+31 737820314 info@livepaint.nl

Reacties

113 Reacties

 1. Ivar & tamara

  Dorien heeft een prachtig schilderij gemaakt op onze bruiloft. Ze is een heel fijn & rustig persoon die gewoon in een hoekje zat te schilderen terwijl wij aan het feesten waren. Het is een schilderij geworden met haar unieke stijl, en ze heeft goed geluisterd naar onze wensen.

  We kunnen het iedereen aanraden!

  Antwoord
 2. Francine

  Dorien heeft voor ons een prachtige live painting gemaakt voor de 50ste verjaardag van mijn man! Echt superleuk en ook veel leuke reacties van de gasten hierop! Dank

  Antwoord
 3. Robbert

  Heel erg bedankt voor het schilderen op onze bruiloft! We hebben een schilderij laten maken tijdens het diner. De gasten vonden het ook geweldig en knap om te zien. Hij heeft nu een mooie plek gekregen in de woonkamer. Bedankt!

  Antwoord
 4. Anoniem

  Enorm bedankt voor het schilderen op onze bruiloft! De gasten vonden het ook geweldig en knap om te zien. Nu hebben we als aandenken een heel mooi en persoonlijk schilderij. Bedankt!!

  Antwoord
 5. Paulien

  Lieve Johannie,

  Wat heb je een ontzettend mooi schilderij gemaakt, afgelopen zaterdag op de bruiloft van mijn broertje en schoonzus…!
  Het is echt meer dan prachtig geworden, het bruidspaar is er erg blij mee!
  Dank, dank! Een prachtige herinnering aan een onvergetelijke dag!

  Antwoord
 6. amy van nuland

  Wat een mooie verrassing van een bijzondere dag ter ere van ons 20 jarig jubileum, een fantastisch schilderij ontvangen, een herinnering om niet te vergeten.

  dank namens iedereen die bij deze dag aanwezig was!!

  Amy van nuland
  Flecs B.V.

  Antwoord
 7. Hielke

  Dorien heeft tijdens het feest van het 40-jarig huwelijk van mijn ouders een prachtig schilderij van de avond gemaakt. Het is een mooi aandenken en de gasten genoten van het proces op de avond. Het schilderij heeft inmiddels een ereplaats in het nieuwe huis en wij zijn ontzettend blij dat wij door middel van Dorien zo’n mooi cadeau hebben kunnen geven.

  Antwoord
 8. Danny en Adinda

  Beste Ellen,

  Wat zijn wij blij met het eindresultaat! Johannie heeft het boven verwachting mooi gedaan. Zo bijzonder om onszelf op het doek te zien, wij zijn het ècht! De uitdrukkingen kloppen gewoon helemaal!
  En tijdens het feest zo leuk om te zien hoe een wit doek uiteindelijk resulteert in zoiets moois.
  Ook van onze gasten hebben we veel lovende reacties gekregen!

  Kortom; zeker een meerwaarde op onze bruiloft!

  Nu alleen nog een mooi plekje uitzoeken in onze woning om dit mooie doek op te hangen!

  Mvg Danny & Adinda

  Antwoord
 9. Linde

  Op 13 oktober maakte Eva Maria een zeer mooi schilderij van een (zonovergoten) trouwfeest in de Vlaamse Ardennen. Enkel goede ervaringen met deze schilder: aangenaam en vriendelijk persoon, arriveerde ruim op tijd ondanks de grote afstand en bleef tot het schilderij afgewerkt was, mengde zich onmiddellijk (maar ook discreet genoeg) met de aanwezigen, stond open voor suggesties maar gaf toch eigen touch door haar typische stijl. Het koppel was opgetogen met het resultaat en het schilderij hangt nu te pronken op een mooie plaats in hun woonkamer.

  Antwoord
 10. Eva

  Afgelopen weekend heeft Dorien een PRACHTIG schilderij gemaakt voor het verse bruidspaar op hun sprookjeshuwelijk.
  Dorien is heel flexibel en denkt goed mee, het bruidspaar was heel erg blij met deze verassing.
  Aan te raden voor ieder huwelijk!

  Antwoord
 11. Jochem

  Dorien heeft half oktober een prachtige weergave geschilderd van de oratie van Caspar. Met slechts enkele foto’s genomen aan het begin van de oratie wist zij later op de feest locatie een geweldige sfeertekening te maken op het schilderij, inclusief knipoog naar inhoud en de familie. Het samenwerken verliep prima, en we kijken terug op een geslaagde avond, mede door de bijdrage van Dorien.

  Antwoord
 12. Vera

  Afgelopen zaterdag hebben we 2 prachtige schilderijen laten maken op ons 25 jarig huwelijksfeest. Hans heeft voor ons een hele mooie en leuke herinnering aan het feest en aan de 25 jaar gemaakt. Het is prachtig geworden, heel erg blij mee!
  En zo leuk dat hierdoor veel gasten die avond herinneringen gingen ophalen of vragen stelden aan ons over de collage die werd gemaakt.
  Zo’n cadeau is echt een aanrader en Hans is een feestje on erbij te hebben!

  Antwoord
 13. Trix Metternich

  Afgelopen zaterdag is onze zoon getrouwd, we wilden hem een persoonlijk kado geven en hebben gekozen voor een live paint van Johannie. Wat heeft ze dat goed gedaan; het schilderij was ’s avonds de ster op de tafel met kadootjes. Iedereen heeft er over gesproken (en nog steeds..) Het is ook heel leuk dat Johannie rustig aan het schilderen is terwijl de gasten af en toe komen kijken hoe het eruit ziet. Wat een leuke sfeer impresse en een prachtige herinnering. Nogmaals bedankt Johannie!

  Antwoord
 14. Anne

  Op vrijdag 28 september was Rob aanwezig op de bruiloft van mijn broer en zijn aanstaande vrouw.
  Hij heeft een prachtig schilderij gemaakt; geheel naar de wensen en ideeen die we erbij hadden. We hadden Rob eerder aan het werk gezien bij een andere bruiloft en waren onder de indruk van zijn talent. Dat waren we vrijdag opnieuw. We raden Rob absoluut aan. Het is machtig mooi om hem aan het werk te zien. Het bruidspaar was heel verrast met het cadeau en vind het een prachtige herinnering aan deze bijzondere dag.
  De communicatie over de boeking en aanvullende vragen waarvoor ik een paar keer extra heb gebeld verliep heel goed en prettig.

  Antwoord
 15. Jos & Anouk Wever

  Het heeft onze dag echt afgemaakt! En wat kregen/krijgen wij veel positieve reacties. Prachtig hoe Eva Maria het doek tot leven liet komen. Een prachtige herinnering aan een fantastische dag!!

  Antwoord
 16. Marie-José

  Hans heeft een prachtige weergave geschilderd van het leven van onze dochter en schoonzoon op hun trouwdag 1-9-2018.
  Erg leuke reacties gekregen van iedereen.
  Leuke verrassing op een bijzondere dag.
  Het schilderij heeft inmiddels een mooie plek gekregen in hun huis.
  Bedankt Hans.

