat er nodig is om een onvergetelijk evenement te organiseren. Efficiënt schakelen met verschillende partijen en het regelen van praktische zaken: laat dat maar aan ons over. Samen zorgen we voor een onvergetelijk jubileum!

Een origineel kado met aandacht

Een live paint is niet alleen een fysiek cadeau, maar óók een echte ervaring. Met een team van maar liefst 13 schilders, zijn er veel stijlen om uit te kiezen. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste match. Neem daarom gerust contact met ons op via onze website, telefonisch per 0737820314 of per mail via info@livepaint.nl We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Tot snel bij Live Paint!