+31 737820314 info@livepaint.nl

Over ons

Live Paint is een concept van GEK. Het is de ambitie van GEK om kunstenaars ondernemender te maken en meer mensen in aanraking te  brengen met kunst. Enerzijds door platformen te creëren waarop zij zich kunnen profileren en presenteren, anderzijds door inzet van coaching, training, marketing en communicatie.

Live Paint is een van die platformen. Met ons team van 17 live painters geven wij kleur en beleving aan bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en evenementen. Omdat een speciale dag het verdient om vastgelegd te worden, zodat je er nog lang van kunt nagenieten! Onze live painters doen hun fantastische werk op locatie, de organisatie, communicatie en sales is in handen van Rianne en Ellen.

Rianne

Sinds eind 2014 houdt Rianne zich bezig met sales, salesondersteunende werkzaamheden en het behandelen van aanvragen en de orderverwerking. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor onze klanten.

Ellen

Ellen is samen met haar man Gertjan eigenaar van het bedrijf GEK. Zij stuurt het team aan en houdt zich voor wat betreft Live Paint voornamelijk bezig met promotie, pers, publiciteit en relatiebeheer.

Met het hele team staan wij voor het concept Live Paint: voor de momenten waar je nog lang van wil nagenieten! Wil je meer weten over GEK? Bekijk dan eens onze website www.wijzijngek.nl