  Antwoord
 17. Laila

  Dorien heeft afgelopen weekend de meest prachtige doek gemaakt in Arnhem. Ze heeft er zo veel tijd en liefde in gestoken – echt veel meer geleverd dan we ooit hadden durven dromen – we zijn echt super tevreden en het was een absoluut prachtig cadeau! Een herinnering die altijd mee zal worden gedragen. Ze heeft de dag nog specialer gemaakt door met iedereen te praten die even kwam kijken – ze heeft echt heel veel meerwaarde toegevoegd en de dag zou zonder haar niet hetzelfde zijn geweest. Duizend maal dank!

  Antwoord
 18. Marije

  Susan heeft in vier uur tijd een prachtig schilderij gemaakt van het diner tijdens de bruiloft. Onze vrienden waren erg blij met deze verassing!

  Antwoord
 19. Ashley

  Wij hebben als cadeau via LivePaint een schilder gevraagd de bruiloft te schilderen. Natuurlijk is dit spannend of het wel de smaak is van het bruidspaar, maar via de site heb je voldoende keuze en voorbeelden om uit te kiezen. Wij hebben gekozen voor schilder Rob, hij heeft een prachtig schilderij gemaakt precies naar onze wens. Wij raden hem ook zeker aan en zullen hem ook bij een volgende keer vragen voor een schilderij. De communicatie met LivePaint verliep ook erg goed en soepel!

  Antwoord
 20. Vanessa van der Zon-Bakker

  Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Rob kwam in Scheveningen om de borrel vast te leggen van onze directeur en zijn vrouw na de huwelijksplechtigheid. En wat is het eindresultaat geweldig geworden! De bruid en bruidegom waren zeer blij verrast en hebben het doek inmiddels een plek in de woonkamer gegeven. Een mooie herinnering aan deze bijzondere en zonnige dag.

  Antwoord
 21. Wendy

  Marcelle heeft een prachtig kunstwerk gemaakt van de bruiloft. Wat een ontzettend creatief en leuk entertainment op de avond zelf. Iedereen was vol lof!

  Antwoord
 22. José van de Pas

  Wij hadden Eva Maria gevraagd voor onze 40 jarig huwelijksfeest. Het resultaat is geweldig een mooie herinnering .

  Antwoord
 23. Juul

  Rob heeft voor ons een schilderij gemaakt voor het afscheid van onze medewerkers. Het is zo waanzinnig mooi geworden een herinnering voor altijd. We hebben in de tijd dat er geschilderd werd een aantal keer gekeken maar we konden er niets uit halen, en na 4 uur werd het doek gepresenteerd en waren wij zeer blij verrast met het resultaat. Dank je wel

  Antwoord
 24. Klaver

  Voor de bruiloft van mijn zus hadden we Eva Maria gevraagd om te komen schilderen.
  Het resultaat is fantastisch, het bruidspaar vindt het een prachtig kado!
  Ze heeft de locatie er ook zo mooi opgezet,met oog voor detail.
  De verdere afhandeling/boeking is ook super verlopen!
  Bedankt Eva en live paint!

  Antwoord
 25. Erik

  Leon heeft voor het bruidspaar een geweldig schilderij gemaakt, modern en het gehele huwelijk kwam terug in het schilderij. Zou Leon iedereen aanraden! Erik

  Antwoord
 26. Ruud

  Gisteren heeft Rob een live painting gemaakt tijdens de huwelijks lunch. De aanwezigheid van de schilder was een leuke aanvulling en maakte gasten nieuwsgierig.
  Het resultaat is werkelijk prachtig, een sfeerimpressie in , wat ik noem, Frans romantische stijl. Het nieuwbakken echtpaar was zeer verrast en vind het erg mooi. Iedereen is het er over eens dat het een origineel cadeau is, iets moois voor altijd.

  Antwoord
 27. Fleur

  Vorige week is Jeanette op het huwelijk van mijn vader komen schilderen. De locatie, buiten aan een haventje, Jeanette d’r kundigheid en het zonnetje hebben voor een fantastisch resultaat gezorgd.
  Het bruidspaar was enorm verrast en hebben voor altijd een prachtig schilderij om aan deze dag terug te denken!

  Antwoord
 28. Joelle van Doorn

  Als cadeau aan het bruidspaar hadden wij een mooi schilderij in gedachte. Dit cadeau is nog mooier uitgepakt dat gehoopt. Het was een enorme verrassing voor het bruidspaar. Johannie heeft het onbeschrijfelijke kunnen vastleggen, echt fantastisch. De organisatie er om heen (voorafgaand aan de bruiloft, maar ook ter plekken) was ook erg goed. Alles bij elkaar: een absolute aanrader voor elk bruidspaar!

  Antwoord
 29. Jorian

  Op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders heeft Susan een prachtig schilderij gemaakt. Het was erg leuk om het kunstwerk van dichtbij te zien ontstaan. Susan was erg vriendelijk en benaderbaar voor alle aanwezigen en heeft een prachtig schilderij gemaakt. Een groot succes!

  Antwoord
 30. Martine

  De bruiloft van afgelopen vrijdag was een waanzinnige dag, waaraan Rob een mooie aanvulling heeft geleverd. Als een vlieg op de muur heeft Rob een prachtige impressie van deze dag gemaakt. We vonden het extra speciaal om mee te kunnen kijken bij het tot stand komen van het schilderij. Ook het bruidspaar was zeer vereerd met dit kado. Aanrader!

  Antwoord
 31. Charlotte

  Wij hebben onze moeder verrast met een prachtig schilderij van Rein! Voor haar 70ste verjaardag waren we op zoek naar een blijvend cadeau/ herinnering! Een schot in de roos! We zijn ontzettend tevreden over het resultaat! Ik heb dit cadeau ook op mijn verlanglijstje gezet!

  Antwoord
 32. Marieke Goedknegt

  Wij zijn heel tevreden over de schilderkunst van Diederik en over zijn aanwezigheid op ons feest. Hij heeft een waardevolle bijdrage geleverd door zijn aanwezigheid en het schilderen in de tuin van de Orangerie. Heel plezierig in de omgang met ons en onze gasten. Een toegankelijke man, goed meedenkend en flexibel.
  En we hebben er natuurlijk een heel leuk schilderij aan over gehouden. We laten het inlijsten en dan kan het boven de bank als mooie herinnering aan een geslaagd feest.

  Antwoord
 33. Eva

  Wat een waanzinnig cadeau hebben wij aan het bruidspaar kunnen geven. Een enorme verrassing. Het eindresultaat van Johannie was zelfs boven verwachting. Tijdens het feest echt een eye-catcher. Gasten kwamen steeds even kijken en stonden versteld van de gelijkenis. Johannie heeft goed geluisterd naar de wensen. Zij was ruim op tijd aanwezig en stelde zich pro-actief maar toch op de achtergrond op. Het contact vooraf met de organisatie top! Een absolute aanrader!

  Antwoord
 34. Lotte Smolders

  Dorien heft tijdens de bruiloft van Mark en Linda een super mooi schilderij gemaakt. Ze had veel bekijks, en het bruitspaar vond het een leuke verrassing. Ze heft de mooie omgeving goed op het schilderij gekregen en ook zijn de mensen erg goed herkenbaar. Een zeer geslaagd cadeau!

  Antwoord
 35. Jolanda

  Wij hebben vrijdag door Leon een schilderij gemaakt voor 10 jarige bestaan van het bedrijf. Het is geweldig geworden. Het was een verrassing voor onze “bazen” maar een heel positieve. Het krijgt een mooi plekje op kantoor. Leon is goed in improviseren en heeft de ideeën die gaande weg werden gegeven door de mensen top verwerkt. We vinden het schilderij en Leon een topper! Dank je Leon.

  Antwoord
 36. Paulien Parren

  Marieke is echt een warme lieve persoonlijkheid met het geweldige talent om de sfeer perfect op doek te vereeuwigen.
  Heel vriendelijk, creatief en vol ‘goesting’ om aan de slag te gaan. De bezoekers aan de Kunstroute vonden het tof om Marieke bezig te zien. Een leeg doek werd omgetoverd tot een uniek aandenken aan een zeer geslaagde tweede editie van de Kunstroute Beringen.

  Ik zou Marieke zeker aanraden als livepainter!

  Antwoord
 37. Stephanie Visser

  Bedankt voor Thijs zijn bijdrage aan ons event! Het doek, over mannenmode is super geworden, wij zijn er heel blij mee. Hij krijgt een mooi plaatsje in de winkel.

  Antwoord
 38. Gemma

  Mijn schoonouders waren superblij met het cadeau en het gaf ook echt een leuke extra aan de dag zelf dat Diederik ter plekke aan een schilderij aan het maken was. Het leverde leuke gesprekken op onder de gasten dus het voegde echt wat toe aan de sfeer.

  Antwoord
 39. Esther

  Rob kwam op het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders schilderen. Het was een hele leuke ervaring voor alle gasten ook, om het schilderproces te zien gedurende het feest; met een fantastisch resultaat!

  Antwoord
 40. C. Straatman

  WAT EEN GEWELDIG CONCEPT!

  Ons schilderij gemaakt door Susan is echt nog zo veel mooier dan wij hadden durven hopen. Iedereen was ontzettend enthousiast. Een super leuke ervaring.

  Antwoord
 41. Elianette

  Tijdens het 40-jarig huwelijksdiner van mijn ouders kwam Johannie als verrassing een live paint schilderen. De avond is echt perfect weergegeven, we zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Een fantastische herinnering aan deze bijzondere avond. Dank nogmaals – en zeker weten tot ziens.

  Antwoord
 42. Ans Hoogstraten

  Het was een fantastische avond. Heel bijzonder een schilder op het feest. Marcelle had er zin in en het resultaat is fantastisch. Een super herinnering voor aan de muur om er nog vaak aan terug te denken….

  Antwoord
 43. Monique

  Wij hebben het mooiste cadeau ooit kunnen geven: een onuitwisbare herinnering. Uniek, origineel en waardevol. Hans, je bent een topper!

  Antwoord
 44. Eefje

  Als verrassing voor een promovendus heb ik live painter Rob ingehuurd om het feestje te vereeuwingen. Geweldige ervaring! Rob is een erg aardige man, kwam mooi op tijd en heeft een te gek schilderij gemaakt. Hij weet goed de sfeer weer te geven in zijn werk. Erg leuk voor alle aanwezigen om het proces te volgen.
  Zeer positieve ervaring met Rob!

  Antwoord
 45. Kirsten - Mindwize

  Binnen een paar dagen tijd van idee naar werkelijkheid. We zijn super goed en snel geholpen. Het schilderij, gemaakt door Eva Maria, werd gemaakt ter ere van het 25-jarig bestaan van ons bedrijf en werd cadeau gedaan aan de eigenaressen. Leuk dat iedereen eventjes kon kijken en vragen kon stellen. Wij zijn er hartstikke blij mee en heeft ondertussen een mooi plekje gekregen.

  Antwoord
 46. Kerstfeest UFG

  Johannie heeft op ons bedrijfsfeest een schilderij gemaakt ter ere van het afscheid van 1 van de oud eigenaren. Het was een verrassing en het resultaat was super. Leuk dat mensen gedurende de avond een praatje konden maken en de vorderingen konden volgen. Echt een aanrader!

  Antwoord
 47. Jesse van Doorn

  Erg goede ervaring gehad met Hans! Prachtig schilderij geworden wat ons bedrijfsfeest en tegelijkertijd de visie en groei van het bedrijf heeft vastgelegd! Zeer enthousiaste reacties gehad. Plannen zijn om een jaarlijks ritueel van Livepaint te maken!

  Antwoord
 48. Agenita brink

  Plantion Ede,woensdag 20 december heeft Eva Maria een prachtig schilderij gemaakt tijdens onze kerstviering.
  Alles kwam naar voren op het schilderij; Plantion gebouw,distributie, verlaadhal en kopers tribune.
  Dit alles in het teken van 100 jaar bestaan Plantion 2017.
  Eva Maria wat zijn wij trots op het schilderij,mooi werk geleverd en bovenal je was een prettig mens om mee samen tewerken deze dag Complimenten! Een aanrader voor een speciaal cadeau.

  Antwoord
 49. Mieke van de Moesdijk

  Voor het feest van onze directeur hebben wij Johannie gevraagd een live schilderij te maken! Het eind resultaat mag er zijn, het is dan ook in 1 woord ongekend knap hoe het doek is gaan leven! Een uniek en speciaal cadeau waar we nog lang van kunnen nagenieten! Johannie, nogmaals bedankt! Wordt vervolgd:)
  Groetjes,
  Van alle medewerkers van PIDZ Eindhoven

  Antwoord
 50. Julia

  Afgelopen vrijdag is Dorien langs geweest om de bruiloft van mijn zus vast te leggen op doek. Samen met alle daggasten was dit het cadeau aan het bruidspaar.

  Het was ontzettend leuk om Dorien in ons midden te hebben! Dorien heeft op prachtige wijze de sfeer en de activiteit vast kunnen leggen. Het was ook erg leuk om af en toe bij Dorien te kijken. Dan zag je de vorderingen, of maakte ze tijd voor een praatje. Het schilderij is echt BEWONDERD door de gasten en het bruidspaar. Het is zo ontzettend leuk om zo’n mooi en leuk aandenken te hebben aan de dag en om een kunstenaar aan het werk te zien! Dorien was een geweldige toevoeging aan de dag!

  Bedankt!

  Antwoord
 51. Linda

  Diederik heeft een geweldig mooi schilderij voor ons gemaakt op en van onze bruiloft op 15 september! Een aandenken voor altijd. Echt al onze verwachtingen zijn overtroffen. We gaan genieten van het schilderij. Daarnaast erg prettig contact gehad met Livepaint Bedankt!!

  Antwoord
 52. Frank en Lisette de Wild

  Eva-Marie heeft een geweldig schilderij gemaakt van onze ceremonie op 13 september. Dank je wel Eva Maria voor deze prachtige herinnering!

  Antwoord
 53. Yves

  Elma heeft zich de hele avond ingespannen na prettig contact op voorhand om een mooi schilderij van het bruidspaar (mijn schoonzus en zwager) te maken. Bijzonder hoe iets uit het niets ontstaat, en het zo gemakkelijk lijkt…
  Na de vorige keer (bij mijn broer) is het ook deze keer wederom erg goed bevallen en in de smaak gevallen bij het bruidspaar.
  Een unieke ervaring en resultaat gegarandeerd!

  Antwoord
 54. Josien

  Aflopen vrijdag heeft Johannie een super schilderij gemaakt van de bruiloft van onze dochter en schoonzoon in Winterswijk.
  Heel veel positieven reacties ontvangen, echt geweldig.
  Dank je wel!

  Antwoord
 55. Margot Thoene

  Rob heeft een prachtig beeld achtergelaten van een heerlijk feest. Het feestvarken is bijzonder blij met dit mooie doek, een geweldige impressie, een waardevol aandenken. Rob was op een prettige manier aanwezig, had contact met de gasten en was enorm verdiept in zijn werk. Mooi om te zien, fantastisch om erbij te hebben! Wij zijn blij en zeer tevreden.

  Antwoord
 56. Brenda van der Zwan

  Als iemand die dicht bij je staat gaat trouwen, ga je op zoek naar een mooi persoonlijk cadeau waar je iemand echt mee kan raken en liever ook iets wat blijvend is. Zo kwamen bij terecht bij Live Paint. Na rondkijken op de site, hebben we mailcontact gezocht over de schilder. Wij hadden Suzan uitgekozen.
  Op de dag zelf was zij perfect op tijd, stond open voor onze ideeen en zocht een rustig plekje om aan de slag te gaan. Het bruidspaar wist van niks en hadden ook geen idee of dit voor hun was. (omdat er op het kasteel ook veel composities gehouden worden dachten hun in eerste instantie dat dit vanuit het kasteel was en niet voor hun bruiloft)
  Het was ontzettend leuk om haar aan het werk te zien en dit vonden ook alle daggasten en receptiegasten. Stukje bij beetje zag je het schilderij compleet worden. Het eindresultaat vonden wij verbluffend. Wat een prestatie in 4 uur tijd! Zo’n mooie gelijkenis, de gezichten leken er precies op!! Toen het schilderij klaar was, in het bij zijn van Suzan, aangeboden aan het bruidspaar. Zij waren compleet verrast en zeer blij met het prachtige persoonlijke cadeau. Ze hebben ons dan hiervoor ook wel 1000 x bedankt.
  Kortom de ervaring met Live paint is voor ons alleen maar positief. Zowel de communicatie vooraf als met Suzan op locatie verliep erg prettig.
  Ik zou iedereen een live paint aanraden als je op zoek bent naar een origineel persoonlijke cadeau voor het leven.

  Antwoord
 57. Anoniem

  Inmiddels hebben we het achtste huwelijk binnen onze vriendengroep achter de rug en zijn er al 8 schilderijen door schilders van livepaint gemaakt. De laatste door Rob; deze is erg mooi geworden. Het bruidspaar was erg blij met dit mooie cadeau!!

  Antwoord
 58. E.Coomber

  Eva-Marie heeft een geweldig schilderij gemaakt van een moment tijdens de bruiloft van onze zoon en schoondochter. Iedereen dol enthousiast.Dank je wel voor deze mooie herinnering. De communicatie vooraf was prettig en duidelijk.

  Antwoord
 59. Maartje

  Eva Maria is komen schilderen op een bruiloft bij ons in Brugge. Het bruidspaar was razend enthousiast, Eva Maria is een zeer sympathieke en getalenteerde dame, en het resultaat was werkelijk prachtig! Zeker aan te raden om de sfeer van een speciale gelegenheid vast te leggen!

  Antwoord
 60. Anoniem

  Mooi schilderij gemaakt door Eva Maria , vrolijk en kleurrijk echt een super bijdrage aan een prachtige bruiloft

  Antwoord
 61. Noortje de Kroon

  Was super mooie herinnering aan de bruiloft!

  Antwoord
 62. Mathilde

  Op 4 augustus heeft Susan een prachtige live paint gemaakt van de bruiloft van mijn broer en schoonzus. Susan is een echte vakvrouw, ze gaat rustig haar gang, laat zich niet afleiden, al staan er 20 mensen mee te kijken.
  Ze heeft een mooie, sprekende weergave gemaakt van het bruidspaar, de locatie, de bruidstaart en onze familie van wie het bruidspaar deze live paint heeft gekregen.
  Het was gezellig om Susan er bij te hebben en het prachtige eindresultaat krijgt een ereplekje in het huis van het bruidspaar.

  Antwoord
 63. Liza

  Bruidspaar was erg blij met het schilderij van Rob! Het hangt nu prachtig in hun woonkamer.

  Antwoord
 64. Martine

  Een collega ging met pensioen, Dorien heeft een schitterend schilderij gemaakt van het feest, een mooi persoonlijk afscheidscadeau.
  Een echte aanrader

  Antwoord
 65. Freya

  Live paint van Rob als verrassing aan vrienden die gingen trouwen gegeven.
  Communicatie verliep soepel en alles verliep volgens afspraak met een prachtig eind resultaat!
  Rob was onzichtbaar tussen de gasten maar als je even wilde kijken of een foto maken was dat geen probleem.
  Na een paar dagen moet je het schilderij nog wel met vernis spray behandelen.

  Antwoord
 66. Mireille

  Eva Maria heft een prachtig schilderij gemaakt voor de bruiloft van mijn zus. Als familie hebben we dit schilderij als verrassing cadeau gedaan en het bruidspaar is er erg blij mee. De communicatie met Eva Maria verliep super en ze heeft onze verzoekjes op fantastische wijze verwerkt. Super!

  Antwoord
 67. Vanessa Rodijk

  Op onze bruiloft 30 juni heeft Hans Meertens bij ons een Live Painting gemaakt. In 1 woord Fantastisch. Hans heeft een enorm mooi kunstwerk gemaakt. Mooie kleuren en hele leuke details. Wij zijn er beide enorm blij mee. Het is zoiets persoonlijks. Ik kan Live Paint echt aanraden. Het heeft echt meerwaarde op de mooiste dag van je leven. En wat is nou mooier als deze mooiste dag ook aan je muur hangt!!

  Antwoord
 68. Judith Zenann

  Johannie heeft een prachtige herrinnering gemaakt van de bruiloft van mijn broertje en zijn vrouw. Het bruidspaar was blij verrast en wij als familie ook, zo ontzettend mooi gedaan! Echt een topcadeau om te geven en te krijgen!

  Johannie enorm bedankt voor deze mooie herrinnering!

  Antwoord
 69. Fox

  Diederik heeft van onze avond een onuitwisbare sfeerimpressie gemaakt, waardoor we deze bijzondere herinnering voor altijd dichtbij ons dragen. Het is een niet te missen aanrader, doe het!!

  Antwoord
 70. Jenny

  Op een beurs kwamen we live paint tegen. Onze dochter en ik vonden het meteen geweldig.
  Wij als ouders, zus en broers waren opzoek naar een persoonlijk kado. Want is het niet gaaf om op je huwelijksdag een schilderij te krijgen van je huwelijk.
  We hadden Susan uitgekozen omdat zij zo duidelijk de personen op het doek schildert.
  Zij maakten onze verwachtingen meer dan waar.
  Op de bruiloft hebben we het als gezin aangeboden zodat de gasten het ook konden bewonderen. Wat een complimenten voor Susan hebben we gekregen. En helemaal terecht het is geweldig mooi geworden zoals wij het in gedachten hadden.
  Susan nogmaals bedankt dat je het zo goed heeft weergegeven je bent een Topper
  Familie Smolders

  Antwoord
 71. Hans en Lieselotte

  Op 17 juni heeft Rob een prachtig schilderij gemaakt van de bruiloft van mijn zoon en schoondochter. Hij heeft een mooie impressie weten te maken van het bruidspaar op buitenlocatie De Boomgaard in Bunnik. Het bruidspaar was blij verrast. Ook de gasten vonden het geweldig om het schilderij in een paar uur tijd te zien ontstaan. Een prachtig cadeau als herinnering, dat inmiddels een mooie plek in de woonkamer heeft gekregen.

  Antwoord
 72. Conny van den Reijen

  Zaterdagavond heeft Rob geschilderd op het trouwfeest van onze zoon en nu dus schoondochter. Wij waren vooraf al blij dat Rob bereid was om, aansluitend op een andere opdracht, op het feest te komen schilderen maar nu helemaal. Rob heeft het feest en de sfeer vast weten te leggen en een schilderij gemaakt waar het bruidspaar en wij heel blij mee zijn. Van de gasten hebben wij alleen maar positieve reacties gekregen.
  Het concept, en zeker Rob kunnen wij bij iedereen aanraden.
  Bedankt !

  Antwoord
 73. cristel

  Leon heeft op de bruiloft van mijn zus en schoonbroer als verrassing een live paint gemaakt. Geweldig! Hij heeft echt een hele mooie impressie gegeven van het schilderij. Leuk dat hij er veel persoonlijke dingen in heeft weten te brengen! Heel erg bedankt!

  Antwoord
 74. Alice

  Johannie heeft een schitterend schilderij gemaakt van het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. De sfeer is goed vast gelegd en m’n ouders staan er erg mooi op!

  Antwoord
 75. Tessie en Tom

  Dorien heeft een fantastisch schilderij gemaakt van de laatste avond dat onze ouders in hun restaurant aan het werk waren, voordat het verkocht werd.

  We waren vooraf erg gecharmeerd van haar stijl en ze heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Dorien heeft de sfeer van het restaurant, de karakteristieke eigenschappen van de personen en de charme van de avond perfect weten te vatten in haar werk.

  We hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen en hadden onze ouders geen beter cadeau kunnen geven.

  Dank!

  Antwoord
 76. Leen en Corrie

  Vorige week na het etentje tijdens het huwelijksfeest van onze dochter Maria Schipper en Rick Jansen een prachtig Live paint schilderij aan kunnen bieden. Gemaakt door Dorien. De “hoofdrolspelers” zijn mooi en goed herkenbaar op de voorgrond in beeld gebracht. Dit cadeau viel dan ook geweldig in de smaak en is een heel mooi aandenken van deze geslaagde dag. Dorien bedankt voor je inzet en je mooie creativiteit.

  Antwoord
 77. Tico Hartman

  Alleen maar positieve reacties op het live painten door Leon! Het bruidspaar heeft een prachtig en origineel aandenken van hun festivalbruiloft. Het was een schot in de roos om dit als kado aan te bieden. Nogmaals erg bedankt Ellen en uiteraard Leon!

  Mvg Tico en Marloes

  Antwoord
 78. Paul Smeulders

  Hoi Susan,

  Afgelopen zaterdag een fantastisch feest gehad in Rockanje met een spetterend optreden van Romy Monteiro waarvan jij een zeer geweldig schilderij hebt gemaakt. Deze hangt nu bij ons thuis achter de eettafel waar wij elke dag naar kunnen kijken en van kunnen genieten. Top Susan en geweldig gedaan voor ons! Een aanrader die Susan!!

  Paul

  Antwoord
 79. Guus

  op maandagavond 22 mei heeft Eddy hetafscheidsetentje van onze directeur vastgelegd op een werkelijk fantastisch doek. Zij kon dit dezelfde avond meenemen!
  Eddy heeft een kleurrijk doek gemaakt in de tinten van het bedrijf. Alle gasten hebben een mooi plaatsje op het doek gekregen. D
  ankjewel Eddy!

  Antwoord
 80. Marlène

  Diederik heeft een sfeervolle,herkenbare en kleurrijke weergave geschilderd van ons 40 jarig huwelijksfeest. Een prachtig kado van onze kinderen. Het schilderij is schitterend geworden,een blijvende en ontroerende herinnering. Ook de schilderende Diederik zelf was een foto waard en kreeg veel complimenten!!!

  Antwoord
 81. Armelle

  Dorien heeft afgelopen vrijdag een prachtig schilderij geschilderd voor een oratie. Zeer veel positieve reacties.
  Ik zou Dorien daarom ook zeker aanbevelen!

  Antwoord
 82. Nienke

  Op 20 mei heeft Eva-Maria een prachtig schilderij gemaakt op de bruiloft. Van de voorbeelden op de site hebben we onze wens goed kunnen doorgeven.
  Het bruidspaar vond het fantastisch en de sfeer van de avond is heel goed weergegeven.

  Antwoord
 83. Melissa & Colin

  Voor onze bruiloft hebben wij Susan ingehuurd om een live- schilderij te maken van onze openingsdans. Tijdens de avond zorgde het live-schilderen voor goed vermaak voor de gasten. Ook was het erg leuk om de voortgang van het schilderij te zien tijdens de avond. Susan was super vriendelijk. We zijn erg blij met onze keuze en het eindresultaat.

  Antwoord
 84. Dennis van Nunen

  Wij wilde een origineel cadeau geven en kwamen al redelijk snel bij live-paint uit. Ik moet zeggen dat het contact vooraf al lekker vlot verliep en de kennismaking met Eva-Maria erg prettig voelde. Ze ging direct van start en had binnen no-time het bruidspaar op het doek staan. Tussen de borreltjes door ben ik vaak gaan kijken en ik werd steeds enthousiaster over het schilderij (en dat lag niet aan de borreltjes) en het eindresultaat was uiteindelijk boven verwachting. Een prachtig shot van een supermooie dag en blij dat ik dit als broer/zwager cadeau heb kunnen geven aan het bruidspaar, waar hij nu mooi midden in de woonkamer hangt te pronken. Voor iedereen een aanrader. Kan niet over de andere schilders oordelen, maar Eva Maria heeft een super resultaat geleverd en het concept dat er iemand tijdens de (buids)borrel aan het schilderen is, geeft een extra leuke tint aan het cadeau.

  Antwoord
 85. Ricardo Lubbes

  Op zaterdag 6 mei heeft Dorien een prachtig schilderij gemaakt op ons jubileumfeest.

  Wij hebben heel veel leuke reacties gehad op het schilderij.

  Het schilderij is voor ons een prachtige herinnering.

  Dorien bedankt????????

  Antwoord
 86. Ingrid

  Op 20 april heeft Rob een prachtig schilderij gemaakt van het afscheid van onze directeur huisartsenpost in Doetinchem.
  Het is een mooie herinnering om als kado te geven.

  Antwoord
 87. Karin

  Rob heeft de openingsdans op het huwelijk van mijn vriendin vastgelegd. Dit was de wens van de ceremoniemeesters en omdat de dans voor iedereen een verrassing was, was het extra spannend. Met behulp van een foto heeft hij ter plaatse een fantastische pose van het bruidspaar op het doek weergegeven. Het is een vrolijk schilderij geworden die de sfeer heel goed weergeeft.

  Antwoord
 88. Sjoerd en Gijsella

  Wo, wat heeft Diederik knap werk afgeleverd. We zijn helemaal weg van het schilderij. Het is zo’n fantastische sfeerinpressie van de bruiloft tijdens de ceremonie.
  De reacties van onze familie en vrienden waren ook mega enthousiast over Diederik en het schilderij.

  Diederik, bedankt voor je top werk! Je hebt onze dag op een hele speciale manier voor ons vastgelegd. Hier zijn we je erg dankbaar voor.

  Antwoord
 89. Lisanne Postma-Zanting

  Wauw, wat hebben wij genoten van Leon gister! Wát een supermooi schilderij heeft hij gemaakt over en voor ons! Erg leuk om vanalles en iedereen te ontdekken op het schilderij. Nóg mooier dan we hadden kunnen bedenken. Zo leuk om zo’n persoonlijk aandenken te hebben over deze fantastische trouwdag! Willen jullie onze grote complimenten en bedankt overbrengen aan hem? En jullie complimenten voor de organisatie, heel fijn!

  Antwoord
 90. Antoinette van Nieuwenhuijzen

  Steven heeft echt fantastisch werk geleverd bij het schilderen van ons bruiloftsfeest! We zijn er super blij mee en het werk gaat een mooi plaatsje krijgen in ons huis. De mensen op de voorgrond zijn door ons direct herkend ondanks de abstracte stijl. Het geeft het een zeer persoonlijke touch. Heel erg bedankt!

  Antwoord
 91. Pieke Wagemakers

  Omdat de tandartsenpraktijk waar ik werk 30 jaar bestaat hebben we namens het personeel de maatschapsleden een schilderij cadeau gedaan van Marieke. Het resultaat is erg mooi geworden! De maatschapsleden waren heel erg blij met het cadeau, omdat het een blijvende, dierbare herinnering is aan het lustrumfeest. Daarbij gaf haar aanwezigheid ook een extra dimensie aan de avond, zo leuk hoe ze tijdens het diner en feest heeft staan schilderen. Marieke is een leuk mens, heel enthousiast en heel getalenteerd!!! Ook de organisatie en het contact met Live Paint zelf liep erg soepel! Echt een aanrader!

  Antwoord
 92. Arling Events & Communicatie

  Afgelopen zaterdag hebben wij LivePaint last-minute ingeschakeld voor een event dat wij organiseerden voor een klant van ons. Wat fijn dat Marieke kon! Een heel leuke eyecatcher tijdens het event en een prachtig eindresultaat! Een uniek cadeau om aan onze klant te mogen overhandigen, een blijvende herinnering aan de mooie avond. Bedankt Marieke!

  Antwoord
 93. Josje

  Wij hebben geen live paint, maar een after live paint van onze bruiloft. Eva Maria heeft van de foto’s een prachtig schilderij gemaakt dat precies de sfeer van de dag weer geeft met allemaal herkenbare elementen. Het is voor ons een prachtige herinnering aan onze bruiloft. Wij zijn er ontzettend blij mee.

  Antwoord
 94. Simone

  Hans maakte een prachtig schilderij tijdens de bruiloft van mijn broer. Hij heeft zowel hem als de bruid zeer goed weten te treffen en hun beider levensverhaal schitterend naar het doek vertaald. Het kleurgebruik, de humor en bijzondere details maken het kunstwerk helemaal compleet.
  Het bruidspaar is er ontzettend blij mee!

  Antwoord
 95. Myrthe

  Dag Marcelle,

  Dank voor het prachtige doek dat je afgelopen vrijdag voor het afscheidsetentje hebt gemaakt! Je aanwezigheid was precies zoals het plezierig is; bescheiden en toegankelijk.

  Antwoord
 96. Moniek en Marijn

  Dit is echt een aanrader!
  Voor onze twee gepensioneerde collega’s kregen we het idee om ze een aandenken te geven in de vorm van een schilderij. Vooraf hadden we een heel prettig contact (niet met de schilder zelf en dat was ook helemaal niet nodig) om alles tot in de puntjes door te spreken. Perfect gewoon! We hadden een foto gemaakt (met een smoes welliswaar voor de gepensioneerde omdat het schilderij uiteraard een verrassing moest blijven) en opgestuurd om te controleren of de schilder deze goed genoeg vond. We wilden namelijk graag een schilderij van een buitenlocatie maar welke tijdens de receptie s’ avonds geschilderd zou worden. Diederik heeft dus het schilderij geschilderd vanaf een foto, en met wat voor resultaat! Het was erg prettig om Diederik die avond in ons midden te hebben, wij hebben genoten van z’n schilderskunsten, en hij heeft genoten van het feest. Nogmaals bedankt Diederik! Groetjes, Moniek en Marijn

  Antwoord
 97. Margy

  Ik vond het best wel spannend, omdat we tot onze bruiloft geen contact gehad hadden met de schilder zelf, maar gelukkig heeft dat helemaal niks uitgemaakt. Johannie heeft een prachtig schilderij gemaakt, die dezelfde avond mee naar huis kon. Ze heeft precies het moment geschilderd wat wij graag wilden, en ondanks dat het wat lastig was qua lichtval is het resultaat geweldig. We hangen het schilderij morgen meteen op (en de bruiloft was gister!).

  Antwoord
 98. Marcia

  Wij hebben een schilderij van 140×80 aan een collega cadeau gegeven. Hij ging met pensioen. Marieke heft zijn receptie èn een aantal persoonelijke dingen verwerkt in een adembenemend schilderij. Echt…prachtig… Ik kan LivePaint echt iedereen aanraden, je krijgt een waanzinnig mooi doek na het evenement (in ons geval een receptie) en een herinnering voor het leven. De pensionarig was er ontzettend blij mee. Marieke: Heel erg bedankt…nogmaals…

  Antwoord
 99. Richard van Strien - Mous

  Ons huwelijk, onze dag, het Kasteel voor altijd vastgelegd op doek… De sfeer, onze gasten de prachtige omgeving,
  Johannie heeft werkelijk een fantastisch cadeau voor ons geschilderd! Hulde

  Antwoord
 100. Isabella & Marco Douwma

  Wij hebben voor ons huwelijk een prachtige ‘live-paint’ cadeau gahad van onze familie. Marcelle heeft ons overvallen met een geweldig resultaat.
  Het is zo’n persoonlijk cadeau, dat we ons hele leven kunnen bewonderen.
  Mocht iemand twijfelen of dit een leuk geschenk is, dan kunnen wij dit met veel enthousiasme aanbevelen.

  Antwoord
 101. Meike

  Hans heeft een geweldig schilderij voor ons gemaakt, ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe restaurant.
  Hans is een leuke “verschijning”, een prettige artistieke subtiele eyecatcher voor ieder evenement.

  Hans heeft ontzettend goed rekening gehouden met onze vooraf doorgegeven wensen en heeft daarmee echt een pracht(pronk)stuk gemaakt!

  Antwoord
 102. Erika Dechamps

  Wauw… is eigenlijk het enige dat ik kan zeggen. Johannie heeft een werkelijk prachtig schilderij gemaakt van onze trouwdag. De gelijkenissen zijn treffend, de sfeer herkenbaar en voelbaar. Hier gaan wij nog jaren met plezier naar kijken en dit zal nog lang een lach op ons gezicht brengen. Johannie, bedankt!!

  Antwoord
 103. Martine en Bart

  Wat heb je waanzinnig geschilderd! En wat ben je een leuk mens! Onze gasten waren weg van je. Wij waren werkelijk sprakeloos toen wij het eindresultaat zagen. Wat een prachtig en tijdloos schilderij. Al onze verwachtingen zijn overtroffen. Dankzij jouw advies vonden we een betere invalshoek en mede daardoor is het resultaat verbluffend. We zijn trots op ons schilderij! Hartelijk dank Susan!

  Antwoord
 104. Christine

  Eva Maria heeft een schilderij gemaakt op de familiedag ivm de 70ste verjaardag van mijn moeder! Het is precies geworden zoals wij dachten! Oma is er erg blij mee! Dank je wel! Dit is een aanrader!

  Antwoord
 105. Henk en Corrie

  Lieve Marcelle, mede door jouw komst is de trouwdag van onze dochter en schoonzoon een onvergetelijke dag geworden en wat een prachtig eindresultaat heeft het schilderij opgeleverd. Een mooiere en blijvender herinnering kun je je kinderen als ouders zijnde niet geven op de mooiste dag van hun leven.
  Ook de gasten waren allemaal super enthousiast en vonden het een ontzettend mooi en origineel huwelijkscadeau.En Marcelle is een hele leuke dame die precies paste in ons gezelschap, gewoon gezellig en ongedwongen thuis op de boerderij.
  Dankjewel lieve Marcelle voor je prachtige schilderij en we hebben jou al bij vele mensen aanbevolen. Het heeft een mooi plekje in hun huiskamer gekregen! Groetjes van Henk en Corrie

  Antwoord
 106. Marlies Schram.

  Dorien van den Tol schilderde een sfeerimpressie tijdens het feest ter gelegenheid van de pensionering van mijn echtgenoot. Dorien, wat heb je ons en onze zonen goed “getroffen”. Verder heb je alle elementen van het feest in je schilderij verwerkt. Het was een topavond en jouw kunstwerk is daar een schitterende,kleurige herinnering aan. Heel waardevol!

  Antwoord
 107. Nicky

  De bruiloft was echt geweldig, de reacties op de live paint door Hans waren ook te gek, het bruidspaar vond het zo’n mooi cadeau. Bedankt!!

  Groetjes nicky

  Antwoord
 108. Willem

  Het resultaat was werkelijk fantastisch. Dorien heeft een stuk neer gezet dat door iedereen ontzettend mooi wordt gevonden.

  Vriendelijke groet,
  Willem

  Antwoord
 109. Sacha

  Het was fantastisch! Wat is Peggy een mooi mens en zij heeft een prachtig schilderij en daarmee blijvende herinnering gemaakt van deze zeer speciale dag.

  Alle gasten waren onder de indruk en vonden dit ook een prachtig cadeau idee. Onze grote complimenten aan Peggy, zij is ook heel aangenaam om mee te werken.

  Antwoord
 110. Lotte

  Het was heel erg leuk en de jarige was erg verrast. Het is een heel leuk schilderij geworden en Diederik is een leuke man die goed paste binnen het gezelschap. Kortom voor herhaling vatbaar en ik denk ook aardig wat mensen op een idee gebracht!

  groetjes!
  Lotte

  Antwoord
 111. Francisca

  Bij ons hangt in de serre een fantastische herinnering aan onze huwelijksdag in onze eigen tuin. Susan heeft zeer knap de details weten vast te leggen die de dag zo mooi maakten. Het is buitengewoon bijzonder te zien dat iemand die je niet kent in een paar uur tijd de sfeer zo weet vast te leggen die voor ons van onuitwisbare waarde is.
  Kortom, een enorm succes!

  Antwoord
 112. Bart

  Steven heeft een fantastisch schilderij gemaakt van onze bruiloft.
  Iedereen die een speciaal evenement heeft wil ik van harte aanbevelen een live paint erbij te doen!

  Antwoord
 113. Paulien

  Hoi Marcelle!
  Je hebt onze trouwdag perfect weergegeven op ons feest in Den Haag! We hebben zoveel positieve reacties gekregen op jouw aanwezigheid en hoe je de hele avond met je penselen hebt kunnen vangen!! Dit is voor ons de levende herinnering van de mooiste dag in ons leven. Dank je wel!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook Reviews

LIVE PAINT
5.0
powered by Facebook
Ivar van Rijn
Ivar van Rijn
2019-06-08T10:00:50+0000
Dorien heeft een prachtig schilderij gemaakt op onze bruiloft. Ze is een heel fijn & rustig persoon die gewoon in een hoekje zat te schilderen terwijl wij aan het feesten waren. Het is een schilderij geworden met haar unieke stijl, en ze heeft goed geluisterd naar onze wensen. We kunnen het iedereen aanraden!lees meer
Roderick Schlimmer
Roderick Schlimmer
2019-04-29T12:26:00+0000
Erg blij met onze keuze om voor Live Paint te gaan. Het hele proces, van boeken tot aan het uiteindelijke resultaat, was ronduit super! Hans heeft twee prachtige werken afgeleverd. Dank!lees meer
Daisy Tutt Kooreman
Daisy Tutt Kooreman
2019-04-10T09:27:55+0000
Voor onze bruiloft Live Paint geboekt. wow wat een gaaf schilderij is het geworden. ik raad dit echt aan voor iedereen! het geeft een entertainment voor je gasten en voor jezelf een life time memory. Service is goed , mail contact gaat erg snel. wij willen Livepaint bedanken voor het mede mogelijk maken voor onze onvergetelijke dag !lees meer
Sander van Agteren
Sander van Agteren
2019-04-03T22:14:32+0000
Super mooi schilderij gemaakt op ons Charity event! Eva-Maria nogmaals super bedankt namens het projectteam van EuroCollege!lees meer
Amy van Nuland-Bouwmeester
Amy van Nuland-Bouwmeester
2019-03-11T15:30:04+0000
Een zeer mooie herinnering ontvangen ter ere van ons 20 jarig jubileum. Een prachtig live geschilderd schilderij. Geschilderd door rob..lees meer
Gerrit Bastiaan De Jong
Gerrit Bastiaan De Jong
2019-01-21T16:03:29+0000
Op en top professionals. Erg fijne sfeerimpressie gehad door Eva Maria. Was erg snel en zelfstandig geinstalleerd. Ze heeft een perfecte weergave van het evenement en de aanwezigen gemaakt. Onze dank is groot!lees meer
Stephanie Tirion
Stephanie Tirion
2018-11-10T09:16:00+0000
Hans heeft een prachtig schilderij gemaakt voor mijn schoonmoeder. De ervaring van de live Paint vergeet je dan ook nooit meer!! De tijd en energie en vooral het perfectionisme om elk exemplaar zo persoonlijk te maken is een geweldige ervaring. Bedankt!!lees meer
Jakobine Rijken
Jakobine Rijken
2018-10-16T15:34:06+0000
Eva Maria heeft een geweldig mooi schilderij gemaakt van de kerkelijke inzegening tijdens de bruiloft van mijn zusje. Het schilderij maakte zij tijdens het feest op een prettige manier. Enorm blij met het eindresultaat, absoluut een aanrader!lees meer
Marion Post-Brouwer
Marion Post-Brouwer
2018-10-14T07:00:29+0000
Wij vonden het van het begin tot het eind geweldig. Het was ontzettend leuk om te zien hoe het werd. Ieder kon langs lopen wat veel leuke reacties gaf. De live painter is niet opvallend aanwezig. Kortom een aanrader, een bijzonder waardevol cadeau. Susan nogmaals bedankt.lees meer
Karuna Claassen - Chumman
Karuna Claassen - Chumman
2018-10-02T17:03:14+0000
Marcelle heeft van onze bruiloft een prachtig schilderij gemaakt. Dank je wel!
Emile Brouwer
Emile Brouwer
2018-10-01T13:45:02+0000
alles was super goed voorbereid. al mijn wensen tot in de top in orde. het is een super mooi schilderij geworden. zeer trots op jullie. Uber danklees meer
Stefanie Vermaas
Stefanie Vermaas
2018-09-04T19:52:31+0000
Als kado voor onze dochter en haar vriend hadden we Hans gevraagd om een schilderij te komen maken op de bruiloft. Van te voren hebben we wat informatie en foto's gestuurd. Hans heeft een prachtig schilderij gemaakt. Heel krachtig en met een geweldig kleurenpalet. Hij is een heel fijn en lief mens. Ook nam hij de tijd om uit te leggen waar hij mee bezig was. Het bruidspaar is ontzettend blij met het werk wat hij gemaakt heeft en wat ons betreft is Hans een absolute aanrader!!lees meer
Laila Soer Dias
Laila Soer Dias
2018-08-13T18:41:51+0000
Dorien heeft afgelopen weekend de meest prachtige doek gemaakt in Arnhem. Ze heeft er zo veel tijd en liefde in gestoken - echt veel meer geleverd dan we ooit hadden durven dromen - we zijn echt super tevreden en het was een absoluut prachtig cadeau! Een herinnering die altijd mee zal worden gedragen. Ze heeft de dag nog specialer gemaakt door met iedereen te praten die even kwam kijken - ze heeft echt heel veel meerwaarde toegevoegd en de dag zou zonder haar niet hetzelfde zijn geweest. Duizend maal dank!lees meer
Monique Geeve
Monique Geeve
2018-08-08T12:41:57+0000
Susan was geweldig!!!erg blij met ons schilderij van onze bruiloft!!
Ashley Columna
Ashley Columna
2018-08-04T16:30:40+0000
I love it
Vincent Busch
Vincent Busch
2018-08-03T14:05:03+0000
Steven heeft voor de bruiloft van mijn broertje een impressie geschilderd en de reacties waren alom lovend. Werkelijk waar een 10 op alle vlakken. Bijkomend leuk iets was dat hij gasten ook stukjes me liet mee schilderden en met kletsen voor entertainment zorgde. Kers op de toch al prachtige taart! Bovendien hadden we er na het boeken geen omkijken meer naar, omdat alles achter de schermen soepel werd geregeld met de locatiemanager van het evenement.lees meer
Ashley Kelders
Ashley Kelders
2018-07-31T10:02:33+0000
Wij hebben als cadeau via LivePaint een schilder gevraagd de bruiloft te schilderen. Natuurlijk is dit spannend of het wel de smaak is van het bruidspaar, maar via de site heb je voldoende keuze en voorbeelden om uit te kiezen. Wij hebben gekozen voor schilder Rob, hij heeft een prachtig schilderij gemaakt precies naar onze wens. Wij raden hem ook zeker aan en zullen hem ook bij een volgende keer vragen voor een schilderij. De communicatie met LivePaint verliep ook erg goed en soepel!lees meer
Vanessa Van der Zon-Bakker
Vanessa Van der Zon-Bakker
2018-07-16T13:40:21+0000
Afgelopen zaterdag een schilderij laten maken voor onze directeur die trouwde. Fantastisch doek gemaakt door schilder Rob. Dank voor de hulp van de dames ook achter de schermen van Live Paint. Het was super geregeld.lees meer
Miranda Raaijmakers-Vlemmix
Miranda Raaijmakers-Vlemmix
2018-07-13T07:30:37+0000
Zo leuk om het schilderij te zien groeien! Het was een gezamenlijk cadeau van de daggasten van het bruidspaar, iedereen was super-enthousiast! En bruidspaar helemaal blij met eindresultaat (wij ook). Heel fijn dat aan de voorkant goed werd doorgevraagd wat voor 't bruidspaar belangrijk was, alles was super geregeld en afspraken nagekomen. Dorien, bedankt voor je prachtige creatie!lees meer
Monique Oudhuizen van den Berg
Monique Oudhuizen van den Berg
2018-06-30T12:59:16+0000
Gisterenavond heeft Marcelle voor de bruiloft van onze zoon een prachtig schilderij gemaakt. Werkelijk iedereen was onder de indruk van jullie concept om live te schilderen en zeker ook om de kwaliteiten van Marcelle. Een prachtig cadeau die zeer waardevol is. Bedankt live paint en heel veel dank Marcelle!! Eindelijk kan ik jullie pagina liken�lees meer
Ellen Keur
Ellen Keur
2018-05-30T17:51:48+0000
Marieke heeft op de bruiloft van Jeanine en bas een prachtig schilderij gemaakt!! Echt super. Ik heb alleen maar lovende reacties gehoord! Afgezien van het feit dat ze het super geschilderd heeft, is het ook een heel persoonlijk cadeau. Ik vind het echt een aanrader om te doen!!lees meer
Corinne De Bruijn In 't Veld
Corinne De Bruijn In 't Veld
2018-05-26T18:48:04+0000
We hebben een mooi schilderij waar we nog lang van kunnen nagenieten. Het contact verliep super, de kunstenaar Susan was ook goed op tijd en heeft echt haar best gedaan. Bedankt!lees meer
Ties Vrenssen
Ties Vrenssen
2018-05-17T09:27:38+0000
Geraldine Vrenssen-Meerpoel
Geraldine Vrenssen-Meerpoel
2018-05-17T09:05:19+0000
Wat een ontzettend leuk cadeau om te krijgen voor onze bruiloft! En het resultaat was meer dan prachtig. Geweldig concept, de contacten waren plezierig. Er wordt goed geinventariseerd hoe je het graag zou willen hebben, welke schilder je wenst en in welke setting. Top!lees meer
Ferry Westerduin
Ferry Westerduin
2018-05-15T17:56:34+0000
Eva Marie heeft een geweldige sfeerimpressie van de bruiloft van mijn broer gemaakt. Alle wensen in het schilderij kunnen verwerken en uitstekend mee gedacht om het een mooi geheel te maken. Het schilderij heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen! Nogmaals bedankt Eva Marie en Ellen voor de leuke bemiddeling.lees meer
Next Reviews